Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

LoLex pisze:Thorne, chyba nie próbujesz powiedzieć, że wszyscy powinni chodzić na palcach wokół Wielkiej Chorej Cesarzowej. Ona jest chora, ale psychicznie. Udar jest teraz dla niej durnym wytłumaczeniem, dzięki któremu cała cesarska rodzina obraca się tylko wokół niej. Widać jak jej to się podoba. "Macy i Thorne zrezygnowali ze ślubu ze względu na mój udar" w domyśle "ach och... Wszystko zależy ode mnie."
Zgadzam się w całej rozciągłości.Taka prawda :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tak tu idzie o życie Brooke i Thorne , oni nie zamierzają się nikomu podporządkować ponieważ są ludźmi wolnymi którym nieczgo nie można zabronić , a jeżeli komuś się to nie podoba ,no to trudno -musi się z tego wyleczyć.
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 20:49 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

mucha331 pisze:Ale Rick ma żonę i dziecko! Z kolei Brooke z racji na swój wiek, powinna wreszcie się ustatkować, a nie latać z wywieszonym jęzorem za wszystkimi Forrester'ami!
Ale ha! Kimberly wie, że Amber okłamuje Ricka! Brooke właśnie chce się ustatkować i nie chce żyć w kłamstwie. Tak jak tego nie chce Kimberly. Chciałbyś jednak, żeby kłamstwo zawsze wygrywało - w obu przypadkach. No nie.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

LoLex pisze:Thorne, chyba nie próbujesz powiedzieć, że wszyscy powinni chodzić na palcach wokół Wielkiej Chorej Cesarzowej. Ona jest chora, ale psychicznie. Udar jest teraz dla niej durnym wytłumaczeniem, dzięki któremu cała cesarska rodzina obraca się tylko wokół niej. Widać jak jej to się podoba. "Macy i Thorne zrezygnowali ze ślubu ze względu na mój udar" w domyśle "ach och... Wszystko zależy ode mnie."
Masz dopiero 16 lat,a już negujesz orzeczenie lekarza: "Stephanie potrzebuje spokoju,stres może ją zabić",toż to ciekawe ::jezyk:: .
Awatar użytkownika
Robi

Kimberliy kocha Ricka a on kocha ją , jedynie co Amber i Ricka wiąże to dziecko , gdyby Amber była uczciwa to by powiedziała Rickowi całą prawde.

[ Dodano: 2006-08-30, 20:51 ]
Potrzebuje spokoju ponieważ ma chorobe tak zwaną Brookefobie.
Awatar użytkownika
Thorne

LoLex pisze:
mucha331 pisze:Ale Rick ma żonę i dziecko! Z kolei Brooke z racji na swój wiek, powinna wreszcie się ustatkować, a nie latać z wywieszonym jęzorem za wszystkimi Forrester'ami!
Ale ha! Kimberly wie, że Amber okłamuje Ricka! Brooke właśnie chce się ustatkować i nie chce żyć w kłamstwie. Tak jak tego nie chce Kimberly. Chciałbyś jednak, żeby kłamstwo zawsze wygrywało - w obu przypadkach. No nie.
Tak! Brooke chce się ustatkować i nie chce żyć w kłamstwie ::loll:: a co powiesz na ukrycie listu Caroline do Ridge'a? Niepowiedzenie Ridge'owi prawdy o Thomas'ie? To jest lojalność i wielka chęć życia w prawdzie? ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Thorne pisze:
Masz dopiero 16 lat,a już negujesz orzeczenie lekarza: "Stephanie potrzebuje spokoju,stres może ją zabić",toż to ciekawe ::jezyk:: .
Nie trzeba mieć 100 lat by móc "negować" opinie lekarzy,wiek tu nic nie znaczy :wink:
Awatar użytkownika
LoLex

Masz dopiero 18 lat, a wydaje się, że jednak żyłeś krócej. Myślisz, że lekarz zna charakter Cesarzowej? Przecież on musi z urzędu poinformować o takich zagrożeniach. W ogóle piszesz w oderwaniu od tematu.
Awatar użytkownika
Thorne

Robi pisze:Kimberliy kocha Ricka a on kocha ją , jedynie co Amber i Ricka wiąże to dziecko , gdyby Amber była uczciwa to by powiedziała Rickowi całą prawde.

[ Dodano: 2006-08-30, 20:51 ]
Potrzebuje spokoju ponieważ ma chorobe tak zwaną Brookefobie.
Rick kocha Kimberly,jakoś wcześniej zapewniał wszystkich,że kocha Amber ::loll:: ,a jak wiemy pierwsza miłość-stara miłość nie rdzewieje.
Goku

Post autor: Goku »

Thorne pisze:
LoLex pisze:
Tak! Brooke chce się ustatkować i nie chce żyć w kłamstwie ::loll:: a co powiesz na ukrycie listu Caroline do Ridge'a? Niepowiedzenie Ridge'owi prawdy o Thomas'ie? To jest lojalność i wielka chęć życia w prawdzie? ::loll:: ::loll::
To nie ona zła tylko nasz serdzecznie znienawidzony Ridżunio pewnie ją zahipnotyzował albo coś w podobie... :D :D :D
Awatar użytkownika
Thorne

LoLex pisze:Masz dopiero 18 lat, a wydaje się, że jednak żyłeś krócej. Myślisz, że lekarz zna charakter Cesarzowej? Przecież on musi z urzędu poinformować o takich zagrożeniach. W ogóle piszesz w oderwaniu od tematu.
Tak,tylko,że stresem Stephanie jest Brooke :!: ,a to nie są puste informacje. Stres naprawdę może zdewastować ludzką 'prosperitę życiową'.
Awatar użytkownika
LoLex

Thorne pisze: Tak! Brooke chce się ustatkować i nie chce żyć w kłamstwie ::loll:: a co powiesz na ukrycie listu Caroline do Ridge'a? Niepowiedzenie Ridge'owi prawdy o Thomas'ie? To jest lojalność i wielka chęć życia w prawdzie? ::loll:: ::loll::
To było kiedyś! A ja omawiałem obecne wydarzenia. Czytaj mój post ze zrozumieniem, zanim będziesz na niego odpowiadać. Nie chcę tracić czasu na głębsze tłumaczenie moich wypowiedzi, jeśli jej nie doczytałeś dobrze.

[ Dodano: 2006-08-30, 20:57 ]
Thorne pisze:
LoLex pisze:Masz dopiero 18 lat, a wydaje się, że jednak żyłeś krócej. Myślisz, że lekarz zna charakter Cesarzowej? Przecież on musi z urzędu poinformować o takich zagrożeniach. W ogóle piszesz w oderwaniu od tematu.
Tak,tylko,że stresem Stephanie jest Brooke :!: ,a to nie są puste informacje. Stres naprawdę może zdewastować ludzką 'prosperitę życiową'.
Ale to wina Stephanie. Zamiast ustawiać wszystko pod nią, to rzecz leży w tym, żeby zmienić jej nastawienie. Brooke jako jedyna aktualnie zachowuje zdrowy rozsądek. Wspaniale postępuje w ostatnich odcinakch, udowadniając, że jest człowiekiem dobrej woli i chce szczęścia rodziny.
Awatar użytkownika
Thorne

Thorne byłby bardziej troskliwy dla matki,gdyby nie odddziaływanie Brooke :!: (Do tego doszło,że Thorne daje Brooke wolną rękę w poczynaniach wobec Stephanie,nie zdając sobie sprawy i nawet nie próbując oszczędzić swej matce złego nastroju,który zawsze wywoła ta fałszywa Brooke!).
Awatar użytkownika
Robi

Co za dyskusja ojej , tylko pamiętajmy kto zaczął tą wojne . Kiedyś matka Brooke miała romans z Ericiem , kiedy Stefcia się o tym dowiedziała posłała całą rodzine Loganów do diabła czyli do Paryża , jedynie Brooke przeżyła to tsunami . Później Brooke się mściła na Stephani i na odwrut ,tak więc wypisywanie przykazań co , która której zrobiła jest bez sensu . Moim zdaniem obie powinny się pogodzić i próbować razem zjednoczyc całą rodzine.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Thorne, myślę, że osoba w ciągu około 20 lat może zmienić swoje poglądy. Wielokrotnie pisaliśmy, że Brooke lubimy między innymi za to, że wyciąga wnioski z własnych błędów i uczy się na nich. A Ty nagle wyjeżdżasz z listem :roll: Ja bym na miejscu Brooke w ogóle się nie przejmowała starą jędzą, której nigdy nie obchodziło dobro Brooke. Niestety Brooke jest dobrą i kochającą osobą i nie chce sprawić bólu Thorne'owi czy jego rodzinie i dlatego posuwa się do czyszczenia bzdurnych sreber czy robienia pedicure staremu babsztylowi, bleee... i to jeszcze z uśmiechem na ustach. Ja bym juz dawno straciła cierpliwość do widzimisię Stefy i powiedziała prawdę. Trudno, niech dostanie kolejnego udaru. Ona nigdy nie chodziła na palcach wokół Brooke ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 21:04 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany