Samo Życie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sorry to moja wina bo zapytałem, może na następny raz ostrzegajmy że spoiler i już.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

B@r, wiem, ze wszystko wiesz o S.Ż. Cenię Cię za to bardzo i podoba mi się Twoja stronka.
Proszę jednak o to, że gdy piszesz tu coś o wydarzeniach z przyszłości żebyś zaznaczał wyraźnie na początku (dużymi literami), że to spoiler.
Błagam :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Boldfanko, dziękuję za słowa uznania :P
To obiecuję, że jak będę spoilerować, to to zaznaczę kolorem i powiem, że to spoiler.
A teraz fotki Urszuli i Chrusta 8)

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Torpedzia

Post autor: Torpedzia »

B@r się na mnie pogniewał... A ja nie chciałam źle... :(
Awatar użytkownika
Boldfanka

B@r, dosłownie dostałam amoku i oszalałam z zachwytu nad S.Ż.!!!!!!!!!!
Oglądam powtórki i na bieżąco i ciągle mi mało.
Nie widziałam nigdy lepszego serialu :serce: Może kiedyś w USA All My Children tak mnie wciągnęło, ale to było dawno i nieprawda i byłam za mało rozwinięta.... serialowo he,he.
Chcę wysłać wyrazy zachwytu do scenarzystów. Jak to zrobić najbardziej spektakularnie?
Dlaczego inne bzdety mają lepszą oglądalność :shock: Nie mogę tego zrozumieć.
Mam nadzieję, że twórcy tego serialu i Polsat będą to dalej ciągnąć :: bow ::
Pozdrawiam, Ty chyba rozumiesz mój zachwyt. Jeszcze nie widziałam odcinka, który by mnie znudził.
8)
Nie wchodzę często na tamto forum, bo nie chcę znać przyszłości, a poza tym poziom dyskusji mi nie odpowiada. Ale stronka jest wspaniała.!!!
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Ja wprawdzie nie oglądam teraz SŻ z braku czasu i też z powodu pory nadawania-nie odpowiada mi niestetey,ale w wakacje troche oglądałam,zresztą orientuje się MNIEJ WIĘCEJ bo moja kochana babcia to ogląda regularnie zawsze mi tam coś opowie.W tym serialu niektórych aktorów bardzo polubiłam np odtwarzających Marysie,Leszka,Basie,niektórzy mnie intrygują np Łukasz a nie znosze Dony(Tamary mniej ale też mnie wnerwia troche).Teraz już od dawna nie wiem co tam się dzieje,więc może jakiś skrót od B@ra lub Boldfanki?Chodzi mi o wątek Agnieszki-ostatnio to co wiem to była w szpitalu po tym wypadku i jeszcze nic nei było wiadomo na temat jej chodzenia.Jak się ma teraz sytuacja?I co z Kasią,czy już słyszy?
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mam pytanie do tych, którzy oglądają regularnie Samo Życie. Na końcu dzisiejszego odcinka (no, w sumie to już wczorajszego ;)) Jarek całował się z tą dziewczyną z redakcji. To on już nie jest z Agatą?
Awatar użytkownika
Boldfanka

Jest z Agatą, ale już się zaczynają kłócić, bo on ciągle robi jakieś fochy i ciągle jest o wszystko obrażony . Nawet o to, że Agata pyta dlaczego jest smutny i zmartwiony. Zrobił się ostatnio jakiś głupkowaty.
A więc nowa panienka może coś osiągnie.
Ale swoją drogą dziwię się, że te wszystkie dziennikarki takie napalone na facetów - same atakują aż głupio patrzeć :oops:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzięki Boldfanko za info! Mimo, że nigdy nie przepadałam za Agatą to jednak teraz jestem przeciwna Jarkowi. Co za cham :/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Czy ktoś mnie może poinformować, kiedy Marysia rozwiedzie się z tym wrednym typem i wkońcu weźmie slub z Leszkiem?! Oni tak do siebie pasują, a ci scenarzysci to sa strasznie zamuleni, wlecza ten watek i wlecza.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r

Część 1

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

CDN
Awatar użytkownika
Kingsajz

To sa zarty czy oryginal?
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r

Kingsajz, wszystkie kadry oprócz 1 są tą dialogi z serialu :wink:

Część 2

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

CDN
Awatar użytkownika
Kingsajz

No no!! Marysia się zdenerwowała!! Ale B@r czy coś nowego słychać w tym wątku prócz tego, że Maria jest wciąż zdenerwowana, a ten podły drań jej dogryza i szantażuje ją??!!
Awatar użytkownika
B@r

Maria teraz mieszka z Teresą, bo Tereska odeszła od Kacpra.
Pobyt Leszka w Zabajce się przeciąga.....
A na oficjalnej stronie jest sonda, czy coś w obsadzie się zmienić powinno....
I nie wiem czy nie chodzi o Bartka Świderskiego, bo mu się znudziło granie rycerza na białym koniu.
ODPOWIEDZ