Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Sorry to moja wina bo zapytałem, może na następny raz ostrzegajmy że spoiler i już.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
B@r, dosłownie dostałam amoku i oszalałam z zachwytu nad S.Ż.!!!!!!!!!!
Oglądam powtórki i na bieżąco i ciągle mi mało.
Nie widziałam nigdy lepszego serialu
Może kiedyś w USA All My Children tak mnie wciągnęło, ale to było dawno i nieprawda i byłam za mało rozwinięta.... serialowo he,he.
Chcę wysłać wyrazy zachwytu do scenarzystów. Jak to zrobić najbardziej spektakularnie?
Dlaczego inne bzdety mają lepszą oglądalność
Nie mogę tego zrozumieć.
Mam nadzieję, że twórcy tego serialu i Polsat będą to dalej ciągnąć
Pozdrawiam, Ty chyba rozumiesz mój zachwyt. Jeszcze nie widziałam odcinka, który by mnie znudził.

Nie wchodzę często na tamto forum, bo nie chcę znać przyszłości, a poza tym poziom dyskusji mi nie odpowiada. Ale stronka jest wspaniała.!!!
Oglądam powtórki i na bieżąco i ciągle mi mało.
Nie widziałam nigdy lepszego serialu
Chcę wysłać wyrazy zachwytu do scenarzystów. Jak to zrobić najbardziej spektakularnie?
Dlaczego inne bzdety mają lepszą oglądalność
Mam nadzieję, że twórcy tego serialu i Polsat będą to dalej ciągnąć
Pozdrawiam, Ty chyba rozumiesz mój zachwyt. Jeszcze nie widziałam odcinka, który by mnie znudził.
Nie wchodzę często na tamto forum, bo nie chcę znać przyszłości, a poza tym poziom dyskusji mi nie odpowiada. Ale stronka jest wspaniała.!!!
Ja wprawdzie nie oglądam teraz SŻ z braku czasu i też z powodu pory nadawania-nie odpowiada mi niestetey,ale w wakacje troche oglądałam,zresztą orientuje się MNIEJ WIĘCEJ bo moja kochana babcia to ogląda regularnie zawsze mi tam coś opowie.W tym serialu niektórych aktorów bardzo polubiłam np odtwarzających Marysie,Leszka,Basie,niektórzy mnie intrygują np Łukasz a nie znosze Dony(Tamary mniej ale też mnie wnerwia troche).Teraz już od dawna nie wiem co tam się dzieje,więc może jakiś skrót od B@ra lub Boldfanki?Chodzi mi o wątek Agnieszki-ostatnio to co wiem to była w szpitalu po tym wypadku i jeszcze nic nei było wiadomo na temat jej chodzenia.Jak się ma teraz sytuacja?I co z Kasią,czy już słyszy?
Jest z Agatą, ale już się zaczynają kłócić, bo on ciągle robi jakieś fochy i ciągle jest o wszystko obrażony . Nawet o to, że Agata pyta dlaczego jest smutny i zmartwiony. Zrobił się ostatnio jakiś głupkowaty.
A więc nowa panienka może coś osiągnie.
Ale swoją drogą dziwię się, że te wszystkie dziennikarki takie napalone na facetów - same atakują aż głupio patrzeć
A więc nowa panienka może coś osiągnie.
Ale swoją drogą dziwię się, że te wszystkie dziennikarki takie napalone na facetów - same atakują aż głupio patrzeć
Czy ktoś mnie może poinformować, kiedy Marysia rozwiedzie się z tym wrednym typem i wkońcu weźmie slub z Leszkiem?! Oni tak do siebie pasują, a ci scenarzysci to sa strasznie zamuleni, wlecza ten watek i wlecza.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
To sa zarty czy oryginal?
No no!! Marysia się zdenerwowała!! Ale B@r czy coś nowego słychać w tym wątku prócz tego, że Maria jest wciąż zdenerwowana, a ten podły drań jej dogryza i szantażuje ją??!!