Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Co do szczęścia dziecka to ono powinno być z matką, mam nadzieje że Bacy zrozumie swój błąd i pojedzie do tej Wenecji po to aby odebrać swoje dziecko. Teraz co do Brooke , ona już dawno by powidziała swoim dzieciom ale nie może ponieważ ta informacja może komuś wylecieć przez język i Stefcia się o tym dowie i padnie na ziemie.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Gdyby Brooke tak bardzo przejmowała się Stephanie, to by jej wkółko nie nękała i co najważniejsze - zostawiła by Thorne'a w spokoju ::krzyw:: Aczkowiek nie sądze, aby zachowanie Stephanie odpowiadąło mi w 100%. Nie podoba mi sie, jak traktuje Brooke. Jeżeli zaś chodzi owybór między Steph i Brooke, wolę Steph, gdyż jest 100 razy lepszą matką niż Brooke...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke jest osobą pokrzywdzoną przez los , przede wszystkim przez Stephanią, a przy Thornie może na chwile zapomnieć o całym życiu . Co do tego że Brooke powinna zostawić Stephanią w spokoju ze względu na zdrowie, ja się z tym nie zgadzam ponieważ : po pierwsze Brooke od samego początku była traktowana przez Cesarzową jak śmieć i z tego powodu nie powinna przejmować się Królową, po drugie oni są dorośli i Brooke jak i Thorne sami decydują o swoim życiu. Gdyby miał wybierać między obiema Paniami napewno i to bez zastanowienia wybrałbym Brooke jako lepszą matke .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Eric podsłuchiwacz, skandaliczne.
Prawie wszyscy jadą do Wenecji, będzie tam ciekawie.
Amber znowu wyrzuciła matkę. I dobrze.
Amber nie mogła znaleźć ciekawszego miejsca na wakacje i podróż poślubną.
Kimberly nieładnie wyglądała w tej bluzeczce.
Amber lepsze włosy miała wcześniej, teraz ma taki bałagan na głowie w moim odczuciu.
Stephanie zaczyna rozumieć, że błądzi sterując całą rodzinką.
Tawny to kompletna idiotka, wszędzie chce się wcisnąć.
Jeden wniosek, będzie ciekawie.
I wreszcie wiemy gdzie jest Bridget.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Świetny był w dzisiejszym odcinku uśmiech Tawny, gdy dowiedziała się, że Amber jedzie do Wenecji. A potem ta wspaniała gęsia szyja.
Goku

Post autor: Goku »

OMG!Co ta Tawny kombinuje??

[ Dodano: 2006-08-31, 16:21 ]
O boże...Co oni zrobili Kimberly...Jak ona wygląda??

[ Dodano: 2006-08-31, 16:26 ]
Tawny Kompletnie Sfiksowała...
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

Wiem, ze Tawny jest wkurzajaca, ale ja bym moja mamusie wszedzie zabrala. Wstyd Amber ;)
niektorzy lubia innych bardziej, niz inni niektorych
Goku

Post autor: Goku »

Ale Giovanni mine zrobił jak się dowiedział że Macy to siostra Kim :D
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

Pewnie pomyslal sobie, ze taki temperament moze byc rodzinny...
niektorzy lubia innych bardziej, niz inni niektorych
Abec

Post autor: Abec »

- Macy jest wspaniała...
- Taaaaak... Wspaniała.

Ale tekst odcinka to stanowczo We Francji możemy oficjalnie pić z marzeń Kim. Ostatecznie straciłem do niej resztki sympatii
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Tawny jest okropna,też wstydziłabym sie takiej matki,a Kimberly i jej tekst: w Wenecji rozszarpie Amber na strzępy....żenujące, a jej sen.... Biedna Taylor,ale była wściekła na Ridgea i wcale jej sie nie dziwię...co za typ,jego zachowanie zostawiam bez komentarza....
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Tawny przeszła dziś samą siebie ::plask wczolo: Co za baba ::plask wczolo:
Myślałam,że Taylor jest mądrzejsza i nareszcie postawi się Ridżusiowi...ale nie lepiej go posłuchać i się męczyć niż postąpić według własnego uznania :twisted:
Ridge nic nie robi tylko gada o tym,że Stefa umrze no i oczywiście bez przerwy gapi sie na Brooke...
Giovanni był niezły jak się dowiedział o Macy ::loll::
Już nie mam słów na Kimberly,wiedźma do kwadratu :twisted:
Thorne ale się podniecił w samolocie, ::cojest:: :serce: ale Brooke brutalnie sprowadziła go na ziemię ::loll:: Co on sobie wyobrażał ::loll:: ::rad:: Świetne to było :serce:
A Eric z projektanta staje się detektywem,podsłuchuje,podgląda i wymyśla genialne plany ::plask wczolo: Tak trzymać panie Rutkowski ::ok:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Pozytywnie zaskoczyła mnie dzisiaj Kimberly: wreszcie jakoś się ubrała i zrobiła coś z tymi kłakami (czyt. włosami). Ale zachowanie jak zwykle dno. I te zezzo-coś, co robiła tym wielkimi gałami, jak Amber oznajmiła jej, że podróz poślubną chce spędzać tylko z mężem. Brooke jest zwykle genialna w tych swoich sztucznych uśmieszkach, ale by się opanowała, bo w każdej chwili mógłby ją Rick przyłapiać, albo Amber -to już całkiem gorzej dla niej ::jezyk:: Tawny wredota odcinka. A Sierotą Dnia zostaje... tak, Rick. Co za kutafon, jak Amber może z takim czymś być.. . Taylor dzisiaj świetne fochy strzelała. A Dinozaur Ridge nawet taki tragiczny dzisiaj nie był.

Ciekawe tylko ile teraz tygodni będą lecieć do tej Wenecji :mrgreen:

P.S. o tych żałosnych marzeniach sennych Kimberly nawet nie wspominam ::krzyw::
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Znając MNS dolecą w przyszłym roku ::loll::
Abec

Post autor: Abec »

To gapienie się na Brooke było ze strony Ridge'a aktorstwem. Chce ją w sobie rozkochać, by Thorne ją rzucił, a potem wystawić do wiatru. Przecież dziś jeszcze rozmawiał z Taylor o tym planie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany