Nie bierzmy jednak do siebie aż tak mocno i nie traktujmy personalnie zdania naszych serialowych "oponentów". Forum, to przede wszystkim świetna zabawa.
Bieżące odcinki cz. 1
Jestem nowa na forum i nie wiedziałam, że fanów i antyfanów danej postaci trzeba godzić. Myślałam, że świetnie jest wymieniać poglądy, a osoby o odmiennym zdaniu szanują swoją odrębność. Dziwi mnie czasem agresja, z jaką broni się tu swojego stanowiska. Przecież tak naprawdę to nie jest warte tyle złości. Fajnie jest nie zgadzać się co do oceny. Pomyślcie jakie nudne byłoby forum, gdybyśmy wszyscy kochali Taylor
Nie bierzmy jednak do siebie aż tak mocno i nie traktujmy personalnie zdania naszych serialowych "oponentów". Forum, to przede wszystkim świetna zabawa.

Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
Dawidek
- Administrator
Amber sama jest sopbie w dużej mierze winna, że nie powiedziała prawdy. Ale zdecyowała się powiedzieć. Zdecydowała się na to by powiedzieć w dużej mierze pod wpływem Becky, ale wydaje mi się, że także zaświtała jej myśl, że nie chce już dłużej nosić ciężaru. Ona na początku poże interesowała się pieniędzmi, willą, ale życie w kłamstwie przesłoniło jej to i dla niej najważniejsze było dobro dziecka. Widzę jeszcze jedną przyczynę dlaczego postanowiła zakończyć całą farsę. Amber widzi, że Becky teraz ma większą szansę utrzymać dziecko, niż wtedy, kiedy przebywała w Los Angeles. Teraz jej kuzynka ma stabilną pracę, dziecko w razie nieobecności miało by gdzie przebywać. Becky po prostu wydoroślała, dojrzała i wie, że musi być odpowiedzialna za swoje dziecko. Wcześniej sama Becky nie chciała mieć dziecka (sytuacja z kapslem). Teraz Amber może być spokojniejsza o dziecko. Mimo, że z początku nie chciała oddawać, ponieważ się bała, że straci wszystko (mąż był najważniejszy) ale postawiła wszystko na jedną kartę. Wydaje mi się, że jej to wyjdzie na dobre.
To już mój 300 post.
To już mój 300 post.
Sytuacja z Amber i dzieckiem ma kilka dobrych stron. Najlepsze to to, że amber kończy życie w kłamstwie (mam nadzieję!), Rick może w końcu być szczęśliwy - żyć tak jak chce, bez zobowiązań i że Tawny dostanie za swoje. Zaboli ją to, oj zaboli. Dobrze jej Becky wygarnęła!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ciągneło to się wszystko, ciągneło...
Poczyniłem krótkie obliczenia i co się okazało? Od śmierci dziecka Amber i Ricka w Furnace Crreek do ujawnienia prawdy we wczorajszym odcinku minęło dokładnie 194 odcinki! Tyle musielismy czekać... a jeszcze prawdy nie poznali wszyscy. Trudno sobie nawet wyobrazić jak zaareaguje Brooke i Kimberly...
Poczyniłem krótkie obliczenia i co się okazało? Od śmierci dziecka Amber i Ricka w Furnace Crreek do ujawnienia prawdy we wczorajszym odcinku minęło dokładnie 194 odcinki! Tyle musielismy czekać... a jeszcze prawdy nie poznali wszyscy. Trudno sobie nawet wyobrazić jak zaareaguje Brooke i Kimberly...
Ja myślałam ,że prawda z dzieckiem wyjdzie dopiero wtedy gdy będzie On już dorosły ale po przeczytaniu spoilerów okazalo się,że bedzie jednak inaczej
194 to słabiutko 
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.
Za trzy lata?Misia pisze:Ja myślałam ,że prawda z dzieckiem wyjdzie dopiero wtedy gdy będzie On już dorosły
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Tak to jest, jak ogląda się MnS w formie maratonu FanieStefci. Szczegół ten podał Thorne, gdy w budynku FC byli podsłuchiwani przez Erica. I był on szeroko omówiony m.in. w tym wątku.
Wcześniej było powiedziane, że jest u koleżanki, gdzie miała się uczyć