Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jestem nowa na forum i nie wiedziałam, że fanów i antyfanów danej postaci trzeba godzić. Myślałam, że świetnie jest wymieniać poglądy, a osoby o odmiennym zdaniu szanują swoją odrębność. Dziwi mnie czasem agresja, z jaką broni się tu swojego stanowiska. Przecież tak naprawdę to nie jest warte tyle złości. Fajnie jest nie zgadzać się co do oceny. Pomyślcie jakie nudne byłoby forum, gdybyśmy wszyscy kochali Taylor :wink:
Nie bierzmy jednak do siebie aż tak mocno i nie traktujmy personalnie zdania naszych serialowych "oponentów". Forum, to przede wszystkim świetna zabawa.
:: bow :: :: bow :: :: bow ::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Amber sama jest sopbie w dużej mierze winna, że nie powiedziała prawdy. Ale zdecyowała się powiedzieć. Zdecydowała się na to by powiedzieć w dużej mierze pod wpływem Becky, ale wydaje mi się, że także zaświtała jej myśl, że nie chce już dłużej nosić ciężaru. Ona na początku poże interesowała się pieniędzmi, willą, ale życie w kłamstwie przesłoniło jej to i dla niej najważniejsze było dobro dziecka. Widzę jeszcze jedną przyczynę dlaczego postanowiła zakończyć całą farsę. Amber widzi, że Becky teraz ma większą szansę utrzymać dziecko, niż wtedy, kiedy przebywała w Los Angeles. Teraz jej kuzynka ma stabilną pracę, dziecko w razie nieobecności miało by gdzie przebywać. Becky po prostu wydoroślała, dojrzała i wie, że musi być odpowiedzialna za swoje dziecko. Wcześniej sama Becky nie chciała mieć dziecka (sytuacja z kapslem). Teraz Amber może być spokojniejsza o dziecko. Mimo, że z początku nie chciała oddawać, ponieważ się bała, że straci wszystko (mąż był najważniejszy) ale postawiła wszystko na jedną kartę. Wydaje mi się, że jej to wyjdzie na dobre.
To już mój 300 post.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Sytuacja z Amber i dzieckiem ma kilka dobrych stron. Najlepsze to to, że amber kończy życie w kłamstwie (mam nadzieję!), Rick może w końcu być szczęśliwy - żyć tak jak chce, bez zobowiązań i że Tawny dostanie za swoje. Zaboli ją to, oj zaboli. Dobrze jej Becky wygarnęła!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
jahek

Post autor: jahek »

Ciągneło to się wszystko, ciągneło...
Poczyniłem krótkie obliczenia i co się okazało? Od śmierci dziecka Amber i Ricka w Furnace Crreek do ujawnienia prawdy we wczorajszym odcinku minęło dokładnie 194 odcinki! Tyle musielismy czekać... a jeszcze prawdy nie poznali wszyscy. Trudno sobie nawet wyobrazić jak zaareaguje Brooke i Kimberly...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

194? :lol: To jak na Modę słaby wynik. Mam wrażenie, że w przeszłości były wątki, które ciągnęły się dłużej, co najmniej 250 odcinków. 8)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ale akurat w tym wypadku dobrze się stało ,że wszyskie kłamstwa wyszły na jaw .
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja myślałam ,że prawda z dzieckiem wyjdzie dopiero wtedy gdy będzie On już dorosły ale po przeczytaniu spoilerów okazalo się,że bedzie jednak inaczej ::jezyk:: 194 to słabiutko ::rad::
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.
Abec

Post autor: Abec »

Misia pisze:Ja myślałam ,że prawda z dzieckiem wyjdzie dopiero wtedy gdy będzie On już dorosły
Za trzy lata? :wink:
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Misia

Dzieci w Modzie rosną bardzo szybko :P
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Chyba im podają jakieś sterydy.
Coś mi się wydaje, że Bridget też wróci od koleżanki wyrośnięta. ::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Misia

FanStefci pisze: Coś mi się wydaje, że Bridget też wróci od koleżanki wyrośnięta. ::rad::
Też tak myśle :wink: szkodza ,że nie ma Mody w sobotę i w niedziele :| chociaż po jednym odcinku , nudzi mi się troche :P
Goku

Post autor: Goku »

FanStefci pisze:Chyba im podają jakieś sterydy.
Coś mi się wydaje, że Bridget też wróci od koleżanki wyrośnięta. ::rad::
Co ty gadasz??Przecież Bridget jest na nartach ::loll::...
Abec

Tak to jest, jak ogląda się MnS w formie maratonu FanieStefci. Szczegół ten podał Thorne, gdy w budynku FC byli podsłuchiwani przez Erica. I był on szeroko omówiony m.in. w tym wątku.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Misia

noooo już chyba z rok jest na tych nartach ::jezyk:: ::loll::
Abec

Wcześniej było powiedziane, że jest u koleżanki, gdzie miała się uczyć :)
Zablokowany