Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

B@r wrrrrr, wyprzedziłeś mnie z postem o tekście miesiąca. :evil: ::rad:: ::jezyk::

W ogóle dzisiaj było sporo świetnych tekstów. :) Bez rozpisywania się:
- cierpienia Ricka mnie przekonują, a łzy Amber nie działają na mnie kompletnie - za swoje grzechy trzeba płacić najwyższą cenę :evil:
- Kimberly i Brooke w samolocie - zapychacz czystej wody :roll:
- Brooke wykazała się kompletnym brakiem umiejętności kojarzenia faktów :roll: Już nawet gąseczka Kim zaczęła się domyślać jakiż to sekret skrywa diablica Amber :twisted:
- wygarnięcie Tawny "Gęsiej Szyi" całej prawdy o jej osobowości było zarówno dla Amber jak i dla widza iście katartycznym przeżyciem. Tym sposobem mówimy Tawny "bye bye". 8)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Antares

Post autor: Antares »

I kolejny odcinek w którym wszystko wychodzi na jaw... Odcinek fajny tyle że Amber sie skłuciła nie dość że z Rickiem to i jeszcze ze swoją matką ::kwasny::
Goku

Post autor: Goku »

Ja nienawidziłem Amber a lubiłem Ricka a teraz jest na odwrót...Rick udawał że cierpi tylko po to by się na kimś wyżyć...Na dodatek wcale nie kocha dziecka skoro jeszcze w piątek wyrzekł się go... :cry:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A mi się dziś Rick nawet podobał. Niekonskwencję jego uczuć do Małego mogę tłumaczyć szokiem. Fajny był... :lol:
Ten cytat z diabłem, powtarzane w kółko "myślisz, że ktokolwiek może mi zabrać dziecko" po to tylko , by za chwilę wyjść i się z tym pogodzić. Może przecież walczyć w sądzie o ojcostwo. Ale chyba po raz pierwszy nie wydawało mi się, że jego gra aktorska jest "drętwa" :oops:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

A tuż przed pierwszym odcinkiem MNS Jedynka dała w zapowiedziach seriali, że Moda będzie nadawana od poniedziałku do czwartku. Czyli nie będzie już więcej piątkowych odcinków bo w telegazecie jak patrzyłem to jeszcze są. ??? :cry:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Najlepszy fragment na końcu jak widzimy zapłakanych: Ricka i Amber(podobna akcja jak kiedyś była z Brooke i Taylor jak czekały na Ridg'a. :mrgreen: )

[ Dodano: 2006-09-18, 17:22 ]
Jugolaz pisze:A tuż przed pierwszym odcinkiem MNS Jedynka dała w zapowiedziach seriali, że Moda będzie nadawana od poniedziałku do czwartku. Czyli nie będzie już więcej piątkowych odcinków bo w telegazecie jak patrzyłem to jeszcze są. ??? :cry:
Ja usłyszałem, że do piątku... ::kwasny::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tam chyba reklamowali Modę na Sukces Klan i Plebanie ,że te seriale sa od poniedziałku do czwartku ...wszystkie trzy a MNS jest dodatkowo w piątek więc nie mamy się co martwić na zapas :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Nicola

Post autor: Nicola »

Myśle jednak że chodziło o Mode :cry: na 100%
Jugolaz

Mam nadzieję bo i tak już zrezygnowali z nadawania sobotniego odcinka a jakby jeszcze przestali nadawać dwa piątkowe to już w ogóle porażka TVP. :x
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A co do dzisiejszego odcinka to podobała mi się Tawny i jakie teksty sypała :mrgreen:
Cały majątek Forresterowie noie muszą jej dać ale tylko tyle aby mogła się jakoś urządzić,ale się uśmiałekm ::loll::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Hej, temat jest komentowany w Wolnej Dyskusji - reklamy. I niestety sama widziałam zwiastu, byłi tam Ridge, Amber, tawny i napis, że zapraszają (TVP1) na MnS od pn do czw o 16.05
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie lubie Tawny ale Amber w dzisiejszym odcinku przesadziła.Powiedziała matce.że nią gardzi,że jej nienawidzi i że to jej wina.Przecież Tawny nie zmusiła Amber aby wzieła dziecko i kłamała.Amber na wszystko się zgodziła ,okłamywała całą rodzinę a teraz lamentuje.Dobrze wiedziała co robi i gdyby Becky nie przycisneła jej to dalej wszystkich by oszukiwała.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Zgadza się, ale w dużej mierze to Tawny zainicjowała całą akcję z dzieckiem Becky. To ona usilnie namawiała Amber do okłamywania męża. Wreszcie to ona regularnie podsycała w Amber przekonanie, że dobrze postępuje i że nie ma się czego wstydzić. Ba, namawiała córkę do urodzenia jeszcze jednego dziecka, tak dla pewności, że jeśli się wyda prawda o Eryku III, to zawsze będzie inny as w rękawie.
A dzisiejszą gadką o tym, że Forresterowie będą musieli je "ustawić" i zabezpieczyć im byt ujawniła swój prawdziwy i nadrzędny cel - uszczknąć dla siebie jak najwięcej z rodzinnej fortuny Forresterów.
Nie dziwię się, że Amber wygarnęła matce wszystko, Tawny zasłużyła sobie na każde słowo, które dzisiaj usłyszała.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Jugolaz

Misia pisze:Nie lubie Tawny ale Amber w dzisiejszym odcinku przesadziła.Powiedziała matce.że nią gardzi,że jej nienawidzi i że to jej wina.Przecież Tawny nie zmusiła Amber aby wzieła dziecko i kłamała.Amber na wszystko się zgodziła ,okłamywała całą rodzinę a teraz lamentuje.Dobrze wiedziała co robi i gdyby Becky nie przycisneła jej to dalej wszystkich by oszukiwała.
Przecież to Tawny bezczelnie wykorzystała zły stan psychiczny Amber po urodzeniu martwego dziecka. Abmer wtedy nie myślała racjonalnie a Tawny wyczuła że może pomieszkać z córką w luksusie :)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Bardzo, ale to bardzo szkoda mi Amber... Niestety, za grzechy trzeba płacić :cry: Teraz słodziutka Kim będzie strzelała swoje dumne minki i triumfowała ::kwasny:: Ehhhh ::kwasny:: Mam nadzieję, że Rick wybaczy Amber, pokocha ją i będą razem!
Zablokowany