Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Alexander pisze:Weronika jest bardzo dziwna, ledwie pojawił się w jej życiu Daniel ona już postanowiła go zdobyć i jak widać udało jej się, Daniel jest na każde jej skinienie. Zrobi dosłownie wszystko. Po dwu miesięcznej rozłącze między nimi jest głębsze uczucie, chcą być ze sobą bez względu na wszystko. Ja jednak coś nie wierze w te dobre intencje Weroniki.
Otóż to! Ja tez jakos nie wierze ::kwasny:: Ona od poczatku mi sie nie podobala, ale Daniel jest zaslepiony ::jezyk:: Ewa go zostawila, potrzebowal pocieszenia i szybko sobie znalazl ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Boje się ,że Daniel znów zostanie oszukany i porzucony. Najpierw Agata z którą był podejrzewam 5 lub 6 lat a potem Ewa która go porzuciła no a teraz Weronika która już kręci...
Nobody does it better
Primok

Post autor: Primok »

Damians pisze:Mi też się wydaję, że Maciek powinien być umieszczony w szkole specjalnej bądź w szkole prywatnej.Wtedy jego klasa liczyłaby kilka osób i na pewno byłoby mu łatwiej.
Takie klasy specjalne są też w normalnych szkołach, gdzie takie dzieci w jednej klasie uczą się np. ze zdrowymi i najbardziej zdolnymi uczniami. Uważam, że w takich specjalnych klasach takie dzieci czują się lepiej i z tego co wiem całkiem dobrze sobie radzą. Zdolni uczniowie dodatkowo im pomagają. Maciek mimo, że wymaga specjalnej opieki jest dość samodzielny.
Damians pisze:Monika jak zwykle dzisiaj była przepiękna.
A mi się dzisiaj wydawało, że trochę się jej przytyło ::kwasny:: ::chytry:: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Mój tata dziś obejrzał "Klan" pierwszy raz w nowym sezonie i stwierdził ,że Monika przytyła. Ale nawiązując do Maciusia, to klasy specjalne są w normalnych szkołach ale w takiej klasie są uczniowie z problemami nauki i tacy jak Maciej stąd czują się lepiej i nie dokuczają sobie a jeśli jest klasa z jednym chłopcem to nie dziwie się ,że te dzieci nie rozumieją tego ,że to nie wina Maćka ,że jest taki jaki jest i wcale nie różni się od nich. Ale tego nie wytłumaczysz tego takim dziecią bo czasem nawet dorośli nie rozumieją.
Nobody does it better
Primok

Tak mi się wydaje, że dzieci Michała i Kingi grają teraz inni chłopcy. Urośli i wydorośleli tak o dobre kilka lat. Skąd my znamy takie praktyki :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No chłopcy są już nieco stasi ale takie zmiany są dobre, również często zmienia się Jaś i Małgosia Boreccy.

Możecie mi powiedzieć jak zakończył się dzisiejszy odcinek?
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Przecież Bożenka też raz była zmieniana...Dołączam się do pytania Alexandra ponieważ nie mogłem oglądać końcówki...Była już ta kolacja Agnieszki i Andrzeja czy nie??
Abec

Post autor: Abec »

Jaś zmienil się dwa razy (pierwotnie grala go dziewczynka), Bożenka raz. No i oczywiscie Michał. To chyba wszysto.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No i co z tym zakńczeniem Klanu? Wiem ,że skończyło się na Agnieszce ale co konkretnie.
Nobody does it better
Primok

Alexander pisze:No i co z tym zakńczeniem Klanu? Wiem ,że skończyło się na Agnieszce ale co konkretnie.
Andrzej dał Agnieszce pierścionek i zaproponował małżeństwo, bo chciałby się zaopiekować jej dzieckiem no i poza tym powiedział, że ją kocha :wink: .
Goku

Post autor: Goku »

Primok pisze:
Alexander pisze:No i co z tym zakńczeniem Klanu? Wiem ,że skończyło się na Agnieszce ale co konkretnie.
Andrzej dał Agnieszce pierścionek i zaproponował małżeństwo, bo chciałby się zaopiekować jej dzieckiem no i poza tym powiedział, że ją kocha :wink: .
Wow!A to na tej kolacji??
Primok

Goku pisze:
Primok pisze:
Wow!A to na tej kolacji??
Tak na tej kolacji :wink: .
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja już od dawna nie miałam styczności z Klanem a tu i wczoraj i dzisiaj obejrzałam :oops: Nawet mnie trochę wciągnęło, chociaż jest parę bohaterów, których nie znam. Może mi ktoś powiedzieć czemu ta Agnieszka była taka cięta na tego chłopaka, który się jej oświadczył? Mówiła, że jest kapusiem, ale o co chodzi?
Abec

Post autor: Abec »

Zwierzała mu sie zw swoich odkryc (prowadzila dziennikarskie sledzctw itd.), a on przekazywal je Policji. W zamian za to oni informowali go np. kogo za danego dnia aresztuja. I on mial te informacje pierwszy w Polsce.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Dziś jakis taki nudny był ten odcinek ::jezyk::
ODPOWIEDZ