Otóż to! Ja tez jakos nie wierzeAlexander pisze:Weronika jest bardzo dziwna, ledwie pojawił się w jej życiu Daniel ona już postanowiła go zdobyć i jak widać udało jej się, Daniel jest na każde jej skinienie. Zrobi dosłownie wszystko. Po dwu miesięcznej rozłącze między nimi jest głębsze uczucie, chcą być ze sobą bez względu na wszystko. Ja jednak coś nie wierze w te dobre intencje Weroniki.
Klan
- kimberly1990
- Marek Forrester
Takie klasy specjalne są też w normalnych szkołach, gdzie takie dzieci w jednej klasie uczą się np. ze zdrowymi i najbardziej zdolnymi uczniami. Uważam, że w takich specjalnych klasach takie dzieci czują się lepiej i z tego co wiem całkiem dobrze sobie radzą. Zdolni uczniowie dodatkowo im pomagają. Maciek mimo, że wymaga specjalnej opieki jest dość samodzielny.Damians pisze:Mi też się wydaję, że Maciek powinien być umieszczony w szkole specjalnej bądź w szkole prywatnej.Wtedy jego klasa liczyłaby kilka osób i na pewno byłoby mu łatwiej.
A mi się dzisiaj wydawało, że trochę się jej przytyłoDamians pisze:Monika jak zwykle dzisiaj była przepiękna.
- Marek Forrester
Mój tata dziś obejrzał "Klan" pierwszy raz w nowym sezonie i stwierdził ,że Monika przytyła. Ale nawiązując do Maciusia, to klasy specjalne są w normalnych szkołach ale w takiej klasie są uczniowie z problemami nauki i tacy jak Maciej stąd czują się lepiej i nie dokuczają sobie a jeśli jest klasa z jednym chłopcem to nie dziwie się ,że te dzieci nie rozumieją tego ,że to nie wina Maćka ,że jest taki jaki jest i wcale nie różni się od nich. Ale tego nie wytłumaczysz tego takim dziecią bo czasem nawet dorośli nie rozumieją.
Nobody does it better
- Marek Forrester
Jaś zmienil się dwa razy (pierwotnie grala go dziewczynka), Bożenka raz. No i oczywiscie Michał. To chyba wszysto.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Tak na tej kolacjiGoku pisze:Wow!A to na tej kolacji??Primok pisze:Andrzej dał Agnieszce pierścionek i zaproponował małżeństwo, bo chciałby się zaopiekować jej dzieckiem no i poza tym powiedział, że ją kochaAlexander pisze:No i co z tym zakńczeniem Klanu? Wiem ,że skończyło się na Agnieszce ale co konkretnie..
Ja już od dawna nie miałam styczności z Klanem a tu i wczoraj i dzisiaj obejrzałam
Nawet mnie trochę wciągnęło, chociaż jest parę bohaterów, których nie znam. Może mi ktoś powiedzieć czemu ta Agnieszka była taka cięta na tego chłopaka, który się jej oświadczył? Mówiła, że jest kapusiem, ale o co chodzi?
Zwierzała mu sie zw swoich odkryc (prowadzila dziennikarskie sledzctw itd.), a on przekazywal je Policji. W zamian za to oni informowali go np. kogo za danego dnia aresztuja. I on mial te informacje pierwszy w Polsce.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- kimberly1990