Bracia i siostry (Brothers & sisters)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Martin naprawdę polecam, obejrzyj ten serial naprawdę myśle ,że potrafi zaciekawić pozatym jeśli lubisz YR to myśle ,że to Ci się spodoba. Pierwszy odcinek zgromadził 15,7 mln widzów to dużo i chyba najlepiej ze wszystkich nowych seriali! Ściągaj Martin :mrgreen:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Tkk_Sally dzięki piękne za zdjęcie. :: bow :: Masz rację,Patty promienieje. :serce: Można gdzieś to zdjęcie obejrzeć w dużym rozmiarze i lepszej jakości? :)
Martin, nie zastanawiaj się, ściągaj. ;)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jestem po pierwszym odcinku i uważam ,że ten serial jest świetny i gorąco dziękuję tym którzy polecali go ściagac i teraz ja goraco polecam .
Moja ocena dla tego serialu to 9/10
Akcja się nie ciągnie ,wszystko dzieje się dość szybko
Serial jest realistyczny ,trzyma w napięciu .Bardzo podobala mi się ostatnia scena z basenem :shock: bardzo orginalny pomysł i doskonałe zachecenie widza do oglądania kolejnego odcinka oraz podobala mi się wzruszająca scena zaręczyn Kitty oraz kłotnia Kitty z matką.Intygujące postaci przedy wszystkim Holly Harper obwiada tajemnicą 8)
Mi bardzo podobał się Justin Walker jest zabawny i trochę rozwesela ten serial.
Na uwagę zasługuje piękna Sarah Jane Morris :serce: ,która gra Julię Walker (wkrótce zrobię sobie z tą panią avatar)Narazie postać jej się nie rozwinęła ,ale mam nadzieję ,że wkrótce się to zmieni.
Natomiast Calista Flockarth... ::krzyw:: wspaniała i nawet nie kojażyłem ją z Ally ::chytry::
I mam nadzieję ,że postać Fawn się rozwinie i będzie z Justinem
Już kończy mi się ściągać 3 odcinek a muszę postarać się znaleźć czas na obejżenie 2 .Mam od czwartkowego popołudnia dłuuugi weekend więc mam nadzieję ,że nadrobie
Gorąco polecam Brothers & Sisters... :!: :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No i mówiłem ,że to świetny serial, potrafi otulić widza swoją akcją. A mnie na torrencie 3 odcinek zupełnie nie idzie ale mam już 20% w eMule i mam nadzieje ,że szybko się ściągnie bo z tego co czytałem będzie ciekawie!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Właśnie obejżałem 2 odcinek Brothers&Sisters i jestem pod dużym wrażeniem.
Serial jest bardzo wciągający i ciężko by mi było przerwać teraz jego oglądanie.
Odcinek drugi bardzo mi się podobal ,a czkolwiek myślałem,ż będzie nieco lepszy .Moja ocena 8/10
Zawiodłem się na przedstawieniu pogrzebu Williama ,muzyka mało pasowała do sytuacji .Rodzina nie za bardzo rozpaczała i nawet nie ma żałoby po zmarłym ojcu ,mężu
Ciekawe sceny z Justinem ,szczególniej jego kłótnia z matką i rozmowa z Kitty .
Cieszy mnie ,że pojawiła się Fawn :serce: jest naprawdę urocza.A scena kiedy Nora i Kitty chciały ją obudzić przezabawna ::loll:: .Niestety mało jest w serialu Julii ,ale mam nadzieję ,że to się zmieni .Ciekawi mnie postać Holly jak się dalej rozwinie ,narazie trochę się rozjaśniło kim jest ale czekam na dalsze ujęcia z jej udziałem
Rozróżniam już Kevina i Toma ,naprawdę wyglądają jak bliźniacy
Postanowiłem sobie zrobić avatar z piękną Sarah Jane Morris :serce: ,która gra w serialu Julie
Naprawdę ten serial ma to "coś" w sobie co przyciąga widzów ,więc pewnie powstanie wiele sezonów.Ściągnął mi się już 3 odcinek więc postaram obejżeć go jutro rano. 8)
B@r,Fanstefci ,Alexander a jak wreżenia po 3 odcinku?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Udało mi się właśnie ściągnąć S01E03 ale dziś już nie obejrzę ale zrobie to musowo jutro. Dowiedziałem się też od fanów serialu ,że serial nie ma czołówki, nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Moi drodzy, dla tych którzy znają słabo angielski są już dostępne polskie napisy do pierwszego odcinka!

http://napisy.org/Szukaj/Brothers%20and%20sisters/
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tkk_Bolly

Odcinek trzeci trzyma fason 8)
Ogólnie ten serial jest wspaniały i jak tak dalej pójdzie stanie się moim ulubionym ::chytry:: :wink:
Podobała mi się sceny z Norą Holly i Saul i t a cała sytuacja ,iż Holly byla kochanką Williama i Saul o tym wiedział i nic nie powiedział Norze ,a ta aneet nie miała do brata pretensji tylko poprosiła go ,aby teraz już zawsze mówił jej o wszystkim
Ciekawy trójkąt Kitty/Johnatn/Warren Nie podoba mi się zakochuję Kitty będąc z Johnem sypia z Warren :shock: :evil:
Julia pojawiła się tylko raz w scenie z basenem ,ale wygladała kwitnąco :serce:
Polubiełem Sarah najbardziej życiowa postać i aktorka bardzo sympatyczna
Odcinek oceniam 9/10
A w kolejnym odcinku według imdb ma pojawić się nieżyjący już (chyba) William....
Może będzie duch ,ale okazję się ,że wszystko było upozorowane ::chytry::
Awatar użytkownika
FanStefci

Dopiero dziś obejrzałem 3 odcinek, bo ten tydzień był po prostu szalony. ::chytry::
Świetny epizod, chyba najlepszy jak na razie. 9,5/10. 8) B&S staje się coraz lepsze, coraz ciekawsze! Tyle było świetnych wątków, że długo by wyliczać. Na wyróżnienie oczywiście zasługują sceny z Patty - szczególnie jej rozmowa z Norą oraz akcja w czasie przyjęcia. ::chytry:: Biedna Nora, żal mi jej. Wiedziała od lat, że mąż ma kochankę, ale milczała. Jakie to musiało być upokarzające. ::kwasny::

Kitty zaszalała. ::jezyk:: Co ten gin robi z ludźmi, sam coś na ten temat wiem. ::cojest:: Swoją drogą uważam, że z Warrenem lepiej pasuje niż z tym narzeczonym. Zobaczymy jak to się rozwinie. Świetne było to, że Kitty powiedziała tylko siostrze o tym, że się przespała z nim, a później to się rozniosło po całej rodzinie. ::rad::

Czekamy na poniedziałek. 8)
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Nigdzie nie mogę znaleźć torrenta do 1. odcinka tego serialu, a mnie zżera żeby obejrzeć.
Niech mi ktoś pomoże! :P
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
FanStefci

Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jestem ciekaw jak serial wypada w notowaniach stacji ABC, czy są zadowoleni z serialu i czy serial podoba się widzą. Nigdzie żadnych informacji o tym.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Oglądalność przekracza 15 milionów osób i serial plasuje się w ogólnokrajowym rankingu w pierwszej 10tce. ;) Trudno się dziwić - ma świetny czas antenowy (wchodzi zaraz po Desperate housewives) i względnie słabą konkurencję w innych networks o tej samej porze emisji.
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Dziękuje FanieStefci.
Już się biorę za ściąganie. 8)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
FanStefci

Odcinek 4 już dostępny. ;)
http://www.mininova.org/tor/455589
ODPOWIEDZ