Bracia i siostry (Brothers & sisters)
- Marek Forrester
Jestem po pierwszym odcinku i uważam ,że ten serial jest świetny i gorąco dziękuję tym którzy polecali go ściagac i teraz ja goraco polecam .
Moja ocena dla tego serialu to 9/10
Akcja się nie ciągnie ,wszystko dzieje się dość szybko
Serial jest realistyczny ,trzyma w napięciu .Bardzo podobala mi się ostatnia scena z basenem
bardzo orginalny pomysł i doskonałe zachecenie widza do oglądania kolejnego odcinka oraz podobala mi się wzruszająca scena zaręczyn Kitty oraz kłotnia Kitty z matką.Intygujące postaci przedy wszystkim Holly Harper obwiada tajemnicą
Mi bardzo podobał się Justin Walker jest zabawny i trochę rozwesela ten serial.
Na uwagę zasługuje piękna Sarah Jane Morris
,która gra Julię Walker (wkrótce zrobię sobie z tą panią avatar)Narazie postać jej się nie rozwinęła ,ale mam nadzieję ,że wkrótce się to zmieni.
Natomiast Calista Flockarth...
wspaniała i nawet nie kojażyłem ją z Ally
I mam nadzieję ,że postać Fawn się rozwinie i będzie z Justinem
Już kończy mi się ściągać 3 odcinek a muszę postarać się znaleźć czas na obejżenie 2 .Mam od czwartkowego popołudnia dłuuugi weekend więc mam nadzieję ,że nadrobie
Gorąco polecam Brothers & Sisters...

Moja ocena dla tego serialu to 9/10
Akcja się nie ciągnie ,wszystko dzieje się dość szybko
Serial jest realistyczny ,trzyma w napięciu .Bardzo podobala mi się ostatnia scena z basenem
Mi bardzo podobał się Justin Walker jest zabawny i trochę rozwesela ten serial.
Na uwagę zasługuje piękna Sarah Jane Morris
Natomiast Calista Flockarth...
I mam nadzieję ,że postać Fawn się rozwinie i będzie z Justinem
Już kończy mi się ściągać 3 odcinek a muszę postarać się znaleźć czas na obejżenie 2 .Mam od czwartkowego popołudnia dłuuugi weekend więc mam nadzieję ,że nadrobie
Gorąco polecam Brothers & Sisters...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
Właśnie obejżałem 2 odcinek Brothers&Sisters i jestem pod dużym wrażeniem.
Serial jest bardzo wciągający i ciężko by mi było przerwać teraz jego oglądanie.
Odcinek drugi bardzo mi się podobal ,a czkolwiek myślałem,ż będzie nieco lepszy .Moja ocena 8/10
Zawiodłem się na przedstawieniu pogrzebu Williama ,muzyka mało pasowała do sytuacji .Rodzina nie za bardzo rozpaczała i nawet nie ma żałoby po zmarłym ojcu ,mężu
Ciekawe sceny z Justinem ,szczególniej jego kłótnia z matką i rozmowa z Kitty .
Cieszy mnie ,że pojawiła się Fawn
jest naprawdę urocza.A scena kiedy Nora i Kitty chciały ją obudzić przezabawna
.Niestety mało jest w serialu Julii ,ale mam nadzieję ,że to się zmieni .Ciekawi mnie postać Holly jak się dalej rozwinie ,narazie trochę się rozjaśniło kim jest ale czekam na dalsze ujęcia z jej udziałem
Rozróżniam już Kevina i Toma ,naprawdę wyglądają jak bliźniacy
Postanowiłem sobie zrobić avatar z piękną Sarah Jane Morris
,która gra w serialu Julie
Naprawdę ten serial ma to "coś" w sobie co przyciąga widzów ,więc pewnie powstanie wiele sezonów.Ściągnął mi się już 3 odcinek więc postaram obejżeć go jutro rano.
B@r,Fanstefci ,Alexander a jak wreżenia po 3 odcinku?
Serial jest bardzo wciągający i ciężko by mi było przerwać teraz jego oglądanie.
Odcinek drugi bardzo mi się podobal ,a czkolwiek myślałem,ż będzie nieco lepszy .Moja ocena 8/10
Zawiodłem się na przedstawieniu pogrzebu Williama ,muzyka mało pasowała do sytuacji .Rodzina nie za bardzo rozpaczała i nawet nie ma żałoby po zmarłym ojcu ,mężu
Ciekawe sceny z Justinem ,szczególniej jego kłótnia z matką i rozmowa z Kitty .
Cieszy mnie ,że pojawiła się Fawn
Rozróżniam już Kevina i Toma ,naprawdę wyglądają jak bliźniacy
Postanowiłem sobie zrobić avatar z piękną Sarah Jane Morris
Naprawdę ten serial ma to "coś" w sobie co przyciąga widzów ,więc pewnie powstanie wiele sezonów.Ściągnął mi się już 3 odcinek więc postaram obejżeć go jutro rano.
B@r,Fanstefci ,Alexander a jak wreżenia po 3 odcinku?
- Marek Forrester
Moi drodzy, dla tych którzy znają słabo angielski są już dostępne polskie napisy do pierwszego odcinka!
http://napisy.org/Szukaj/Brothers%20and%20sisters/
http://napisy.org/Szukaj/Brothers%20and%20sisters/
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Odcinek trzeci trzyma fason
Ogólnie ten serial jest wspaniały i jak tak dalej pójdzie stanie się moim ulubionym
Podobała mi się sceny z Norą Holly i Saul i t a cała sytuacja ,iż Holly byla kochanką Williama i Saul o tym wiedział i nic nie powiedział Norze ,a ta aneet nie miała do brata pretensji tylko poprosiła go ,aby teraz już zawsze mówił jej o wszystkim
Ciekawy trójkąt Kitty/Johnatn/Warren Nie podoba mi się zakochuję Kitty będąc z Johnem sypia z Warren
Julia pojawiła się tylko raz w scenie z basenem ,ale wygladała kwitnąco
Polubiełem Sarah najbardziej życiowa postać i aktorka bardzo sympatyczna
Odcinek oceniam 9/10
A w kolejnym odcinku według imdb ma pojawić się nieżyjący już (chyba) William....
Może będzie duch ,ale okazję się ,że wszystko było upozorowane
Ogólnie ten serial jest wspaniały i jak tak dalej pójdzie stanie się moim ulubionym
Podobała mi się sceny z Norą Holly i Saul i t a cała sytuacja ,iż Holly byla kochanką Williama i Saul o tym wiedział i nic nie powiedział Norze ,a ta aneet nie miała do brata pretensji tylko poprosiła go ,aby teraz już zawsze mówił jej o wszystkim
Ciekawy trójkąt Kitty/Johnatn/Warren Nie podoba mi się zakochuję Kitty będąc z Johnem sypia z Warren
Julia pojawiła się tylko raz w scenie z basenem ,ale wygladała kwitnąco
Polubiełem Sarah najbardziej życiowa postać i aktorka bardzo sympatyczna
Odcinek oceniam 9/10
A w kolejnym odcinku według imdb ma pojawić się nieżyjący już (chyba) William....
Może będzie duch ,ale okazję się ,że wszystko było upozorowane
Dopiero dziś obejrzałem 3 odcinek, bo ten tydzień był po prostu szalony.
Świetny epizod, chyba najlepszy jak na razie. 9,5/10.
B&S staje się coraz lepsze, coraz ciekawsze! Tyle było świetnych wątków, że długo by wyliczać. Na wyróżnienie oczywiście zasługują sceny z Patty - szczególnie jej rozmowa z Norą oraz akcja w czasie przyjęcia.
Biedna Nora, żal mi jej. Wiedziała od lat, że mąż ma kochankę, ale milczała. Jakie to musiało być upokarzające.
Kitty zaszalała.
Co ten gin robi z ludźmi, sam coś na ten temat wiem.
Swoją drogą uważam, że z Warrenem lepiej pasuje niż z tym narzeczonym. Zobaczymy jak to się rozwinie. Świetne było to, że Kitty powiedziała tylko siostrze o tym, że się przespała z nim, a później to się rozniosło po całej rodzinie.
Czekamy na poniedziałek.
Świetny epizod, chyba najlepszy jak na razie. 9,5/10.
Kitty zaszalała.
Czekamy na poniedziałek.
- Marek Forrester