Bieżące odcinki cz. 1
-
Ryan Lavery
Chronologia nigdy nie była mocną stroną "Mody na sukces". Ale i tak dzisiejsze odcinki mi się podobały. Taylor wyglądała wręcz olśniewająco podobnie jak Brooke. Stephanie, już widać - czuje strach koło tyłka na myśl o Ridge'u i Morgan razem w Paryżu, ale jak narazie nie udaje jej się zatruć Taylor swoimi podejrzeniami. Amber natomiast "trochę" się ośmieszyła tym strojem w Caffee Russe, natomiast Becky i CJ wyglądali po prostu słodko. 
Pewnie dlatego, bo Thorne nie jest projektantem a spłonęły projektyAlexander pisze:Pożar w Forrester International... I oczywiście nikt inny nie może jechać tylko Ridge i Morgan, czemu nie mógł być to Thorne?
Dzisiaj Stephanie poszła do Brooke, bo przecież zawsze wszystko jest jej winą i swoją nieprzemyślaną reakcją sama się zdradziła
Stephani grunt pod nogami się wali
Mam nadzieje ,że Morgan powie wszystko Ridgowi a ten poleci do matki i będzie następny konflikt .
Dzisiaj mi się podobało jak Brooke pokazała Morgan kto tu rządzi, kazała jej jechać lub zakończą wspólprace , teraz Morgan bedzie wiedziała kto tu rządzi .
A niby kto miał jechać do tego Paryża , przecież Thorne nie umie projektować ,a Eric musi się zajmować Cesarzową .
Biedna Amber myślała ,że będzie śpiewać
a tu nic z tego .
Dzisiaj mi się podobało jak Brooke pokazała Morgan kto tu rządzi, kazała jej jechać lub zakończą wspólprace , teraz Morgan bedzie wiedziała kto tu rządzi .
A niby kto miał jechać do tego Paryża , przecież Thorne nie umie projektować ,a Eric musi się zajmować Cesarzową .
Biedna Amber myślała ,że będzie śpiewać
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Ryan Lavery
Ale Brooke nie wie o tym ,że Morgan była z Ridgem wciąży , Brooke chcę tylko zemsty za Wenecje ( mam taką nadzieje ,że Brooke pokaże Forresterom kto tu rządzi )
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Właśnie, co do Amber, to też miałam takie przeczucie, że nie wezmą ją do innej roli niż piosenkarki
W ogóle jak rozmawiała przez telefon to długo kazała na siebie czekać, żeby odpowiedzieć temu facetowi
Ja myślę, że to nawet dobrze, że Morgan poleciała z Ridgem, może w końcu będąc z nim sam na sam zrzuci ciężar z serca i powie mu co się tak naprawdę stało, że zniknęła. Widać jak strasznie to przeżywa, choć nie wiadomo czy Ridge by mógł jej jakoś pomóc, bo on do najmądrzejszych nie należy
W każdym razie nie wypytywałby jej ciągle o to co było... Zobaczymy czy coś się stanie w tym Paryżu czy nie, ale ja bym była naprawdę szczęśliwa gdyby teraz było kilka odcinków bez Ridge'a 
Stefa coś ci dziś nie wyszło prawda
A to peszek
Brooke potrafi rozszyfrować prawdę nawet z mimiki
Brawo,uwielbiam jak gra cesarzowej na nerwach
Amber wyglądała dziś prześlicznie
Ale chyba będzie zawiedziona z propozycji pracy
CJ i Becky coraz bardziej mi się podobają
Świetna parka
Taylor "zna" swojego męża
Aha i to naprawdę dobrze
Pewnie się już domyśliła,że Ridge zabierze się za Morgan jeszcze w samolocie
Thorne dobrze załatwił Ridżunia
Swoją drogą była to propozycja nie do odrzucenia
Czy on naprawdę jest taki głupi czy tylko udaje
Myślał,że Thorne rzuci mu się na szyję "braciszku jak ja cię kocham"
Się pomylił z lekka...nie ta bajka.
Brooke potrafi rozszyfrować prawdę nawet z mimiki
Amber wyglądała dziś prześlicznie
CJ i Becky coraz bardziej mi się podobają
Taylor "zna" swojego męża
Thorne dobrze załatwił Ridżunia
- kimberly1990
-
katarzynka
Fajne odcinki.
1) Becky i CJ
2) Zachowanie Amber było dzisiaj nieco komiczne
- ale ona tak bardzo się cieszyła z nowej pracy... Jednak mina jej szefa wskazuje, że Amber chyba nie będzie piosenkarką
3) Stephanie znowu niepotrzebnie się miesza
I niepotrzebnie ochrzaniła Brooke. Skąd niby ona mogła wiedzieć, że Morgan i Ridge'a coś dawniej łączyło ?
4) Ridżuś jak zwykle żałosny
Mówi do Thorne'a, że powinni zachowywac się jak rodzina, a przecież to on jest przyczyną ich konfliktu
Czemu nie pomyślał o tym rozbijając jego związek z Brooke ?!
5) No i dzisiaj mielismy mega-namiętne pożegnanie Ridge'a i Taylor. Zobaczymy, czy ten palantunio okaże się wiernym, bo już dzisiaj na końcu mieliśmy scenę wskazującą, że Morgan chyba będzie chciała go uwieść... Mam nadzieję, że Taylor nie będzie cierpiała...
1) Becky i CJ
2) Zachowanie Amber było dzisiaj nieco komiczne
4) Ridżuś jak zwykle żałosny
5) No i dzisiaj mielismy mega-namiętne pożegnanie Ridge'a i Taylor. Zobaczymy, czy ten palantunio okaże się wiernym, bo już dzisiaj na końcu mieliśmy scenę wskazującą, że Morgan chyba będzie chciała go uwieść... Mam nadzieję, że Taylor nie będzie cierpiała...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
[quote="mucha331"]Fajne odcinki.
I niepotrzebnie ochrzaniła Brooke. Skąd niby ona mogła wiedzieć, że Morgan i Ridge'a coś dawniej łączyło ?
[quote]
Dla Cesarzowej wszystko co złe kojarzy się z Brooke , wszystkie jej problemy są spowodowane Brooke , nawet tsunami, według Stephani, spowodowała Brooke . I dzisiaj to powtórze co mówie od zawsze Stephani ma na punkcie Brooke obsesje tak zwaną Brookefobie.
[quote]
Dla Cesarzowej wszystko co złe kojarzy się z Brooke , wszystkie jej problemy są spowodowane Brooke , nawet tsunami, według Stephani, spowodowała Brooke . I dzisiaj to powtórze co mówie od zawsze Stephani ma na punkcie Brooke obsesje tak zwaną Brookefobie.