Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Chronologia nigdy nie była mocną stroną "Mody na sukces". Ale i tak dzisiejsze odcinki mi się podobały. Taylor wyglądała wręcz olśniewająco podobnie jak Brooke. Stephanie, już widać - czuje strach koło tyłka na myśl o Ridge'u i Morgan razem w Paryżu, ale jak narazie nie udaje jej się zatruć Taylor swoimi podejrzeniami. Amber natomiast "trochę" się ośmieszyła tym strojem w Caffee Russe, natomiast Becky i CJ wyglądali po prostu słodko. :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Alexander pisze:Pożar w Forrester International... I oczywiście nikt inny nie może jechać tylko Ridge i Morgan, czemu nie mógł być to Thorne?
Pewnie dlatego, bo Thorne nie jest projektantem a spłonęły projekty ::jezyk::

Dzisiaj Stephanie poszła do Brooke, bo przecież zawsze wszystko jest jej winą i swoją nieprzemyślaną reakcją sama się zdradziła ::cojest:: Stefcia naprawdę ma obsesję, jeśli myśli, że wszystkie decyzje Brooke są podejmowane z myślą "jak dziś dokuczyć Stefie" :) Eric to się nie przemęcza a podobno ma kolekcję kończyć. Dzisiaj nie mogłam już patzreć na Ridge'a. Niech leci do Paryża i lepiej żeby go nie pokazywali tak długo jak się da ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie, no rzeczywiście w samolocie zachował się jak palant. Szkoda mi Morgan. Ona naprawdę wszystko to mocna przeżywa i ma problem. To widać.
A z Amberką to nie zawiodło mnie przeczucie, że śpiewać nie będzie ::kwasny::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephani grunt pod nogami się wali ::loll:: Mam nadzieje ,że Morgan powie wszystko Ridgowi a ten poleci do matki i będzie następny konflikt .
Dzisiaj mi się podobało jak Brooke pokazała Morgan kto tu rządzi, kazała jej jechać lub zakończą wspólprace , teraz Morgan bedzie wiedziała kto tu rządzi . ::rad:: ::jezyk::
A niby kto miał jechać do tego Paryża , przecież Thorne nie umie projektować ,a Eric musi się zajmować Cesarzową .
Biedna Amber myślała ,że będzie śpiewać ::plask wczolo: :roll: a tu nic z tego .
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja myślę, że Morgan faktycznie nie powinna jechać do Paryża ze Świdżem. Widać, że cierpi i boli ją sam jego widok, a Brooke tylko zaogniła sprawę... :|

Amber - ::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby: :zeby: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Robi

Ale Brooke nie wie o tym ,że Morgan była z Ridgem wciąży , Brooke chcę tylko zemsty za Wenecje ( mam taką nadzieje ,że Brooke pokaże Forresterom kto tu rządzi )
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Właśnie, co do Amber, to też miałam takie przeczucie, że nie wezmą ją do innej roli niż piosenkarki ;) W ogóle jak rozmawiała przez telefon to długo kazała na siebie czekać, żeby odpowiedzieć temu facetowi ;) Ja myślę, że to nawet dobrze, że Morgan poleciała z Ridgem, może w końcu będąc z nim sam na sam zrzuci ciężar z serca i powie mu co się tak naprawdę stało, że zniknęła. Widać jak strasznie to przeżywa, choć nie wiadomo czy Ridge by mógł jej jakoś pomóc, bo on do najmądrzejszych nie należy :P W każdym razie nie wypytywałby jej ciągle o to co było... Zobaczymy czy coś się stanie w tym Paryżu czy nie, ale ja bym była naprawdę szczęśliwa gdyby teraz było kilka odcinków bez Ridge'a ;)
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Stefa coś ci dziś nie wyszło prawda :?: ::cojest:: A to peszek ::plask wczolo: ::loll::
Brooke potrafi rozszyfrować prawdę nawet z mimiki :: bow :: Brawo,uwielbiam jak gra cesarzowej na nerwach :serce: ::cojest::
Amber wyglądała dziś prześlicznie :serce: Ale chyba będzie zawiedziona z propozycji pracy :(
CJ i Becky coraz bardziej mi się podobają ::ok:: Świetna parka :mrgreen:
Taylor "zna" swojego męża ::loll:: Aha i to naprawdę dobrze ::plask wczolo: Pewnie się już domyśliła,że Ridge zabierze się za Morgan jeszcze w samolocie ::cojest::
Thorne dobrze załatwił Ridżunia ::ok:: Swoją drogą była to propozycja nie do odrzucenia ::plask wczolo: Czy on naprawdę jest taki głupi czy tylko udaje ::ysz:: Myślał,że Thorne rzuci mu się na szyję "braciszku jak ja cię kocham" ::ke:: Się pomylił z lekka...nie ta bajka.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ogladalam tylko koncowke drugiego odcinka ::jezyk:: ::kwasny::

Ridge fajtłapa jedna, oblał Morgan ::loll:: Pewnie specjalnie, zeby sie do niej zblizyc :twisted: ::kwasny:: A biedna nieświadoma niczego Taylor nawet sie nie domyśla, co jej mężuś wyprawia w samolocie ::jezyk:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Hej mógby ktoś w skrócie opisać mi co dziś było w Modzie :: bow ::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

No a Ridge kiedy wywalił się na Morgan to zamiast wstac to tak jej leżał na tych kolanach... ::plask wczolo: Mało oryginalne... ::plask wczolo: A tak na marginesie to myślałem że ten incydent zostanie zakończony całusem. ::jezyk::
katarzynka

Post autor: katarzynka »

A co to dziś Stefa na glowie miala? buahahahaha ::loll::
Oraz: jak wybitna projektantka mody mogla sie tak ubrac?? Przeciez wiadomo ze nie laczymy bluzki i spodni w takim samym (dosyc hmmm rażącym :twisted: ) kolorze :roll:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Swoją drogą to ciekawy przypadek, że Brooke zatrudniła akurat Margan. A Stephnie tal gładziutko się przed nią wygadała...
Już Brooke wie co robić z takimi informacjami :)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Fajne odcinki.
1) Becky i CJ :serce:
2) Zachowanie Amber było dzisiaj nieco komiczne :wink: - ale ona tak bardzo się cieszyła z nowej pracy... Jednak mina jej szefa wskazuje, że Amber chyba nie będzie piosenkarką ::kwasny::
3) Stephanie znowu niepotrzebnie się miesza ::kwasny:: I niepotrzebnie ochrzaniła Brooke. Skąd niby ona mogła wiedzieć, że Morgan i Ridge'a coś dawniej łączyło ?
4) Ridżuś jak zwykle żałosny ::kwasny:: Mówi do Thorne'a, że powinni zachowywac się jak rodzina, a przecież to on jest przyczyną ich konfliktu :!: Czemu nie pomyślał o tym rozbijając jego związek z Brooke ?!
5) No i dzisiaj mielismy mega-namiętne pożegnanie Ridge'a i Taylor. Zobaczymy, czy ten palantunio okaże się wiernym, bo już dzisiaj na końcu mieliśmy scenę wskazującą, że Morgan chyba będzie chciała go uwieść... Mam nadzieję, że Taylor nie będzie cierpiała...
Awatar użytkownika
Robi

[quote="mucha331"]Fajne odcinki.
3) Stephanie znowu niepotrzebnie się miesza ::kwasny:: I niepotrzebnie ochrzaniła Brooke. Skąd niby ona mogła wiedzieć, że Morgan i Ridge'a coś dawniej łączyło ?
[quote]

Dla Cesarzowej wszystko co złe kojarzy się z Brooke , wszystkie jej problemy są spowodowane Brooke , nawet tsunami, według Stephani, spowodowała Brooke . I dzisiaj to powtórze co mówie od zawsze Stephani ma na punkcie Brooke obsesje tak zwaną Brookefobie.
Zablokowany