Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Co do Stephanie, to ciekawe jak ona pracuje w FC :) Z resztą chyba pierwszy raz widziałem ja w swoim biurze.. .
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Moze ktos mi napisac o co chodzilo w tej scenie z Rick&Amber?Amber byla w samych majtkach? ::jezyk:: Niestety nie moglam dzisiaj ogladac Mody,a jestem bardzo ciekawa ::chytry:: z gory dziekuje
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Primok

Post autor: Primok »

W końcu po dłuższym czasie bardzo dobre odcinki - było w nich wszystko co lubię :P .
Rick i Amber w piękny sposób zakopują topór niezgody. Amber wyglądała dzisiaj fantastycznie, ale jeszcze bardziej urodą przebiła ją dzisiaj Becky :serce: . Razem z CJ'em naprawdę pasują do siebie.
Świetne zachowanie Sally i mina CJ'a kiedy Darla mu przygadała ::krzyw:: .
Było dzisiaj także dramatycznie - szczęsliwa Becky i śmiertelnie zmartwiona Amber. Morgan przyznająca się Ridge'owi do aborcji :roll: .
Ach, cudne odcinki..no i nie było chyba Kim ::ke:: .
Alexander pisze:..on związany jest z Kim a ta jest bardziej kobieca niż Amber i jeśli będzie możliwość stracenia Ricka uwiedzie go na nowo... Amber nie ma niestety z nią żadnych szans :cry:
Ja uważam, że w porównaniu z Amber to Kim nie ma większych szans. Niech tylko minie trochę czasu i Rick w spokoju zastanowi się nad swoimi uczuciami i ostatnim rokiem w swoim życiu :wink: .
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Nie...
Tylko nie Becky...
Nie! :cry:

Mam nadzieje że to pomyłka.
Ona nie może mieć raka!
A jeśli nawet to ma przeżyć!!!

Sally i Darla były boskie :serce:

Zaczynajac 2 odcinek myslalem ze Ridge próbuje (...) Morgan :shock:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Primok pisze:Ja uważam, że w porównaniu z Amber to Kim nie ma większych szans. Niech tylko minie trochę czasu i Rick w spokoju zastanowi się nad swoimi uczuciami i ostatnim rokiem w swoim życiu :wink: .
Ja też tak myślę ::ok:: Kim jest nudna i nie nadaje się do życia, Amber to co innego...Można z nią pożartować i porozmawiać poważnie nie to co "słodziutka" Kim :ziewam:

Szkoda mi Becky :cry: Mam nadzieję, że to nie jest prawda i Becky nie jest chora :cry:
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

zauważyliście, że sally coś szybko opatrunek zdjeli i w ogóle trochę szybko ją ze szpitala puścili jak na taką rane postrzałową :/ . A teraz chodzi bez opatrunku jak gdyby nigdy nic
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

A ja dziś nie oglądałam MNS :cry: :cry: :cry:
Po ważych opiniach wnioskuję,że opuściłam ważne odcinki :zmiesz:: ::plask wczolo:
Bo jak dzieci z przedszkola pojechaliśmy dziś z klasą na wycieczkę do zoo,w którym byłam już dosłownie 1500 razy ::ysz::
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

Biedna Becky... Ale Ridżunio zachował się... ::plask wczolo: Po prostu prymitywnie! Amber, Becky i Darla - Super. A Amber to ma po domu chodzić w płaszczu, czy co? Przecież nie wiedziała, ze Rick przyjdzie.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

gwiazda69 pisze:Moze ktos mi napisac o co chodzilo w tej scenie z Rick&Amber?Amber byla w samych majtkach? ::jezyk:: Niestety nie moglam dzisiaj ogladac Mody,a jestem bardzo ciekawa ::chytry:: z gory dziekuje
Rick przyszedł odwiedzić małego Eryka,a Amber go pilnowała i była nieco skąpo ubrana,ale nie była w majtkach,bez przesady.Miała króciótkie przewiewne spodenki i bluzeczke na ramiączkach :zeby: Rick pożądliwie na nią patrzył ::jezyk:: a wychodząc spytał czy zawsze chodzi po domu w bieliźnie :zeby:
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Klaudusia pisze:A ja dziś nie oglądałam MNS :cry: :cry: :cry:
Po ważych opiniach wnioskuję,że opuściłam ważne odcinki :zmiesz:: ::plask wczolo:
Bo jak dzieci z przedszkola pojechaliśmy dziś z klasą na wycieczkę do zoo,w którym byłam już dosłownie 1500 razy ::ysz::
Nic takiego wielkiego nie było.

Coprawda warto było zobaczyć wejście smoka Darlii i jej tekścik :mrgreen: no i boską Spectre :serce: , a poza tym to wzruszające ostatnie momenty, gdy pokazywali Amber mówiąca do siebie : "wszystko, ale nie rak... nie rak... nie Becky!" :cry:

Żeby to nie była prawda!!!
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

SallyFan pisze:
Klaudusia pisze:A ja dziś nie oglądałam MNS :cry: :cry: :cry:
Nic takiego wielkiego nie było.
Tak szczerze dla mnie prawie każdy odcinek jest ważny ::cojest::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Najbardziej podobala mi sie dzis Darla :zeby: (Wesoła jak zwykle, rozładowała napiętą atmosferę :mrgreen: ) i mały Eryk :serce: :mrgreen:

Ridżunio zgachę dostał :P Ciekawe co będzie dalej... ::krzyw::

Scena Amber i Ricka bardzo mi sie podobala :wink: Tylko dlaczego Amber jest taka brzydka? ::jezyk:: Choc to zależy jeszcze jak sie uczesze, bo w rozpuszczonych włosach nie wygląda aż tak tragicznie ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zauważyliście, że Morgan do Paryża przyleciała w tym co miała na sobie, a chciała wylecieć z tobołami??? żdążyła tą teczkę jakieś drobiazgi kupić? Chyba że dostała to w FC International.
Amber ładnie wyglądała, a ick nawet się nie wściekł. Sally na początku musiała się wygłupić, ale zgadzam się z Robi, który napisał, że ona troszczy się o syna. Tylko niech nie zapomina, że on jest dorosły.
Ridge przesadził powalając Morgan na ziemię. On ma zero wyczucia ::plask wczolo: .
Nie rozumiem końcówki, to w końcu kto był na badaniach Amber czy Becky, bo ja to odebrałem, że Amber i to ona ma przyjechać do jakiegoś tam lekarza. A nie Becky. Może w następnych odcinkach się to rozjaśni.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Dawidek pisze: Nie rozumiem końcówki, to w końcu kto był na badaniach Amber czy Becky, bo ja to odebrałem, że Amber i to ona ma przyjechać do jakiegoś tam lekarza. A nie Becky. Może w następnych odcinkach się to rozjaśni.
Becky była u lekarza i miała badania. Po odbiorze wyników doktor zadzwonił do mieszkania, w którym mieszkają obie dziewczyny i zapytał czy rozmawia z panną Moore, wziął po prostu Amber za Becky. A Amber nie wyprowadziła go z błędu i kontynułowała rozmowę. ::rad::
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Monia, Twoje wyjaśnienia mają spory sens. Układfa się to w jedną całość. Czemu ja o tym nie pomyślałem ::plask wczolo: . Zobaczymy co z tego będzie dalej, oby nic się nie stało Becky.
Zablokowany