Bieżące odcinki cz. 1
W końcu po dłuższym czasie bardzo dobre odcinki - było w nich wszystko co lubię
.
Rick i Amber w piękny sposób zakopują topór niezgody. Amber wyglądała dzisiaj fantastycznie, ale jeszcze bardziej urodą przebiła ją dzisiaj Becky
. Razem z CJ'em naprawdę pasują do siebie.
Świetne zachowanie Sally i mina CJ'a kiedy Darla mu przygadała
.
Było dzisiaj także dramatycznie - szczęsliwa Becky i śmiertelnie zmartwiona Amber. Morgan przyznająca się Ridge'owi do aborcji
.
Ach, cudne odcinki..no i nie było chyba Kim
.
.
Rick i Amber w piękny sposób zakopują topór niezgody. Amber wyglądała dzisiaj fantastycznie, ale jeszcze bardziej urodą przebiła ją dzisiaj Becky
Świetne zachowanie Sally i mina CJ'a kiedy Darla mu przygadała
Było dzisiaj także dramatycznie - szczęsliwa Becky i śmiertelnie zmartwiona Amber. Morgan przyznająca się Ridge'owi do aborcji
Ach, cudne odcinki..no i nie było chyba Kim
Ja uważam, że w porównaniu z Amber to Kim nie ma większych szans. Niech tylko minie trochę czasu i Rick w spokoju zastanowi się nad swoimi uczuciami i ostatnim rokiem w swoim życiuAlexander pisze:..on związany jest z Kim a ta jest bardziej kobieca niż Amber i jeśli będzie możliwość stracenia Ricka uwiedzie go na nowo... Amber nie ma niestety z nią żadnych szans
-
SallyFan
Ja też tak myślęPrimok pisze:Ja uważam, że w porównaniu z Amber to Kim nie ma większych szans. Niech tylko minie trochę czasu i Rick w spokoju zastanowi się nad swoimi uczuciami i ostatnim rokiem w swoim życiu.
Szkoda mi Becky
-
pszczolavel
Rick przyszedł odwiedzić małego Eryka,a Amber go pilnowała i była nieco skąpo ubrana,ale nie była w majtkach,bez przesady.Miała króciótkie przewiewne spodenki i bluzeczke na ramiączkachgwiazda69 pisze:Moze ktos mi napisac o co chodzilo w tej scenie z Rick&Amber?Amber byla w samych majtkach?Niestety nie moglam dzisiaj ogladac Mody,a jestem bardzo ciekawa
z gory dziekuje
-
SallyFan
Nic takiego wielkiego nie było.Klaudusia pisze:A ja dziś nie oglądałam MNS![]()
![]()
![]()
Po ważych opiniach wnioskuję,że opuściłam ważne odcinki![]()
![]()
Bo jak dzieci z przedszkola pojechaliśmy dziś z klasą na wycieczkę do zoo,w którym byłam już dosłownie 1500 razy
Coprawda warto było zobaczyć wejście smoka Darlii i jej tekścik
Żeby to nie była prawda!!!
Tak szczerze dla mnie prawie każdy odcinek jest ważnySallyFan pisze:Nic takiego wielkiego nie było.Klaudusia pisze:A ja dziś nie oglądałam MNS![]()
![]()
![]()
Po ważych opiniach wnioskuję,że opuściłam ważne odcinki![]()
![]()
Bo jak dzieci z przedszkola pojechaliśmy dziś z klasą na wycieczkę do zoo,w którym byłam już dosłownie 1500 razy
- kimberly1990
Najbardziej podobala mi sie dzis Darla
(Wesoła jak zwykle, rozładowała napiętą atmosferę
) i mały Eryk
Ridżunio zgachę dostał
Ciekawe co będzie dalej...
Scena Amber i Ricka bardzo mi sie podobala
Tylko dlaczego Amber jest taka brzydka?
Choc to zależy jeszcze jak sie uczesze, bo w rozpuszczonych włosach nie wygląda aż tak tragicznie 
Ridżunio zgachę dostał
Scena Amber i Ricka bardzo mi sie podobala
-
Dawidek
- Administrator
Zauważyliście, że Morgan do Paryża przyleciała w tym co miała na sobie, a chciała wylecieć z tobołami??? żdążyła tą teczkę jakieś drobiazgi kupić? Chyba że dostała to w FC International.
Amber ładnie wyglądała, a ick nawet się nie wściekł. Sally na początku musiała się wygłupić, ale zgadzam się z Robi, który napisał, że ona troszczy się o syna. Tylko niech nie zapomina, że on jest dorosły.
Ridge przesadził powalając Morgan na ziemię. On ma zero wyczucia
.
Nie rozumiem końcówki, to w końcu kto był na badaniach Amber czy Becky, bo ja to odebrałem, że Amber i to ona ma przyjechać do jakiegoś tam lekarza. A nie Becky. Może w następnych odcinkach się to rozjaśni.
Amber ładnie wyglądała, a ick nawet się nie wściekł. Sally na początku musiała się wygłupić, ale zgadzam się z Robi, który napisał, że ona troszczy się o syna. Tylko niech nie zapomina, że on jest dorosły.
Ridge przesadził powalając Morgan na ziemię. On ma zero wyczucia
Nie rozumiem końcówki, to w końcu kto był na badaniach Amber czy Becky, bo ja to odebrałem, że Amber i to ona ma przyjechać do jakiegoś tam lekarza. A nie Becky. Może w następnych odcinkach się to rozjaśni.
Becky była u lekarza i miała badania. Po odbiorze wyników doktor zadzwonił do mieszkania, w którym mieszkają obie dziewczyny i zapytał czy rozmawia z panną Moore, wziął po prostu Amber za Becky. A Amber nie wyprowadziła go z błędu i kontynułowała rozmowę.Dawidek pisze: Nie rozumiem końcówki, to w końcu kto był na badaniach Amber czy Becky, bo ja to odebrałem, że Amber i to ona ma przyjechać do jakiegoś tam lekarza. A nie Becky. Może w następnych odcinkach się to rozjaśni.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"!