Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Uważam dzisiejszy odcinek za jeden z najpiękniejszych jakie zostały wyemitowane w ciągu ostatniego roku. Wzruszenie Amber ściskało mnie za serce. Aktorka niesamowicie wczuła się w rolę. Zagrała ją najlepiej ze wszystkich, które zostały z nią do tej pory nagrane. Była olbrzymio przekonywująca, prawdziwa do bólu i oczywiście... wzruszająca. Brawa dla Amber. Piękny odcinek.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja nie zdążyłam na dzisiejsze odcinki, ale skoro tak je chwalicie to nagram sobie powtórki. Ostatnio wszystkie sceny z Amber są wzruszające... A co Stephanie doradziła Amber?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Stephanie stwierdziła ,że Becky powinna wiedzieć o swojej chorobie gdyż dzięki temu będzie mogła cieszyć się codziennością, tym co już zdobyła a nie tym co mogłaby zdobyć. Stephanie uważa ,że Becky musi wiedzieć aby wykorzystać pozostały jej czas jak najlepiej. Kiedy Becky przyszła do Stephanie i cieszyła się z pogodzenia Amber i Stephanie oraz z obecności jej synka, widziałem w oczach Forresterki i Amber żal i współczucie oraz niepewność czy powiedzieć...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzięki! Czyli po tym jak Becky przyszła do Stefy to ona już sama nie wie co robić? Ech... Ale dobrze chociaż, że Amber nie dała się wypchnąć z rezydencji zanim powiedziała o co chodzi. W tym przypomina mi Brooke :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Becky przyszła do Stephanie zobaczyła Amber, ucieszyła się ,że ta i Stephanie doszły do porozumienia, następnie wzieła małego Eryka na ręce i uściskała Stephanie. Stephanie spojrzała na Amber kątem oka i widać było żal w jej oczach.
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Rozmowa Amber z Sy=tephanie była wzruszająca. Obie wymieniły się argumentami na temat czy powiedzieć Becky prawdę czy nie. I przyznać muszę, że obie mają rację. Tutaj nie ma idealnego rozwiązania, każde ma swoje plusy i minusy. W takich przypadkach ytzrba działać po prostu rozważnie. Dobrze, że obie doszły do porozumienia, przynajmniej niech tak będzie przed Becky.
Morgan chce mieć dziecko, najpierw niech zjandzie faceta a potem niech myśli. Chyba chce wszystko zrobić w odwrotnej kolejności. Brooke jest taka wścibska, co prawda na kilomert widzi, że coś się święci(ło) między Ridge'em i Morgan, ale to nie oznacza, że ma się o wszystko pytać. Niech nauczy się oddzielać sprawy służbowe od prywatnych i rodzinnych. Dobrze, że Ridge jej nie powiedział, to właściwienie jej sprawa.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tak naprawde to jedyna Brooke czuje co się dzieje między Morgan i Ridgem , ale to prawda Brooke troche przesadza w tym wypytywaniu ich o to co się kiedyś działo.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Brooke zdecydowanie przesadza :!: Jak nie ma co robić to niech się Bridget zajmie a nie wiecznie szuka tajemnic i wprowadza zamęt.
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Misia pisze:Brooke zdecydowanie przesadza :!: Jak nie ma co robić to niech się Bridget zajmie a nie wiecznie szuka tajemnic i wprowadza zamęt.
Zamęt to już jest i to nie dzięki Brooke (bo to nie ona zapłodniła ongiś Morgan) lecz nad wyraz wybujałemu życiu erotycznemu Ridga.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ashlar pisze:
Zamęt to już jest i to nie dzięki Brooke (bo to nie ona zapłodniła ongiś Morgan) lecz nad wyraz wybujałemu życiu erotycznemu Ridga.
Tak ,ale Brooke nie musi wszystkiego roztrząsać.To co się działo 20 lat temu to nie jej sprawa!Wielkie halo ma prawo robić Taylor bo jest jego żoną.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Super pomysł, żeby Tay pomogła zajść w ciążę Morgan (Chcę zajść w ciążę. Pomożesz mi?). Tylko czemu Tay ochoczo proponuje pomoc Ridga (Pewnie że Ci pomogę. Oboje z Ridgem Ci pomożemy). Ciekawe jak? Mam pewien pomysł ::loll:: ::loll:: ::loll::
Och, Taylor, Taylor...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Szogunka pisze:Super pomysł, żeby Tay pomogła zajść w ciążę Morgan (Chcę zajść w ciążę. Pomożesz mi?). Tylko czemu Tay ochoczo proponuje pomoc Ridga (Pewnie że Ci pomogę. Oboje z Ridgem Ci pomożemy). Ciekawe jak? Mam pewien pomysł ::loll:: ::loll:: ::loll::
Och, Taylor, Taylor...
Po tej scenie pomyślałam dokładnie to samo ::loll::
Lepiej niech szybko to wyjaśnią bo jeszcze sobie coś pomyślę ::cojest::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A ja dzisiaj obejrzałem rano o 5 wczorajsze odcinki . I teraz je skomentuje . Po pierwsze żal mi Amber ,że zna prawde o chorobie Backy i musi jej to powiedzieć , nie chciałbym być na jej miejscu , ale napewno postąpił bym tak jak jej Stephani doradziła .

Ta Taylor znowu nie widzi co się święci , ona powinna pierwsza to zauważyć ,że Morgan coś czuje do Ridge . Już nawet Brooke i Stephani widzą co się święci i chcę wiedzieć więcej o tej sprwie -Stephani robi to ze strachu , a Brooke zemsty .
Kitty

Post autor: Kitty »

Ja też oglądałam "Modę" dziś rano ::rad:: .Żal mi Amber, że musi dźwigać ciężar choroby Becky :cry: .Wzruszyło mnie to co mówiła do Stephanie, że nie chce zabierać Becky ostatnich chwil szczęścia :cry:. Niestety, moment prawdy na pewno przyjdzie i Amber o tym wie. Straszne jest na pewno powiedziec komuś "niedługo umrzesz, jesteś śmiertelnie chora". Sytuacja, w jakiej znalazła się Amber, jest naprawdę trudna :cry: .
Dziwię się, że Taylor, która powinna być specjalistką od ludzkich zachowań, jest taka naiwna ::plask wczolo:. No i jeszcze to, że zaproponowała pomoc Ridge'a w tym, że Morgan chce mieć dziecko ::plask wczolo: .
Zachowanie Brooke było irytujące, jak wypytywała się czy coś zaszło między Ridgem i Morgan ::kwasny:: .Strasznie nachalna była i nietaktowna ::kwasny::
Biedna Becky :cry: :cry: :cry:
Myl

Post autor: Myl »

Szkoda, że Becky umiera, to bardzo pozytywna postać, i wiele wniosła do serialu. Amber naprawde sie troszczy o kuzynke, chociaz moim zdaniem, powinna jej powiedziec prawde.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Zablokowany