Bieżące odcinki cz. 1
Uważam dzisiejszy odcinek za jeden z najpiękniejszych jakie zostały wyemitowane w ciągu ostatniego roku. Wzruszenie Amber ściskało mnie za serce. Aktorka niesamowicie wczuła się w rolę. Zagrała ją najlepiej ze wszystkich, które zostały z nią do tej pory nagrane. Była olbrzymio przekonywująca, prawdziwa do bólu i oczywiście... wzruszająca. Brawa dla Amber. Piękny odcinek.
- Marek Forrester
Stephanie stwierdziła ,że Becky powinna wiedzieć o swojej chorobie gdyż dzięki temu będzie mogła cieszyć się codziennością, tym co już zdobyła a nie tym co mogłaby zdobyć. Stephanie uważa ,że Becky musi wiedzieć aby wykorzystać pozostały jej czas jak najlepiej. Kiedy Becky przyszła do Stephanie i cieszyła się z pogodzenia Amber i Stephanie oraz z obecności jej synka, widziałem w oczach Forresterki i Amber żal i współczucie oraz niepewność czy powiedzieć...
Nobody does it better
- Marek Forrester
-
Dawidek
- Administrator
Rozmowa Amber z Sy=tephanie była wzruszająca. Obie wymieniły się argumentami na temat czy powiedzieć Becky prawdę czy nie. I przyznać muszę, że obie mają rację. Tutaj nie ma idealnego rozwiązania, każde ma swoje plusy i minusy. W takich przypadkach ytzrba działać po prostu rozważnie. Dobrze, że obie doszły do porozumienia, przynajmniej niech tak będzie przed Becky.
Morgan chce mieć dziecko, najpierw niech zjandzie faceta a potem niech myśli. Chyba chce wszystko zrobić w odwrotnej kolejności. Brooke jest taka wścibska, co prawda na kilomert widzi, że coś się święci(ło) między Ridge'em i Morgan, ale to nie oznacza, że ma się o wszystko pytać. Niech nauczy się oddzielać sprawy służbowe od prywatnych i rodzinnych. Dobrze, że Ridge jej nie powiedział, to właściwienie jej sprawa.
Morgan chce mieć dziecko, najpierw niech zjandzie faceta a potem niech myśli. Chyba chce wszystko zrobić w odwrotnej kolejności. Brooke jest taka wścibska, co prawda na kilomert widzi, że coś się święci(ło) między Ridge'em i Morgan, ale to nie oznacza, że ma się o wszystko pytać. Niech nauczy się oddzielać sprawy służbowe od prywatnych i rodzinnych. Dobrze, że Ridge jej nie powiedział, to właściwienie jej sprawa.
Tak naprawde to jedyna Brooke czuje co się dzieje między Morgan i Ridgem , ale to prawda Brooke troche przesadza w tym wypytywaniu ich o to co się kiedyś działo.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Po tej scenie pomyślałam dokładnie to samoSzogunka pisze:Super pomysł, żeby Tay pomogła zajść w ciążę Morgan (Chcę zajść w ciążę. Pomożesz mi?). Tylko czemu Tay ochoczo proponuje pomoc Ridga (Pewnie że Ci pomogę. Oboje z Ridgem Ci pomożemy). Ciekawe jak? Mam pewien pomysł![]()
![]()
![]()
Och, Taylor, Taylor...
Lepiej niech szybko to wyjaśnią bo jeszcze sobie coś pomyślę
A ja dzisiaj obejrzałem rano o 5 wczorajsze odcinki . I teraz je skomentuje . Po pierwsze żal mi Amber ,że zna prawde o chorobie Backy i musi jej to powiedzieć , nie chciałbym być na jej miejscu , ale napewno postąpił bym tak jak jej Stephani doradziła .
Ta Taylor znowu nie widzi co się święci , ona powinna pierwsza to zauważyć ,że Morgan coś czuje do Ridge . Już nawet Brooke i Stephani widzą co się święci i chcę wiedzieć więcej o tej sprwie -Stephani robi to ze strachu , a Brooke zemsty .
Ta Taylor znowu nie widzi co się święci , ona powinna pierwsza to zauważyć ,że Morgan coś czuje do Ridge . Już nawet Brooke i Stephani widzą co się święci i chcę wiedzieć więcej o tej sprwie -Stephani robi to ze strachu , a Brooke zemsty .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ja też oglądałam "Modę" dziś rano
.Żal mi Amber, że musi dźwigać ciężar choroby Becky
.Wzruszyło mnie to co mówiła do Stephanie, że nie chce zabierać Becky ostatnich chwil szczęścia
. Niestety, moment prawdy na pewno przyjdzie i Amber o tym wie. Straszne jest na pewno powiedziec komuś "niedługo umrzesz, jesteś śmiertelnie chora". Sytuacja, w jakiej znalazła się Amber, jest naprawdę trudna
.
Dziwię się, że Taylor, która powinna być specjalistką od ludzkich zachowań, jest taka naiwna
. No i jeszcze to, że zaproponowała pomoc Ridge'a w tym, że Morgan chce mieć dziecko
.
Zachowanie Brooke było irytujące, jak wypytywała się czy coś zaszło między Ridgem i Morgan
.Strasznie nachalna była i nietaktowna
Biedna Becky

Dziwię się, że Taylor, która powinna być specjalistką od ludzkich zachowań, jest taka naiwna
Zachowanie Brooke było irytujące, jak wypytywała się czy coś zaszło między Ridgem i Morgan
Biedna Becky