Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Goku pisze:
Robi pisze:Wszyscy byli nie zadowoleni ,że Amber przyszła na przyjęcie ( wszyscy czyli Kim Rick Eric )
Z tym się nie zgodze...Tylko Kim i Eric... ::kwasny:: Rick próbował tylko doprowadzić do porządku Kimberly która po prostu zwariowała... ::kwasny::
Jak to :?: Przecież Rick jasno powiedział ,że nie wybaczył Amber , tylko ze względu na Eric III poszedł na to przyjęcia . Nawet C.J. powiedział ,że Amber już nie jest jego przyjaciółką ,tylko ze względu na Backy zmienił o niej zdanie .
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Robi pisze:
Goku pisze:
Robi pisze:Wszyscy byli nie zadowoleni ,że Amber przyszła na przyjęcie ( wszyscy czyli Kim Rick Eric )
Z tym się nie zgodze...Tylko Kim i Eric... ::kwasny:: Rick próbował tylko doprowadzić do porządku Kimberly która po prostu zwariowała... ::kwasny::
Jak to :?: Przecież Rick jasno powiedział ,że nie wybaczył Amber , tylko ze względu na Eric III poszedł na to przyjęcia . Nawet C.J. powiedział ,że Amber już nie jest jego przyjaciółką ,tylko ze względu na Backy zmienił o niej zdanie .
Nie ważne jak zrobił,ale co zrobił :mrgreen: ::jezyk:: Według mnie to tylko Kim była naburmuszona i wyciagała tą swoją szyje jak dawniej Tawny ::jezyk:: ::rad:: Amber sie nawet buźka rozpromieniła widząc szczęście Becky :serce:
Awatar użytkownika
Robi

Ale Rick , Kim , Eric i nawet Thorne nie przyszli tam ze względu na Amber , tylko dla Eric III i Backy . ::ok:: :wink: Fajnie gdyby wpadli jeszcze Macy , Brooke , Sally , Ridge Taylor i przedszkole ::loll::
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Przedszkole+żłobek+niańki+Morgan ::ok:: :: bow :: :mrgreen: Przez Macy by było smętnie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Ooo Brooke się pojawiła jak dobrze :D :serce: :serce:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Katherine Kelly Lang piękna jak zawsze, ale już więcej pochwał nie piszę, bo mi się zarzuci obsesję... 8)
Goku

Post autor: Goku »

Jak na razie:

-Skąd Brooke wzięła takie długie włosy??
-Kimberly kręci w kółko tymi swoimi ochydnymi gałami...Aż szkoda gadać...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Goku pisze:Jak na razie:

Pewnie ją podtapirowali. :serce: Ale i tak aktorka wygląda prześlicznie.... Największą wiochę robi Becky z tymi swoimi spineczkami na głowie.. ::loll:: ::plask wczolo:
Goku

Post autor: Goku »

Martin - fan Bree pisze:
Goku pisze:Jak na razie:

Pewnie ją podtapirowali. :serce: Ale i tak aktorka wygląda prześlicznie.... Największą wiochę robi Becky z tymi swoimi spineczkami na głowie.. ::loll:: ::plask wczolo:
I jeszcze Stefa z tą za małą Peruką :P...
Awatar użytkownika
Robi

Ostatnio Stephani mnie zaskakuje , zaprosiła Brooke na przyjęcie jak dla mnie to szok .
Brooke w każdych włosach pięknie wygląda :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Zacznę od najprzyjemniejszego. Brooke znowu wyglądała rewelacyjnie :serce:
Ma teraz świetne włosy :serce:
Dzisiejsze odcinki były bardzo wzruszające naprawdę :cry: Szczególnie końcówka pierwszego .Aż mi się płakać zachciało :cry: Pięknie to przedstawili :cry:
Wszyscy mi się na przyjęciu bardzo podobali ::ok:: Nikt mnie nie denerwował swoim zachowaniem jak to zwykle bywa :wink: Nie licząc oczywiście Macy ale ona na szczęście nie była tam obecna.Nie wiem czemu ale ostatnio po prostu gra mi na nerwach bardziej niż ktokolwiek inny :twisted:
Kitty

Post autor: Kitty »

Dzisiejsze odcinki były bardzo wzruszające. Becky jest taka szczęśliwa, nie wie że jej życie dobiega końca :cry: .Przyjęcie było piękne. Stephanie zachowała się szlachetnie urządzając tę imprezę. No i to że zapomniała ( choć może tylko na chwilę?) o własnych urazach. Zaskoczyła mnie :D .
Dlaczego CJ nie odwiózł Becky do domu? Bo zrozumiałam że ma ją odwieźć, a potem został u Forresterów ::ke:: .
Biedna Macy :( . Thorne powinien pojechać z nią na to spotkanie. Gdyby wytłumaczył Stephanie, o co chodzi, że to ważne dla Macy, Steph na pewno zrozumiałaby i ine miała żalu za jego nieobecność na przyjęciu :( .
Amber miała ładną fryzurę ::ok:: .
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dzisiejsze odcinki były przepiękne... :serce: I bardzo wzruszające.

Cieszę się, że Amber powoli odzyskuje zaufanie Forrester'ów. Ona naprawdę potrzebuje ich wsparcia. Dzisiaj można było zobaczyć, jak ważna jest dla Becky. Kuzynka wciąż patrzy się na Amber, dziękuje jej, szuka u niej pocieszenia i wciąż przytula. Widać, że bardzo się obie kochają i są dla siebie ogrmoną podporą... ::ok:: CJ powoli czegoś się domyśla... Zakończenie 1 odcinka było bardzo smutne :cry: Nie wyobrażam sobie MnS bez mojej kochanej Becky :cry: Stefcia zyskała u mnie wielkiego plusa. Jest dobrym człowiekiem.

U Spectry były dzisiaj nudy. Warto było jednak popatrzeć na starą i dobrą Sally :)

Thorne to palant ::kwasny:: Po co obiecywał Macy, że uda się z nią na to spotkanie, skoro nue umie wywiązać się z obietnicy ? Po raz kolejny zawiódł swoją żonę, która dzisiaj naprawdę go potrzebowała. To jednak zimny egoista ::kwasny:: Mam nadzieję, że Macy nie sięgnie po alkohol... ::bojesie::

Najzabawniejsza była dzisiaj dla mnie Kimberly, która nic nie robiła i tylko gdzieś się tam krzątała. Stanowiła tło - bardzo zresztą marne :wink:
Marisa

Post autor: Marisa »

Co za żenada ::loll:: Brooke, ale sie wysiliłaś ::loll:: taka obrażona, że Amber jest, że jej synuś taki biedny ::loll:: Ale się namęczyła chyba 3 minuty czyżby padł nowy rekord ::loll:: No to się nazywa troskliwa mama ::loll:: Aż się wzruszyłam :cry: :cry: :lol:
Truskawka

Post autor: Truskawka »

Pewnie Macy znowu sobie troche pospija. Troche mnie denerwuje, ze nie może porozmawiać z mężem w 4 oczy i wszystko sobie wyjaśnić. Chodzi i sama sobie dopowiada bajkę, choć przyznam, że rzeczywiście to tak wygląda jakby Thorn ją zdradzał. Szkoda mi jej trochę.
Nie rozumiem jak można nie lubić Amber. Nawet Forrester'owie już widzą jej wielką przemianę. Ja ją lubie od kiedy ja poznałam, choć wiem, że trochę głupio postąpiła okłamując wszystkich w sprawie Erick'a III. Teraz jednak widać jakie naprawdę ma serce. Pewnie to ona zostanie matką małego Eric'a po śmierci kuzynki. Rany, pod koniec pierwszego odcinka już nie dałam rady i się popłakałam. Bardzo smutna była ta melodia i rewelacyjne ujęcia kamery. Na nic zdało się powtarzanie sobie samej, że to tylko film i historia nie jest prawdziwa. Ale ze mnie ciepłe kluchy :)

[ Dodano: 2006-10-27, 17:36 ]
PS. I dobrze, że nie było dzis Taylor! Tak mnie wkurza z tą swoja pewnością... i czekam aż mąż ją zdradzi :twisted: Ale jestem złośliwa.... :)
Zablokowany