Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Strasznie nudne były te dzisiejsze odcinki , nic się praktycznie nie działo . Nawet nie ma co komentować ::ysz:: :ziewam: :ziewam:
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Cosmo pisze:Oh, Morgan wybrała sobie sobowtóra Ridge'a. To było do przewidzenia. ::plask wczolo:
Jak mogło byc inaczej... przeciez widac ze chce mieć z powrotem dziecko które straciła....którego ojcem był Ridge...
Abec

Post autor: Abec »

Skomentować można jedno: oboje Młodzi bardzo dobrze grali. W szczególności nie rozumiem dlaczego to 'Rick' dostał Day-Time Emmy, to moim zdanie po prostu niesprawiedliwe.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Robi pisze:Strasznie nudne były te dzisiejsze odcinki , nic się praktycznie nie działo . Nawet nie ma co komentować ::ysz:: :ziewam: :ziewam:
Dokładnie :ziewam: nawet żałuję,że dzisiaj obejżałem BB ,wkółko to samo ,nic nie zmienia się w akcji
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tkk_Sally pisze:
Robi pisze:Strasznie nudne były te dzisiejsze odcinki , nic się praktycznie nie działo . Nawet nie ma co komentować ::ysz:: :ziewam: :ziewam:
Dokładnie :ziewam: nawet żałuję,że dzisiaj obejżałem BB ,wkółko to samo ,nic nie zmienia się w akcji
Nudne :?: :?: :?: Według mnie były dramatyczne :( :( :cry:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Tkk_Sally pisze:
Zgadzam się...również nic mnie dziś nie zainteresowało :wink:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Taylorka dzisiaj robiła fałszywe miny w rozmowie z Morgan. Rozbawiła mnie wzmianka o kolorze fuksji.

CJ, Amber, Cesarzowa, Sally i Eryk totalnie źle się zachowali. Po co pchali się na siłę do nich. Przecież mogli się umówić, że CJ zadzwoni albo coś. Tak się sadzili z tym, że wyszło najgorzej jak być mogło.
Awatar użytkownika
anna

LoLex pisze:CJ, Amber, Cesarzowa, Sally i Eryk totalnie źle się zachowali. Po co pchali się na siłę do nich. Przecież mogli się umówić, że CJ zadzwoni albo coś. Tak się sadzili z tym, że wyszło najgorzej jak być mogło.
Nie da się ukryć ze to było dziwne.
Taka grupka razem to znaczy ze coś się krojii...
Marisa

Post autor: Marisa »

Nudne :?: Dzisiaj wreszcie było coś ciekawego. Wreszcie nie było przymulastej Brooke :mrgreen: 8)
Truskawka

Post autor: Truskawka »

Pewnie część z Was się nie zgodzi, ale uważam, że SJ rozsądnie postąpił z tym ślubem. Dzięki temu mały Eryk nie zostanie sierotą, będzie miał prawdziwego ojca. To najpiekniejszy dowód miłości względem Becky i dzieciaczka. Poza tym ich ślub był tylko kwestią czasu.

Byłam przekonana, że Becky dowie się dziś o chorobie, a tu taka niespodzianka. Moda mnie zaskoczyła, nie sądziłam, że jeszcze da się tę sytuację przedłużyć.

Szkoda mi Morgan, ale trochę przesadza z tym ojcem dziecka. Chociaż nie pokazywałaby tego opisu Taylor. Taylor powinna się głupio czuc i porozmawiać o tym z mężem. Ona jest chyba ślepa, że nie widzi, iż Morgan pożąda jej mężusia- słodkiego cycusia. Ha ha! Oni i ta ich szczęśliwa rodzinka. Ble! Otwórz oczy kobieto!

Najfajnieszy aktor to Eryk III :)
Awatar użytkownika
anna

Truskawka pisze: Ona jest chyba ślepa, że nie widzi, iż Morgan pożąda jej mężusia- słodkiego cycusia. Ha ha! Oni i ta ich szczęśliwa rodzinka. Ble! Otwórz oczy kobieto!
Też ja miałam za inteligentną kobiete... chyba faktycznie oslepła.

PS: Becky powinna wiedziec o chorobie, bo podejrzewam ze chiała by przezyc jak najwięcej chwil i spedzić czasu z tymi których kocha.By maksymalnie wykorzystać pozostały czas...
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Marisa pisze:Nudne :?: Dzisiaj wreszcie było coś ciekawego. Wreszcie nie było przymulastej Brooke :mrgreen: 8)
Brooke jako chyba jednyna właśnie nie przynudza...przynajmniej dla mnie :mrgreen:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Zanim Becky maksymalnie wykorzysta czas,to najpierw się załamie,a takie rzeczy przyspieszają rozwój choroby,dobrze Sally powiedziała,że pewnie nie chciałaby, żeby Cj był z nią z litości, i byc może odtrąciłaby go. Poza tym cały czas własnie spędza z tymi,których kocha-a teraz już CJ o to zadba ::krzyw:: :zeby: Sama juz nie wiem czy dobrze zrobił że nic jej nie powiedział.........Ale moim zdaniem czy Becky dowie się teraz czy trochę później, jest bez znaczenia,skoro i tak nic już nie można zrobic.
Też dziwię się Taylor,jest taka spokojna...............na jej miejscu nie byłabym zadowolona że ideał ojca dziecka przyjaciółki przypomina mojego męża............ :evil: :evil:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

ana pisze:Ale moim zdaniem czy Becky dowie się teraz czy trochę później, jest bez znaczenia,skoro i tak nic już nie można zrobic.
Ma znaczenie. Ja nie chciałbym np. dowiedzieć się jako "ostatni" o tym, że umieram. Chyba to jest jeszcze gorsze. Przecież Becky nie zamierza się wybierać na tamten świat i wg Ciebie to ona ma umierać w nieświadomości? To jest chora sytuacja. Amber - osoba obdarzona przez Becky zaufaniem wykręca jej taki numer. Ja nadal nie mogę uwierzyć jak ona może tak długo ukrywać to przed Becky i nie ruszają mnie w ogóle jej wieczne płacze i ryki.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

LoLex pisze:
ana pisze:Ale moim zdaniem czy Becky dowie się teraz czy trochę później, jest bez znaczenia,skoro i tak nic już nie można zrobic.
Ma znaczenie. Ja nie chciałbym np. dowiedzieć się jako "ostatni" o tym, że umieram. Chyba to jest jeszcze gorsze. Przecież Becky nie zamierza się wybierać na tamten świat i wg Ciebie to ona ma umierać w nieświadomości? To jest chora sytuacja. Amber - osoba obdarzona przez Becky zaufaniem wykręca jej taki numer. Ja nadal nie mogę uwierzyć jak ona może tak długo ukrywać to przed Becky i nie ruszają mnie w ogóle jej wieczne płacze i ryki.
Nie wiem czy bym chciała wiedzieć,mam skłonności do depresji i wydaje mi się że nie chciałabym,bo tylko pogorszyło by to sprawę i mój stan,poza tym jakbyś nie zauważył,to wie o tym wiecej ludzi,a nie tylko Amber-która teraz chciała powiedziec o wszystkim Becky, co było dziś wyraźnie widać,CJ tego nie zrobił,wiec nie uogólniaj.
Zablokowany