Dr Quinn

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Ja bardzo lubilam Hanka, zawsze powiedzial cos zabawnego, ale trzeba przyznac ze czasami byl z niego kawal s.... Lubilam tez pierwsza Colleen, i zalowalam ze aktorka zrezygnowala z dalszej pracy nad serialem. A Wy ktora Colleen bardziej lubiliscie?
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Natalia pisze:A Wy ktora Colleen bardziej lubiliscie?
Też wolałem tą pierwszą Coleen.

Fajna była też Dorothy - ta, która wydawała gazetę, a później miała raka piersi. Dr Mike momentami mnie denerwowała swoimi dziwactwami. Uważam, że najnormalniejszy z całej ekipy był Sally.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bardziej polubiłem druga Coleen. A szkoda że Myra odeszła z serialu, dlaczego właśnie? Może ktoś wie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja lubiłam obie Colleen. Ta pierwsza była bardziej dziecinna a druga bardziej kobieca :) Mam pytanie: ona w końcu wzięła chyba z kimś ślub, czyż nie? Pamiętacie to?
Abec

Post autor: Abec »

Dla mnie ta druga była nieporównanie ładniejsza. Myślałem wtedy, że aktorkę zmieniono, by chciano wprowadzić trochę wątków "romansowych" z dziewczyną a głupio by wyglądało, gdyby faceci uganiali się za tą pierwszą. Natalio, jesteś pewna, że ona zrezygnowała sama?
Awatar użytkownika
LoLex

A kto pamięta jak Ingrid zmarła na wściekliznę? Dla mnie jako dziecka to było wstrząsające i pewnie dlatego zapadło mi to najbardziej w pamięć.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Abec, to Natalia napisała, a nie ja. ;)
Ja w ogóle bardzo niewiele pamiętam z treści tego serialu. Jakoś nie utrwalił mi się w pamięci. :?
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Abec

Nooooo, wiem. I co?

Ciekawe czy serial obroniłby się powstając teraz? Tzn. czy byłby przedłużany na kolejne sezony. Moim zdaniem tak, oglądało się go świetnie, dobra rozrywka telewizyjna.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja pamiętam jak Ingrid zmarła. Była chyba narzeczoną Mathew? Przypomniał mi się jeszcze Tańcząca Chmura :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Chyba w końcowych odcinkach Coleen wzieła ślub z takim młodym lekarzem, ta druga Coleen wystąpiła gościnnie w jednym z odcinków "Słonecznego patrolu". Śmierć też Ingrid pamiętam. Ten serial był fajny ale z czasem zrobił się bardzo głupi a nawet nudnawy -dopiero ostatnie odcinki znowu go ożywiły.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
LoLex

A dla mnie to była zawsze ogromna przyjemność oglądać "Dr Quinn". Patrząc co jakiś czas na obecne powtórki faktycznie niektóre wątki są bardzo prymitywne, ale ten serial ma swój niepowtarzalny klimat za co go bardzo cenię.
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Abec pisze:Dla mnie ta druga była nieporównanie ładniejsza. Myślałem wtedy, że aktorkę zmieniono, by chciano wprowadzić trochę wątków "romansowych" z dziewczyną a głupio by wyglądało, gdyby faceci uganiali się za tą pierwszą. Natalio, jesteś pewna, że ona zrezygnowała sama?
Tak przeczytalam na stronie fil;mwebu to fragment "Erika nie zrezygnowała z roli w serialu "Dr Quinn". Zrobiła to na polecenie ojca, który postawił jej ultimatum: albo studia i jego pomoc, albo aktorstwo ale bez niego..."
Abec a dlaczego uwazasz ze zaangazowano druga aktorke bo glupio by wygladalo jakby fceci uaganiali sie za pierwsa aktorka? Przeciez to tez dziewczyna :D Jak dla mnie ladniejsza.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Abec

Jak dla mnie właśnie za brzydka, by grać osobę za którą faceci szaleją. Zresztą tak właśnie było w serialu, wkródce po "zmianie twarzy" pojawiło się wiele wątków miłosnych z dziewczyną.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie ten serial nie przekonuje, jest mdły jak dla mnie nigdy za nim nie przepadałem. Ale pamiętam czasy kiedy jako dziecko chodziłem do babci i ona oglądała MNS i Dr. Quinn i wszyscy się z niej śmiali ,że tylko te dwa seriale się dla niej liczą i kiedy są one emitowane to musi być cisza :roll:
Hmmm a teraz ja robię to samo kiedy jest MNS musi być cisza! Ale odbiegam od tematu, Dr. Quinn jest nudna jak dla mnie i nie lubię tej aktorki która gra główna bohaterkę jest przesłodzona.
Nobody does it better
Abec

A widziałeś ją jako dziewczynę Bonda? Prawdę mówiąc też chyba najbardziej mdłą w dziejach cyklu.
ODPOWIEDZ