Dr Quinn
Ja bardzo lubilam Hanka, zawsze powiedzial cos zabawnego, ale trzeba przyznac ze czasami byl z niego kawal s.... Lubilam tez pierwsza Colleen, i zalowalam ze aktorka zrezygnowala z dalszej pracy nad serialem. A Wy ktora Colleen bardziej lubiliscie?
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
- Adex-fan Brooke
Bardziej polubiłem druga Coleen. A szkoda że Myra odeszła z serialu, dlaczego właśnie? Może ktoś wie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Chyba w końcowych odcinkach Coleen wzieła ślub z takim młodym lekarzem, ta druga Coleen wystąpiła gościnnie w jednym z odcinków "Słonecznego patrolu". Śmierć też Ingrid pamiętam. Ten serial był fajny ale z czasem zrobił się bardzo głupi a nawet nudnawy -dopiero ostatnie odcinki znowu go ożywiły.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak przeczytalam na stronie fil;mwebu to fragment "Erika nie zrezygnowała z roli w serialu "Dr Quinn". Zrobiła to na polecenie ojca, który postawił jej ultimatum: albo studia i jego pomoc, albo aktorstwo ale bez niego..."Abec pisze:Dla mnie ta druga była nieporównanie ładniejsza. Myślałem wtedy, że aktorkę zmieniono, by chciano wprowadzić trochę wątków "romansowych" z dziewczyną a głupio by wyglądało, gdyby faceci uganiali się za tą pierwszą. Natalio, jesteś pewna, że ona zrezygnowała sama?
Abec a dlaczego uwazasz ze zaangazowano druga aktorke bo glupio by wygladalo jakby fceci uaganiali sie za pierwsa aktorka? Przeciez to tez dziewczyna
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
- Marek Forrester
Mnie ten serial nie przekonuje, jest mdły jak dla mnie nigdy za nim nie przepadałem. Ale pamiętam czasy kiedy jako dziecko chodziłem do babci i ona oglądała MNS i Dr. Quinn i wszyscy się z niej śmiali ,że tylko te dwa seriale się dla niej liczą i kiedy są one emitowane to musi być cisza
Hmmm a teraz ja robię to samo kiedy jest MNS musi być cisza! Ale odbiegam od tematu, Dr. Quinn jest nudna jak dla mnie i nie lubię tej aktorki która gra główna bohaterkę jest przesłodzona.
Hmmm a teraz ja robię to samo kiedy jest MNS musi być cisza! Ale odbiegam od tematu, Dr. Quinn jest nudna jak dla mnie i nie lubię tej aktorki która gra główna bohaterkę jest przesłodzona.
Nobody does it better