Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

FanStefci pisze:Hehehe, nazwa syndromu jest faktycznie dość coincidental. :)
W ogóle nie pamiętam tej sceny między Virginią a Vanessą w szpitalu. :shock: Dzięki za przypomnienie. Ja też wolałem Virginię od Annie i Tess. Annie nie dała się lubić, a Tess gościła zbyt krótko. Ale pamiętam, że od samego początku gdy się pojawiła nie ufałem jej. Czułem, że ona jest oszustką. Trzeba przyznać, że Tracy Melchior świetnie się wcieliła w tę rolę. :: bow ::
To prawda, Tracy jest świetną aktorką. Zwróciłem uwagę, że w bardzo wyrazisty sposób pokazuje emocje. Niestety, nie mogę znaleźć żadnego filmiku z jej udziałem w bazie youtube. A szkoda.
A pamiętacie scenę jak Meg rzucała bukiet na swoim ślubie i złapała go.... Maria? To był dopiero skandal. Wszyscy zamarli w bezruchu. :mrgreen:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ja mam kilka ostatnich odcinków Sunset na kasetach VHS i tam są sceny z Tess, ale nie mam za bardzo możliwości zgrania ich na kompa. ::kwasny::

Co do Marii, pamiętam jak się pojawiła po raz pierwszy - w szpitalu jako nieznana pacjentka Dana. Od razu wiedziałem, że to będzie Maria. :P Ale z kolei ta aktorka była moim zdaniem jedną ze słabiej grających. Zawsze miała jakiś taki przerażony wyraz twarzy. :)

A pamiętasz jakieś śmieszne sceny z ciotką Bette? ::rad:: Mi się ostatnio przypomniało jak w jednym z początkowych odcinków odwiedził ją któryś z byłych mężów (chyba nr 4) i postanowili się zabawić w jacuzzi. :P W trakcie stosunku mężusiowi nie wytrzymało serducho i umarł a swoim ciężariem przygniótł Bette i nie mogła spod niego wyjść! :lol: :lol: :lol: Dopiero Annie z Eddiem udało się go z niej zdjąć! ::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Ryan Lavery

FanStefci pisze:Ja mam kilka ostatnich odcinków Sunset na kasetach VHS i tam są sceny z Tess, ale nie mam za bardzo możliwości zgrania ich na kompa. ::kwasny::

Co do Marii, pamiętam jak się pojawiła po raz pierwszy - w szpitalu jako nieznana pacjentka Dana. Od razu wiedziałem, że to będzie Maria. :P Ale z kolei ta aktorka była moim zdaniem jedną ze słabiej grających. Zawsze miała jakiś taki przerażony wyraz twarzy. :)

A pamiętasz jakieś śmieszne sceny z ciotką Bette? ::rad:: Mi się ostatnio przypomniało jak w jednym z początkowych odcinków odwiedził ją któryś z byłych mężów (chyba nr 4) i postanowili się zabawić w jacuzzi. :P W trakcie stosunku mężusiowi nie wytrzymało serducho i umarł a swoim ciężariem przygniótł Bette i nie mogła spod niego wyjść! :lol: :lol: :lol: Dopiero Annie z Eddiem udało się go z niej zdjąć! ::rad::
Jesli chodzi o Marię, to faktycznie ta aktorka zawsze miała jakiś zaniepokojony wyraz twarzy. Tak jakby cały czas przytłaczało ją życie.... Ale szczytem było jej zachowanie, zanim jeszcze odzyskała trochę pamięci...W tym szpitalu zachowywała się jak jakiś dzikus... Wyobcowana od świata...

Ciocia Bette to zdecydowanie największy plus serialu... Pamiętam tę scenkę, którą opisałeś.. Rewelka! ::loll:: Kathleen Noone gra od czasu do czasu w Passions. Tam ma równie śmieszne scenki. Wyszukam jakieś śmieszne i zamieszczę tu, bo z SB niestety nie mam. :cry: Ale pamiętam jak udawała, że jest kochanką Cole'a żeby tylko kryć Olivię.. To się nazywa dobra przyjaciółka...

A pamiętasz może wypadek Caitlin i Olivii? Przyznam, że widziałem go tylko w jednym z muzycznych video na youtube. Nigdzie nie mogłem natrafić na tę scenkę a przegapiłem ten odcinek. Pamiętasz może, o co zaczęły się kłócić, że Caitlin tak się wściekła??
Awatar użytkownika
FanStefci

Scenki z Kathleen są zawsze mile widziane, więc chętnie obejrzę. :) Team Olivia-Bette był świetny od samego początku. 8) Szkoda, że później się pokłóciły o A.Ja. ::chytry::

Pamiętam wypadek Caitlin i Olivii, ale nie jestem pewien od czego zaczęła się ta kłótnia. Wydaje mi się, że Olivia przyznała się Caitlin, że Gregory zaplanował aborcję dziecka Caitlin i namówił Olivię do współdziałania. Ale przyjmij to with a grain of salt, bo nie wiem czy czegoś nie pokręciłem. :| Swoją drogą z tymi ciążami to też były niezłe akcje. ::jezyk:: Najpierw Olivia chyba z pół roku ukrywała przed Gregorym, że jest w ciąży, bo podejrzewała, że to dziecko Cole'a, a później Caitlin udawała, że jest w ciąży, chociaż straciła dziecko i nosiła chyba z pół roku poduszkę na brzuchu. ::cojest:: ::plask wczolo:

Scenki z Colem, Olivią i Caitlin też były boskie. Pamiętam jak kiedyś Caitlin poprosiła Olivię, żeby z nią spała i Olivia już się położyła do łóżka, a Caitlin poszła do kuchni po mleko. W międzyczasie Cole wlazł przez okno, rozebrał się i wsunął się do łóżka. ::rad:: Zaczęli się z Olivią całować i nagle :shock: TO TY?! I Olivia wypadła z łóżka, a w tym momencie weszła Caitlin. ::rad:: Później Olivia leżała pod łóżkiem i zatykała sobie uszy, żeby nie słyszeć odgłosów buahaha. :zeby: ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Jak miło powspominać stary dobry "Sunset Beach". Syndrom Martina doskonale pamiętam z tego powodu, że gdy byłem dzieckiem, to bałem się, iż mnie może kiedyś taka straszna choroba spotkać ::jezyk::

Moje ulubione sceny odbywały się na Wyspoe Terroru. Niezapomniana atmosfera i Derek w przebraniu chodzacy ze swym ostrym hakiem :mrgreen: Nigdy nie zapomne tych scen! Pamietam tez, jak Derek wiezil Ben'a. Była tam jakaś akcja z perłami - Ben miał chyba dawać Meg co jakiś czas perły, o czym Derek nie wiedział. Był to moment, w ktorym Meg zdała sobie sprawę, że coś jest nie tak. W ogóle moim ulubionym wątkiem był związek Meg i Ben'a.

Pamiętam też trzęsienie ziemii. Wtedy chyba Olivia bya strasznie przygnieciona jakimś sprzetem. Bałem się wtedy, że umrze.

No a ciocia Bette to naprawde najwspanialsza postac z tego serialu!
Awatar użytkownika
FanStefci

Mucha, Olivię przygniótł żyrandol. ::bojesie:: Pamiętam, że na tydzień przed tym odcinkiem przeczytałem w gazecie streszczenie: "Na uwięzioną Olivię spada żyrandol" i się prawie poryczałem, bo byłem pewien, że zginie, a Olivia była moją ulubioną postacią. 8) Okazało się jednak, że uratowała ją Annie (czyli Morgan DeWitt ::jezyk:: ). A w tym samym czasie gdy na lądzie było trzęsienie ziemi, na morzu mieliśmy akcję z tsunami, gdzie z kolei myślałem, że zginął Cole! :shock: Gdy uciekali z tonącego statku Cole spadł do jakiegoś szybu i wszyscy myśleli, że nie żyje, ale po paru odcinkach okazało się, że się jednak wyratował. :)

Ile ten serial dostarczał emocji! :P
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Kurcze, a ja nie pamiętam akcji z tsunami :roll: Opowiedzcie mi, kto był na statku.
Awatar użytkownika
FanStefci

mucha331 pisze:Kurcze, a ja nie pamiętam akcji z tsunami :roll: Opowiedzcie mi, kto był na statku.
Hmmmm, nie wiem czy wymienię wszystkich: Caitlin, Cole, Sean, Emily, Bette, Francesca, Brad, Amy, Gabi, Ricardo, Antonio.

Apropos, fajny klip o Olivii i Gregorym do piosenki Hoobastank: http://youtube.com/watch?v=FsgyZ-b4kU4 :)

Klejnoty Rosario: http://youtube.com/watch?v=bohXwOmvfqU& ... ed&search= TO był jeden z najlepszych wątków!!! Tak nierealny, że koniec świata! :lol:

Carmen ogląda taśmę Antonia i Gabi: http://youtube.com/watch?v=s9cVbBDzcrY& ... ed&search= :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

FanStefci pisze:
mucha331 pisze:Kurcze, a ja nie pamiętam akcji z tsunami :roll: Opowiedzcie mi, kto był na statku.
Hmmmm, nie wiem czy wymienię wszystkich: Caitlin, Cole, Sean, Emily, Bette, Francesca, Brad, Amy, Gabi, Ricardo, Antonio.

Apropos, fajny klip o Olivii i Gregorym do piosenki Hoobastank: http://youtube.com/watch?v=FsgyZ-b4kU4 :)

Klejnoty Rosario: http://youtube.com/watch?v=bohXwOmvfqU& ... ed&search= TO był jeden z najlepszych wątków!!! Tak nierealny, że koniec świata! :lol:

Carmen ogląda taśmę Antonia i Gabi: http://youtube.com/watch?v=s9cVbBDzcrY& ... ed&search= :)
Jaka ożywiona dyskusja o moim ukochanym serialu :)
Na statku była też Sara, Casey, Melinda ze swoim przyjacielem (on zginął), był Philip (też zginął od kuli).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

O tak, Adex. Phillip Vargas - mąż Franceski. W rolę tę wcielił się Michael Sabatino - JT z "Passions". 8) Z każdym dniem zauważam, że "Passions" to prawie kopia "Sunset Beach" - przede wszystkim pod względem obsady. :)
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Tez uwielbialam ten serial. Moimi ulubionymi postaciami byli Caitlin i Tim. Moze zaskocze Was, ale chcialam zeby oni zostali para. MIeli nawet mala gre wstepna w limuzynie, pamietacie? Piozniej jak zmienila sie aktorka w postac Caitlin jakos stracilam zainteresowanie tym serialem, widzial moze ktos jakis film lub serial z Vanessa Dorman. Lubilam tez Cole,a Gabi, Annie ( jej wyobraznia byla niezawodna) Ricardo, Amy.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Ryan Lavery

Też lubiłem Vanessę Dorman, ale z tego co słyszałem wyleciała z obsady z wielkim hukiem, bo.... stroiła fochy. 8) Vanessa grała chyba jakąś epizodyczną rólkę w "Jeziorze marzeń" i "Nash'u Bridges'ie" ale nie widziałem żadnej z tych produkcji... :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Michael Sabatino to także Anthony z B&B a Vanessy w "Jeziorze marzeń" nie pamiętam jakoś ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Hmmm ja jakoś nie przepadałem za Vanessą Dorman. O wiele bardziej podobała mi się w roli Caitlin Kam Heskin. ;) Też słyszałem o tym, że Vanessa wyleciała za swoje "gwiazdorskie zachowania". Podobnie zresztą sprawa się miała z Ashley Hamiltonem, który grał "pierwszego" Cole'a. Podobno notorycznie spóźniał się na plan i przez to powodował poślizgi w kręceniu. Na szczęście szybko i bezboleśnie wymienili go na Eddiego Cibriana. ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Najgorsza zmiana to ta chwilowa Meg, poczułem wielką ulgę kiedy jednak na ostatnie odcinki wróciła przepiękna Susan Ward. A zmian najbardziej gładka to ta Sary, do dziś nie wiem kto grał przez chwilę Sarę nr 1 (nie mam tych odcinków akurat)
ODPOWIEDZ