Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Śmieszne to video a'la czołówka z Przyjaciół :) Tylko czemu ktoś tak nie lubił tej blondynki? To chyba była siostra Meg?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Tak, to Sara - siostra Meg. Niestety, jej chłopak miał sporą słabość do Meg i zawsze czuła się przez nią zepchnięta na drugi plan... Mimo tego, kochała bardzo swoją siostrę...
A pamiętacie bójkę Marii i Sary w sklepie, który ta druga otworzyła razem z Meg? :)
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Martin - fan Bree pisze:Tak, to Sara - siostra Meg. Niestety, jej chłopak miał sporą słabość do Meg i zawsze czuła się przez nią zepchnięta na drugi plan... Mimo tego, kochała bardzo swoją siostrę...
A pamiętacie bójkę Marii i Sary w sklepie, który ta druga otworzyła razem z Meg? :)
Jak przez mgłę. :| To było chyba wtedy, gdy Meg była grana przez Sydney Penny? :) Jeśli już mówimy o bójkach to nic nie pobije starć Meg-Annie. :D
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

FanStefci pisze:
Martin - fan Bree pisze:Tak, to Sara - siostra Meg. Niestety, jej chłopak miał sporą słabość do Meg i zawsze czuła się przez nią zepchnięta na drugi plan... Mimo tego, kochała bardzo swoją siostrę...
Jak przez mgłę. :| To było chyba wtedy, gdy Meg była grana przez Sydney Penny? :) Jeśli już mówimy o bójkach to nic nie pobije starć Meg-Annie. :D
Ja mam nagraną tę bójkę (to była szarpanina i się przewróciły), tak wtedy była Sydney. Dobre były też starcia Olivia&Annie i było ich kilka, ale jakoś nigdy mocnej bójki, za to była bójka Olivii z Francescą na lotnisku, Marii z Tess, Amy była spoliczkowana przez Emily, Olivię, Caitlin walczyła z Hilary
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Adex-fan Brooke pisze:Dobre były też starcia Olivia&Annie i było ich kilka, ale jakoś nigdy mocnej bójki, za to była bójka Olivii z Francescą na lotnisku, Marii z Tess, Amy była spoliczkowana przez Emily, Olivię, Caitlin walczyła z Hilary
Olivii z Francescą w ogóle nie pamiętam. :( Ani Caitlin z Hillary. Rozumiem, że tych scenek nie masz? :|
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Na video gdzieś mam, trochę tych zbiorów ogólnie mam, niestety nie mam teraz możliwości aby je wnieść na kompa, ale może uda się w przyszłości. W ogóle teraz dużo tego wszystkiego na youtube może ktoś kiedyś udostępni jeszcze więcej.
Olivia zaatakowała Francescę na lotnisku aby wyrwac jej torebkę z klejnotami aby dac je Hilary by ta uwolniła porwaną Caitlin, Hilary(jako staruszka postarzona przez klątwe) szarpała się z Caitlin gdy ta chciała jej się wymknąć, no ale w końcu nie udało się bo porwałą ja i bombe nastawiłą, Cole ratował Caitlin....ah jaki cudowny serialik,tyle się działo :serce: (niekoniecznie rzeczywistych rzeczy ale to specyficzna soapka ::jezyk:: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

LOL, dzięki za przypomnienie. :lol: Wątek z klejnotami Rosario był najbardziej nierealny z całego serialu, ale oglądało się to świetnie. :twisted: 8) Z tego co pamiętam to Emily nie dość że się postarzała, to jeszcze oślepła.

Ale oczywiście wszystkie objawy ustąpiły, gdy zwrócono klejnoty Madonnie. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ten wątek z klejnotami był chyba na samym początku, bo ja go nie pamiętam :roll: Wyjaśnicie mi mniej więcej, o co chodziło ?
Awatar użytkownika
FanStefci

mucha331 pisze:Ten wątek z klejnotami był chyba na samym początku, bo ja go nie pamiętam :roll: Wyjaśnicie mi mniej więcej, o co chodziło ?
Ale gdzie tam na początku! Ten wątek był, jeśli dobrze pamiętam, na przełomie 2 i 3 roku emisji. Na klejnotach ciążyła klątwa, która sprawiała, że każdy kto ich dotknął zaczynał się starzeć w zastraszającym tempie, aż w końcu zamieniał się w wysuszoną mumię. ::rad:: Jako pierwszego to spotkało chyba ojca Amy. Dokładnych szczegółów niestety nie pamiętam i nie chcę nic zamieszać, więc niech może Adex albo Martin przypomną dokładnie jak to było. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak najpierw w hallowen Amy,Brad,Emily,Sean znaleźli mumię ojca Amy, a u Gragorego trwało przyjęcie, gdzie wszyscy byli w kostiumach, Annie zaczełą się dusić mając na sobie naszyjnik, bo Hilary wypowiadała jakieś zaklęcia "sine mine numine" -tak to leciało ::jezyk:: W dalszych odcinkach Emily oślepła prowadząc samochód z Seanem,Amy,Bradem ale wypadek mieli mało groźny, Hilary w końcu też stała się mumią przy Cole'u on potem uratował porwaną Caitlin, klejonoty musiały być zwrócone do północy w Boże Narodzenie inaczej wszyscy któzy ich dotykali mieli się zmienić w mumie i mieli halucynacje, np. w kaplicy halucynacja że martw Hilary byłą Caitlin, Cole zabił ją nożem Przy AJ'ju i Francecsce, wpadła prawdziwa Caitlin z Seanem, Beth tez się postarzyła (chociaz najmniej dotykała klejnotów) i też przybyła z Ricardo i Emily do kaplicy a Gaby i Antonio cudem wtedy pzekonali jakiegoś faceta aby oddał im figurkę Madonny i przynieśli ją na czas do kaplicy, zerwała się wichura, ale zdążyli umieścić wszystkie klejonoty (co ciekawe Annie,Gregory i Olivia najwięcej dotykajacy klejnotów nic nie byli postarzeni!) bzdurny wątek, ale niesamowicie ciekawy. Jeszcze chyba na koniec tamtego odcinka z finałem klątwy śnieg im zaczął na chwilę padać ::loll::
Awatar użytkownika
FanStefci

Adex-fan Brooke pisze:Tak najpierw w hallowen Amy,Brad,Emily,Sean znaleźli mumię ojca Amy, a u Gragorego trwało przyjęcie, gdzie wszyscy byli w kostiumach, Annie zaczełą się dusić mając na sobie naszyjnik, bo Hilary wypowiadała jakieś zaklęcia "sine mine numine" -tak to leciało ::jezyk:: W dalszych odcinkach Emily oślepła prowadząc samochód z Seanem,Amy,Bradem ale wypadek mieli mało groźny, Hilary w końcu też stała się mumią przy Cole'u on potem uratował porwaną Caitlin, klejonoty musiały być zwrócone do północy w Boże Narodzenie inaczej wszyscy któzy ich dotykali mieli się zmienić w mumie i mieli halucynacje, np. w kaplicy halucynacja że martw Hilary byłą Caitlin, Cole zabił ją nożem Przy AJ'ju i Francecsce, wpadła prawdziwa Caitlin z Seanem, Beth tez się postarzyła (chociaz najmniej dotykała klejnotów) i też przybyła z Ricardo i Emily do kaplicy a Gaby i Antonio cudem wtedy pzekonali jakiegoś faceta aby oddał im figurkę Madonny i przynieśli ją na czas do kaplicy, zerwała się wichura, ale zdążyli umieścić wszystkie klejonoty (co ciekawe Annie,Gregory i Olivia najwięcej dotykajacy klejnotów nic nie byli postarzeni!) bzdurny wątek, ale niesamowicie ciekawy. Jeszcze chyba na koniec tamtego odcinka z finałem klątwy śnieg im zaczął na chwilę padać ::loll::
::rad:: :lol: ::loll:: Dzięki za przypomnienie! Pamiętam tę scenę jak zaczął padać śnieg (to nic, że Sunset Beach jest w południowej Kalifornii :P) i Sean powiedział do Emily, że to prawdziwy cud. ::jezyk:: Co do zaklęcia "sine mine numine", to pamiętam, że pojawiło się już wcześniej - gdy Cole włamał się do domu Hillary, te zaklęcia dochodziły z piwnicy. Pamiętam, że początkowo mnie to trochę zeschizowało, bo myślałem, że tam jakaś czarna msza się odbywa. ::cojest:: :lol: Ech, fajnie to powspominać. ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ciarki przechodziły z tymi zaklęciami :lol:
A jakie są wasze ulubione sceny i postacie??
Awatar użytkownika
Tęczowy

Moje ulubione sceny to oczywiście te na Wyspie Terroru i związane z wyobrażeniami Annie ::jezyk::

Ulubione postaci: Meg :serce: , Annie :wink: , Cole i ciotka Bette :mrgreen:
Primok

Post autor: Primok »

Świetne sceny z Annie - super to wysypanie prochów do ubikacji ::krzyw:: . Sarah Buxton wypada jeszcze lepiej niż w MnS :wink: .
A Adrienne Frantz grała od pierwszego odcinka?
Ależ żałuje, że tego nie oglądałem ::ysz:: .
Awatar użytkownika
Tęczowy

Primok pisze:Świetne sceny z Annie - super to wysypanie prochów do ubikacji ::krzyw:: . Sarah Buxton wypada jeszcze lepiej niż w MnS :wink: .
.
Zgadza się ::ok:: 100 razy wolałem Annie niż Morgan ::jezyk::
ODPOWIEDZ