Sunset Beach
-
Ryan Lavery
Jak przez mgłę.Martin - fan Bree pisze:Tak, to Sara - siostra Meg. Niestety, jej chłopak miał sporą słabość do Meg i zawsze czuła się przez nią zepchnięta na drugi plan... Mimo tego, kochała bardzo swoją siostrę...
A pamiętacie bójkę Marii i Sary w sklepie, który ta druga otworzyła razem z Meg?
- Adex-fan Brooke
Ja mam nagraną tę bójkę (to była szarpanina i się przewróciły), tak wtedy była Sydney. Dobre były też starcia Olivia&Annie i było ich kilka, ale jakoś nigdy mocnej bójki, za to była bójka Olivii z Francescą na lotnisku, Marii z Tess, Amy była spoliczkowana przez Emily, Olivię, Caitlin walczyła z HilaryFanStefci pisze:Jak przez mgłę.Martin - fan Bree pisze:Tak, to Sara - siostra Meg. Niestety, jej chłopak miał sporą słabość do Meg i zawsze czuła się przez nią zepchnięta na drugi plan... Mimo tego, kochała bardzo swoją siostrę...
A pamiętacie bójkę Marii i Sary w sklepie, który ta druga otworzyła razem z Meg?To było chyba wtedy, gdy Meg była grana przez Sydney Penny?
Jeśli już mówimy o bójkach to nic nie pobije starć Meg-Annie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Olivii z Francescą w ogóle nie pamiętam.Adex-fan Brooke pisze:Dobre były też starcia Olivia&Annie i było ich kilka, ale jakoś nigdy mocnej bójki, za to była bójka Olivii z Francescą na lotnisku, Marii z Tess, Amy była spoliczkowana przez Emily, Olivię, Caitlin walczyła z Hilary
- Adex-fan Brooke
Na video gdzieś mam, trochę tych zbiorów ogólnie mam, niestety nie mam teraz możliwości aby je wnieść na kompa, ale może uda się w przyszłości. W ogóle teraz dużo tego wszystkiego na youtube może ktoś kiedyś udostępni jeszcze więcej.
Olivia zaatakowała Francescę na lotnisku aby wyrwac jej torebkę z klejnotami aby dac je Hilary by ta uwolniła porwaną Caitlin, Hilary(jako staruszka postarzona przez klątwe) szarpała się z Caitlin gdy ta chciała jej się wymknąć, no ale w końcu nie udało się bo porwałą ja i bombe nastawiłą, Cole ratował Caitlin....ah jaki cudowny serialik,tyle się działo
(niekoniecznie rzeczywistych rzeczy ale to specyficzna soapka
)
Olivia zaatakowała Francescę na lotnisku aby wyrwac jej torebkę z klejnotami aby dac je Hilary by ta uwolniła porwaną Caitlin, Hilary(jako staruszka postarzona przez klątwe) szarpała się z Caitlin gdy ta chciała jej się wymknąć, no ale w końcu nie udało się bo porwałą ja i bombe nastawiłą, Cole ratował Caitlin....ah jaki cudowny serialik,tyle się działo
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ten wątek z klejnotami był chyba na samym początku, bo ja go nie pamiętam
Wyjaśnicie mi mniej więcej, o co chodziło ?
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Ale gdzie tam na początku! Ten wątek był, jeśli dobrze pamiętam, na przełomie 2 i 3 roku emisji. Na klejnotach ciążyła klątwa, która sprawiała, że każdy kto ich dotknął zaczynał się starzeć w zastraszającym tempie, aż w końcu zamieniał się w wysuszoną mumię.mucha331 pisze:Ten wątek z klejnotami był chyba na samym początku, bo ja go nie pamiętamWyjaśnicie mi mniej więcej, o co chodziło ?
- Adex-fan Brooke
Tak najpierw w hallowen Amy,Brad,Emily,Sean znaleźli mumię ojca Amy, a u Gragorego trwało przyjęcie, gdzie wszyscy byli w kostiumach, Annie zaczełą się dusić mając na sobie naszyjnik, bo Hilary wypowiadała jakieś zaklęcia "sine mine numine" -tak to leciało
W dalszych odcinkach Emily oślepła prowadząc samochód z Seanem,Amy,Bradem ale wypadek mieli mało groźny, Hilary w końcu też stała się mumią przy Cole'u on potem uratował porwaną Caitlin, klejonoty musiały być zwrócone do północy w Boże Narodzenie inaczej wszyscy któzy ich dotykali mieli się zmienić w mumie i mieli halucynacje, np. w kaplicy halucynacja że martw Hilary byłą Caitlin, Cole zabił ją nożem Przy AJ'ju i Francecsce, wpadła prawdziwa Caitlin z Seanem, Beth tez się postarzyła (chociaz najmniej dotykała klejnotów) i też przybyła z Ricardo i Emily do kaplicy a Gaby i Antonio cudem wtedy pzekonali jakiegoś faceta aby oddał im figurkę Madonny i przynieśli ją na czas do kaplicy, zerwała się wichura, ale zdążyli umieścić wszystkie klejonoty (co ciekawe Annie,Gregory i Olivia najwięcej dotykajacy klejnotów nic nie byli postarzeni!) bzdurny wątek, ale niesamowicie ciekawy. Jeszcze chyba na koniec tamtego odcinka z finałem klątwy śnieg im zaczął na chwilę padać 
Adex-fan Brooke pisze:Tak najpierw w hallowen Amy,Brad,Emily,Sean znaleźli mumię ojca Amy, a u Gragorego trwało przyjęcie, gdzie wszyscy byli w kostiumach, Annie zaczełą się dusić mając na sobie naszyjnik, bo Hilary wypowiadała jakieś zaklęcia "sine mine numine" -tak to leciałoW dalszych odcinkach Emily oślepła prowadząc samochód z Seanem,Amy,Bradem ale wypadek mieli mało groźny, Hilary w końcu też stała się mumią przy Cole'u on potem uratował porwaną Caitlin, klejonoty musiały być zwrócone do północy w Boże Narodzenie inaczej wszyscy któzy ich dotykali mieli się zmienić w mumie i mieli halucynacje, np. w kaplicy halucynacja że martw Hilary byłą Caitlin, Cole zabił ją nożem Przy AJ'ju i Francecsce, wpadła prawdziwa Caitlin z Seanem, Beth tez się postarzyła (chociaz najmniej dotykała klejnotów) i też przybyła z Ricardo i Emily do kaplicy a Gaby i Antonio cudem wtedy pzekonali jakiegoś faceta aby oddał im figurkę Madonny i przynieśli ją na czas do kaplicy, zerwała się wichura, ale zdążyli umieścić wszystkie klejonoty (co ciekawe Annie,Gregory i Olivia najwięcej dotykajacy klejnotów nic nie byli postarzeni!) bzdurny wątek, ale niesamowicie ciekawy. Jeszcze chyba na koniec tamtego odcinka z finałem klątwy śnieg im zaczął na chwilę padać
- Adex-fan Brooke
Ciarki przechodziły z tymi zaklęciami
A jakie są wasze ulubione sceny i postacie??
A jakie są wasze ulubione sceny i postacie??
Moje ulubione sceny to oczywiście te na Wyspie Terroru i związane z wyobrażeniami Annie
Ulubione postaci: Meg
, Annie
, Cole i ciotka Bette 
Ulubione postaci: Meg
Zapraszam do czytania:
Zgadza sięPrimok pisze:Świetne sceny z Annie - super to wysypanie prochów do ubikacji. Sarah Buxton wypada jeszcze lepiej niż w MnS
.
.
Zapraszam do czytania: