Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Tak ale widząc że Macy jest sama mogła jej nie dawać do podpisu papierów. Robiąc to udowodniła że nie ma za grosz szacunku.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Cosmo pisze:Tak ale widząc że Macy jest sama mogła jej nie dawać do podpisu papierów. Robiąc to udowodniła że nie ma za grosz szacunku.
Przecież jej nie dała , Macy sama wyrwała Brooke papiery , Logan jak usłyszała ,że Thorne nie ma chciała wracać.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Robi ,nie o to chodzi :wink:
To było w trakcie ich rozmowy Brooke zamiast wyjść zaczeła podle namawiać Macy ,żeby podpisała i właśnie wtedy
DAŁA je Macy ,a ta je spaliła (zresztą słusznie) :wink:( a nie wtedy gdy je wyrwała :roll: )
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Tkk_Sally pisze:Robi ,nie o to chodzi :wink:
To było w trakcie ich rozmowy Brooke zamiast wyjść zaczeła podle namawiast Macy ,żeby jej podpisąła i właśnie wtedy
DAŁA je Macy ,a ta je spaliła (zresztą słusznie) :wink:( a nie wtedy gdy je wyrwała :roll: )
Macy wcześniej powiedziała, że chciała się pożegnać z Thorne'm. Brooke powiedziała "Jeśli to prawda, podpiszesz to". Humory Macy są tak zmienne. Raz drze papi, drugi raz mówi, że się zgodzi na rozwód. Okazuje się, że kłamie i pali papiery. I gdzie tu podłość Brooke?
Awatar użytkownika
Robi

Tkk_Sally pisze:Robi ,nie o to chodzi :wink:
To było w trakcie ich rozmowy Brooke zamiast wyjść zaczeła podle namawiast Macy ,żeby jej podpisąła i właśnie wtedy
Aaa to Macy ma prawo być zdenerowana , ma prawo wyzywać , poniżać i brażać :?: Moim zdaniem Brooke i tak długo wytrzymała po tym co jej Macy na każdym kroku fundowała .
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Początek odcinka pokazał kto tu chce dobrze i kto jest o zdrowych zmysłach. Thorne już pojechał, a Macy tłumaczy się ich wspólnym wieczorem. Ta kobieta zupełnie postradała zmysły. To ona pije alkohol i to jest jej decyzja. Tłumaczenie się powrotem do alkoholizmu to dla mnie szczyt bezczelności ze strony Macy. Wreszcie było widać czarno na białym, że Brooke tu myśli rozsądnie, a Macy powariowała.
Goku

Post autor: Goku »

Biedna Brooke...Macy zwariowała...

Niestety Rick wciąż jest z Kim...A tak w ogóle to tej też już do sfiksowania nie wiele brakuje...Pewnie zmówiła się z Macy że jeśli Macy nie uda się zabić Brooke to ona to zrobi...
Abec

Post autor: Abec »

Rick już się chyba rozstał z Kim, nie rozmawiali jak para.

[ Dodano: 2006-12-08, 16:44 ]
Brigide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2006-12-08, 16:44 ]
Ta aktorka jest dwa lata starsza niż jej serialowy starszy brat, wiecie?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Bridget mnie denerwuje jak na razie. To już Rick jest mądrzejszy.
Abec

Post autor: Abec »

A jak ona ma być mądra? Prowadząc bardzo lekką konwersację z bratem? I to po roku tułania się po obcych ludziach? ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi

I ta wariatka ma za swoje zgineła :!: , mało tego zabiła inną kobiete i prawie Brooke .

Ooo Bridget wróciła z wakacji :mrgreen: Ale tak poważnie fajnie , że producenci w końcu
zatrudnili jakąś aktorke na miejsce Bridget.
Awatar użytkownika
LoLex

Abec pisze:A jak ona ma być mądra? Prowadząc bardzo lekką konwersację z bratem? I to po roku tułania się po obcych ludziach? ;)
LOLL po roku tułania się od jednej koleżanki do drugiej. No i czasem wypad na narty.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Po pierwsze, co miała znaczyć ta czołówka w dzisiejszych odcinkach, jeszcze nigdy takiej nie było!!!!!!
A po drugie, Matkko Boska Forresterowska takich scen jak ta pod koniec drugiego odcinka to jeszcze chyba w MNS nie było!!!!! ::ke:: ::ke:: ::bojesie:: ::bojesie:: Ten bieg Thorna( al'a rratownik ze Słonecznego Patrolu) i ten wybuch ognia... ::bojesie:: ::bojesie::
Super sceny ::rad::

A co do tej nowej Bridget to dla mnie jakaś taka sztuczna i dziwna.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Co za 2 odcinki!!!!!!!!! Uderzenie w cysternę (ku mojemu niezadowoleniu wypadek nie został pokazany) i eksplozja samochodu z Macy!!!!!!!!! Eksplozja idealnie ukazana,towarzyszyła jej niesamowita muzyczka i Thorne ruszający na odsiecz-to spowolnienie!!!!! Co za akcja...czekałem na ten odcinek 3 lata,by ujrzeć tę 'traumę' i się doczekałem! :D :D :D Biedna Macy,szkoda mi jej bardzo,nie zasłużyła sobie na taki los. :( :(
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Bridget!!!! Nareszcie, moja ukochana Jennifer Finnigan!!!! Yeah, go Bridget!!!!! :serce: :serce: :serce: Bardzo się cieszę, że Bridget znów jest na ekranie i nareszcie z piękną buzią Jen. :serce: :serce: :serce:
Zablokowany