Bieżące odcinki cz. 1
Przecież jej nie dała , Macy sama wyrwała Brooke papiery , Logan jak usłyszała ,że Thorne nie ma chciała wracać.Cosmo pisze:Tak ale widząc że Macy jest sama mogła jej nie dawać do podpisu papierów. Robiąc to udowodniła że nie ma za grosz szacunku.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Macy wcześniej powiedziała, że chciała się pożegnać z Thorne'm. Brooke powiedziała "Jeśli to prawda, podpiszesz to". Humory Macy są tak zmienne. Raz drze papi, drugi raz mówi, że się zgodzi na rozwód. Okazuje się, że kłamie i pali papiery. I gdzie tu podłość Brooke?Tkk_Sally pisze:Robi ,nie o to chodzi![]()
To było w trakcie ich rozmowy Brooke zamiast wyjść zaczeła podle namawiast Macy ,żeby jej podpisąła i właśnie wtedy
DAŁA je Macy ,a ta je spaliła (zresztą słusznie)( a nie wtedy gdy je wyrwała
)
Aaa to Macy ma prawo być zdenerowana , ma prawo wyzywać , poniżać i brażaćTkk_Sally pisze:Robi ,nie o to chodzi![]()
To było w trakcie ich rozmowy Brooke zamiast wyjść zaczeła podle namawiast Macy ,żeby jej podpisąła i właśnie wtedy
DAŁA je Macy ,a ta je spaliła (zresztą słusznie)( a nie wtedy gdy je wyrwała
)
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Początek odcinka pokazał kto tu chce dobrze i kto jest o zdrowych zmysłach. Thorne już pojechał, a Macy tłumaczy się ich wspólnym wieczorem. Ta kobieta zupełnie postradała zmysły. To ona pije alkohol i to jest jej decyzja. Tłumaczenie się powrotem do alkoholizmu to dla mnie szczyt bezczelności ze strony Macy. Wreszcie było widać czarno na białym, że Brooke tu myśli rozsądnie, a Macy powariowała.
Rick już się chyba rozstał z Kim, nie rozmawiali jak para.
[ Dodano: 2006-12-08, 16:44 ]
Brigide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta aktorka jest dwa lata starsza niż jej serialowy starszy brat, wiecie?
Brigide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta aktorka jest dwa lata starsza niż jej serialowy starszy brat, wiecie?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
A jak ona ma być mądra? Prowadząc bardzo lekką konwersację z bratem? I to po roku tułania się po obcych ludziach? 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
I ta wariatka ma za swoje zgineła
, mało tego zabiła inną kobiete i prawie Brooke .
Ooo Bridget wróciła z wakacji
Ale tak poważnie fajnie , że producenci w końcu
zatrudnili jakąś aktorke na miejsce Bridget.
Ooo Bridget wróciła z wakacji
zatrudnili jakąś aktorke na miejsce Bridget.
Po pierwsze, co miała znaczyć ta czołówka w dzisiejszych odcinkach, jeszcze nigdy takiej nie było!!!!!!
A po drugie, Matkko Boska Forresterowska takich scen jak ta pod koniec drugiego odcinka to jeszcze chyba w MNS nie było!!!!!
Ten bieg Thorna( al'a rratownik ze Słonecznego Patrolu) i ten wybuch ognia...
Super sceny
A co do tej nowej Bridget to dla mnie jakaś taka sztuczna i dziwna.
A po drugie, Matkko Boska Forresterowska takich scen jak ta pod koniec drugiego odcinka to jeszcze chyba w MNS nie było!!!!!
Super sceny
A co do tej nowej Bridget to dla mnie jakaś taka sztuczna i dziwna.
Co za 2 odcinki!!!!!!!!! Uderzenie w cysternę (ku mojemu niezadowoleniu wypadek nie został pokazany) i eksplozja samochodu z Macy!!!!!!!!! Eksplozja idealnie ukazana,towarzyszyła jej niesamowita muzyczka i Thorne ruszający na odsiecz-to spowolnienie!!!!! Co za akcja...czekałem na ten odcinek 3 lata,by ujrzeć tę 'traumę' i się doczekałem!
Biedna Macy,szkoda mi jej bardzo,nie zasłużyła sobie na taki los.

-
Ryan Lavery