Co się z czołówką stało... Leci dwa razy szybciej... i dżwięk też... Ale podoba mi się taka.
Bieżące odcinki cz. 1
A co? Wcześniej nie widziałaś puszystej kobiety?Misia pisze:A tą cysternę kto prowadził?Nie mówcie,że ta babka
Czołówka jest mniej "krzykliwa" od poprzedniej i końcowe zdjęcie jest lepszej jakości. Tak sobie mi się podoba. To nawet dobrze, że zmienili.
Ostatnio zmieniony 2006-12-08, 19:51 przez Brooklyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Brooke umierała, była nieprzytomna, a Macy była przytomna i nic jej nie było tylko była uwięziona. Nie zapomniał o niej. W końcu poleciał przecież tam. I tak się dziwię, że ta cysterna od razu nie wybuchła. No ale wtedy nie mielibyśmy tych akcji.Cosmo pisze:Chyba zapomniał że ma żonę w rozbitym samochodzie.No ale w końcu Brooke jest dla niego ważniejsza...
Klaudusiu spełniam twoją prośbę.
Macy się ocknęła. Zauważyła, że Brooke ma rozciętą głowę, a sama miała unieruchomione nogi.
Thorne zauważył samochód, który wjechał cysternę. Latarką podświetlił numer rejestracyjny. Wiedział, że to samochód Brooke. Zaczał ją wołać. Zauważył Macy, a później Brooke. Wyniósł Brooke z samochodu. Kim jadąc do BigBear zauważyła, że doszło do wypadku. Podeszła do Brooke i Thorne'a. Później zauważyła, że to oni i pomagała Thorne'owi zatamować ranę Brooke. Pani z cysterny, w którą wjechała Macy próbowała wyciągnąć Macy z samochodu. Thorne pobiegł jej pomóc. Wtedy nastąpił wybuch.
Macy się ocknęła. Zauważyła, że Brooke ma rozciętą głowę, a sama miała unieruchomione nogi.
Thorne zauważył samochód, który wjechał cysternę. Latarką podświetlił numer rejestracyjny. Wiedział, że to samochód Brooke. Zaczał ją wołać. Zauważył Macy, a później Brooke. Wyniósł Brooke z samochodu. Kim jadąc do BigBear zauważyła, że doszło do wypadku. Podeszła do Brooke i Thorne'a. Później zauważyła, że to oni i pomagała Thorne'owi zatamować ranę Brooke. Pani z cysterny, w którą wjechała Macy próbowała wyciągnąć Macy z samochodu. Thorne pobiegł jej pomóc. Wtedy nastąpił wybuch.
-
Ryan Lavery
Klaudusiu, to tylko 05.20 (chodzi o drugi odcinek), więc co to za problem
Wstań, bo warto!
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
Koniecznie wstań
Dobry był też dziś podkład muzyczny do akcji, ale bez sesnu że nowa Bridget jest ruda!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ona wcale nie była taka puszysta jak to piszecie. Ale dla mnie to też dziwne, że prowadziła cysternę. Ja pomyślałem, że ona też jechała samochodem i tam się znalazła. Nie wydawało mi się, że to kierowca cysterny.Misia pisze:Rany nie chodzi oto ,że puszysta tylko że takie wieeelkie auto i je babka prowadziła.Brooklyn pisze:A co? Wcześniej nie widziałaś puszystej kobiety?Misia pisze:A tą cysternę kto prowadził?Nie mówcie,że ta babka
.
Babka jak to się mówi przy kości ale nie jakoś specjalnie puszysta.LoLex pisze:Ona wcale nie była taka puszysta jak to piszecie. Ale dla mnie to też dziwne, że prowadziła cysternę. Ja pomyślałem, że ona też jechała samochodem i tam się znalazła. Nie wydawało mi się, że to kierowca cysterny.Misia pisze:Rany nie chodzi oto ,że puszysta tylko że takie wieeelkie auto i je babka prowadziła.Brooklyn pisze:A co? Wcześniej nie widziałaś puszystej kobiety?Misia pisze:A tą cysternę kto prowadził?Nie mówcie,że ta babka
.
Team Hunter:)A jak!
Jak dla mnie - jedne z najlepszych odcinków w MnS.
Po 1) Mamy Bridget! Znalazła się bidula!
Wreszcie przypomniała sobie, że oprócz kolegów i koleżanek jest jeszcze rodzina
Śliczna Jennifer Finnigan
Uwielbiam ją i mam nadzieję, że sprawdzi się w roli Bridget. Najbardziej podobało mi się to, w jaki sposób Briget mówiła o matce. Według mnie w jej słowach była ironia i pogarda. Czy tylko ja to zauważyłem ?
Po 2) Albo przyzwyczaiłem się do Rick'a albo nie wiem
Naprawdę go lubię, a wcześniej nie mogłem go znieść. Chyba przytył. Swoją drogą mało wiemy o jego relacjach z Kim. Ich związek jest ostatnio pomijany.
Po 3) Super scena z Macy i jej butem, który oparła o Brooke. Super
Po 4) Thorne zamiast dzwonić po karetkę tulił Brooke <ściana>
Po 5) Nowa czołówka ma fajny klimat
Co wy chcecie
Po 6) Mam nadzieję, że Macy przeżyje, bo stała się jedną z moich ulubionych postaci...
Po 1) Mamy Bridget! Znalazła się bidula!
Po 2) Albo przyzwyczaiłem się do Rick'a albo nie wiem
Po 3) Super scena z Macy i jej butem, który oparła o Brooke. Super
Po 4) Thorne zamiast dzwonić po karetkę tulił Brooke <ściana>
Po 5) Nowa czołówka ma fajny klimat
Po 6) Mam nadzieję, że Macy przeżyje, bo stała się jedną z moich ulubionych postaci...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195