Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Tak to ona...
Co się z czołówką stało... Leci dwa razy szybciej... i dżwięk też... Ale podoba mi się taka. :) Mam nadzieję że już taka pozostanie. :)
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Misia pisze:A tą cysternę kto prowadził?Nie mówcie,że ta babka :shock:
A co? Wcześniej nie widziałaś puszystej kobiety? ::chytry::

Czołówka jest mniej "krzykliwa" od poprzedniej i końcowe zdjęcie jest lepszej jakości. Tak sobie mi się podoba. To nawet dobrze, że zmienili.
Ostatnio zmieniony 2006-12-08, 19:51 przez Brooklyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

A ja dziś nie oglądałam drugiego odcinka :shock: Wiem,grzeszę ::cojest::
Czy ktoś mógł by kolei napisać co się dokładnie wydarzyło :?: Byłabym bardzo wdzięczna :: bow :: Bo nie wiem czy jest sens wstawać w poniedziałek o 5 na powtórkę :D
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Cosmo pisze:Chyba zapomniał że ma żonę w rozbitym samochodzie. :roll: No ale w końcu Brooke jest dla niego ważniejsza...
Brooke umierała, była nieprzytomna, a Macy była przytomna i nic jej nie było tylko była uwięziona. Nie zapomniał o niej. W końcu poleciał przecież tam. I tak się dziwię, że ta cysterna od razu nie wybuchła. No ale wtedy nie mielibyśmy tych akcji.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Klaudusiu spełniam twoją prośbę.

Macy się ocknęła. Zauważyła, że Brooke ma rozciętą głowę, a sama miała unieruchomione nogi.
Thorne zauważył samochód, który wjechał cysternę. Latarką podświetlił numer rejestracyjny. Wiedział, że to samochód Brooke. Zaczał ją wołać. Zauważył Macy, a później Brooke. Wyniósł Brooke z samochodu. Kim jadąc do BigBear zauważyła, że doszło do wypadku. Podeszła do Brooke i Thorne'a. Później zauważyła, że to oni i pomagała Thorne'owi zatamować ranę Brooke. Pani z cysterny, w którą wjechała Macy próbowała wyciągnąć Macy z samochodu. Thorne pobiegł jej pomóc. Wtedy nastąpił wybuch.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Dzięki Brooklyn :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Chyba jednak się poswięcę i wstanę o tej 5 rano bo jestem ciekawa jak to wszystko wyglądało :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Klaudusia pisze:Dzięki Brooklyn :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Chyba jednak się poswięcę i wstanę o tej 5 rano bo jestem ciekawa jak to wszystko wyglądało :D
Warto, warto - tymbardziej, że po raz pierwszy pokazali dziś nową Bridget. :serce:
Abec

Post autor: Abec »

Klaudusiu, to tylko 05.20 (chodzi o drugi odcinek), więc co to za problem :mrgreen: ::jezyk:: :twisted: :D Wstań, bo warto!
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Klaudusia pisze:Dzięki Brooklyn :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Wstań. Rzadko można zobaczyć taką akcję w MNS.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Koniecznie wstań :wink: Dobry był też dziś podkład muzyczny do akcji, ale bez sesnu że nowa Bridget jest ruda!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Brooklyn pisze:

.
Rany nie chodzi oto ,że puszysta tylko że takie wieeelkie auto i je babka prowadziła.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Klaudusia

Skoro tak mówicie to oczywście wstane :D Nawet o 4 rano ::loll::
Bo widzę,że naprawdę będzie warto :wink: :mrgreen:
Awatar użytkownika
LoLex

Misia pisze:
Brooklyn pisze:

.
Rany nie chodzi oto ,że puszysta tylko że takie wieeelkie auto i je babka prowadziła.
Ona wcale nie była taka puszysta jak to piszecie. Ale dla mnie to też dziwne, że prowadziła cysternę. Ja pomyślałem, że ona też jechała samochodem i tam się znalazła. Nie wydawało mi się, że to kierowca cysterny.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

LoLex pisze:
Misia pisze:
Brooklyn pisze:

.
Ona wcale nie była taka puszysta jak to piszecie. Ale dla mnie to też dziwne, że prowadziła cysternę. Ja pomyślałem, że ona też jechała samochodem i tam się znalazła. Nie wydawało mi się, że to kierowca cysterny.
Babka jak to się mówi przy kości ale nie jakoś specjalnie puszysta.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Jak dla mnie - jedne z najlepszych odcinków w MnS.
Po 1) Mamy Bridget! Znalazła się bidula! ::jezyk:: Wreszcie przypomniała sobie, że oprócz kolegów i koleżanek jest jeszcze rodzina ::jezyk:: Śliczna Jennifer Finnigan :serce: Uwielbiam ją i mam nadzieję, że sprawdzi się w roli Bridget. Najbardziej podobało mi się to, w jaki sposób Briget mówiła o matce. Według mnie w jej słowach była ironia i pogarda. Czy tylko ja to zauważyłem ? ::chytry::
Po 2) Albo przyzwyczaiłem się do Rick'a albo nie wiem ::jezyk:: Naprawdę go lubię, a wcześniej nie mogłem go znieść. Chyba przytył. Swoją drogą mało wiemy o jego relacjach z Kim. Ich związek jest ostatnio pomijany.
Po 3) Super scena z Macy i jej butem, który oparła o Brooke. Super :serce:
Po 4) Thorne zamiast dzwonić po karetkę tulił Brooke <ściana>
Po 5) Nowa czołówka ma fajny klimat ::jezyk:: Co wy chcecie ::jezyk::
Po 6) Mam nadzieję, że Macy przeżyje, bo stała się jedną z moich ulubionych postaci...
Zablokowany