Bieżące odcinki cz. 1
Zaskakuje (czy aby w Modzie coś może zaskoczyć?) że nikt nie wezwał karetki. Czasem scenarzyści piszą takie głupoty aż szkoda. A Macy wcale nie od razu kazała Thornowi zająć się Brooke. Właściwie, to nawet o niej nie wspomniała. Thorne zajął się jej wyciąganiem, chciał jej pomóc z drugiej strony i natknął się na Brooke. Co ciekawe, kiedy nadeszła Kim, postąpił jak Macy słowem nie wspominając o żonie, która jest zaklinowana w samochodzie. Przez pewien czas Kimberly rozpaczała nad rozciętą głową Brooke, nie mając pojęcia, że jej siostra też potrzebuje pomocy. Swietnie napisane!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
O jacie przegapilam wypadek ;/ ostatnio duzo przegapilam... a tak czekalam. Dzis przegapie tez. Poprosze o szczegolowy opis... a najlepiej video 
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Totalna porażka. Strażacy, którzy poruszają się jak ślimaki i nie gaszą pożaru tylko patrzą się. Ratownik medyczny, który zamiast wpakować Brooke do ambulansu i odwieźć ją do szpitala patrzy się na nią i wdaje się w gadki z Thorne'm. Dajcie spokój. Jak zawsze MNS musi sięgnąć dna, jeśli chodzi o te sprawy. W dodatku Kimberly wrzeszcząca na umierającą i wykrwawiającą się Brooke. Dziewczynie odbiło, żeby znęcać się nad umierającą Brooke.
A ja tam w ogóle nie widzę wozu strażackiego tylko dwóch facetów, którzy sobie chodzą jakby przyszli na spacer. Ja uważam, że Macy zwiała razem z tą kobitką.
"Znaleźliśmy ludzkie szczątki". Najpierw zróbcie DNA, bo założe się, że to ta kobita się spaliła, a Macy zwiała do lasu i teraz biegnie gdzieś przed siebie.
"Znaleźliśmy ludzkie szczątki". Najpierw zróbcie DNA, bo założe się, że to ta kobita się spaliła, a Macy zwiała do lasu i teraz biegnie gdzieś przed siebie.
Ostatnio zmieniony 2006-12-11, 16:39 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
Ci strażacy nic nie robią tylko latają koło samochodu , ale mi Straż Pożarna .
Widzę ,że Amber próbuje się wkupić w łaski Ricka i Bridget.
Widzę ,że Amber próbuje się wkupić w łaski Ricka i Bridget.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
kuba-fan-sheili
Jeśli ktoś przegapił wypadek i dwa piątkowe odcinki dotyczące wybuchu oraz Big Bear - to zapraszam na zakładkę GALERIA --> VIDEA w Tvp1, tam wrzuciłem 14 linków na youtube - sam nagrywałem (w poniedziałek) dzisiaj o 5 rano powtorkę
.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...