Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

LoLex pisze:Klaudusia: jak zwykle piszesz świetny komentarz do odcinków. Bardzo lubię je czytać. Dokładnie, Cesarzowej potrzebna jest pomoc i repertuar zajęć, bo naprawdę jest z nią coraz gorzej, a gdyby nie intrygi to umarłaby z nudów. Przyszła mi na myśl jeszcze gra w karty, bo sama wspominała niedawno, że ma na to ochotę. Gdyby tak zaczęła grywać w kasynie może dałaby spokój reszcie rodziny i skupiłaby się na jednym. ::rad:: ::ok::
He he. Pewnie po kilku miesiącach przegrałaby całą swoją kasę i musiałaby mieszkać wśród bezdomnych jak kiedyś. :lol:
Hunter

Post autor: Hunter »

Kimberly tak bardzo chce utrzeć nosa Brook i ją upodlić, że jest żałosna. Naprawdę przydałaby jej się pomoc...

Stephani nie ma żadnych barier, nie uważam, że Morgan postąpiła słusznie, ale ta akcja z tabletkami, przykre... Po trupach do celu, dosłownie!

Taylor znowu dzisiaj w pełni wdzięków :D , chyba, ktoś ją taką lubi :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

UFFF, na szczęście te pocałunki z Thorne'em to byłty tylko marzenia Kim. Moja teoria postawiona w poprzednim poście w tym temacie jest nadal aktualna. ::krzyw::
Rozmowa Ridge'a z Bill'em była bardzo interesująca. Swietnie Bill wykazał jaki Ridge ma charakterek. Wszystko zwala na mamusię. Udowodnił on, że Ridge w przeciągu wielu lat w praktyce się nie zmienił.
Stephanie wpadła na genialny pomysł i poprosiła Billa. Zaczynam się zastanawiać nad tym, czy oboję działają już na granicy prawa. I dochodzę do wniosku, że tak. Stephanie jest ta perfidna, że wymyśli wszystko, by zniszczyć Morgan. Mi nie jest jednak żal tej dziewczyny, ma to na co zasłużyła. Ridge też.
Odcinki w miarę ciekawe, szczególnie końcówka i ta muzyczka.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Stefa na końcu 2 odcinka zaczela sie zastanawiac, gdzie jest imbryk - smialabym sie, gdyby wrzucila tabletke do imbryka, nalala herbaty do filizanki i okazaloby sie, ze cudowna tabletka wyladowala wlasnie w jej filizance ::loll:: ::plask wczolo: ::jezyk::
agusienka

Post autor: agusienka »

ale to morgan szukała imbryka raczej :) :D :D

wogóle to kimberly sie nie zmieniła też bym tak chciała iśc do fryzjera nie zrobić nic aczkolwiek wyglądac super i zeby wszyscy padali mi do kolan

steph jest głupia ze tak powiem krótko i zwięźle jej syn niczego sopie pewnie jest jej rcesywną kopia w nieudanej krzyzówce genowej z jej meżem hmmm a brook miała smieszna mine jak sie kim przytulała do jej kochanka:D:D:D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Bill b. dobrze powiedział Ridżuniowi, ale on i tak nic nie zrozumie ;) Na jego głupocie opiera się teraz jeden z ważniejszych wątków serialu ;)

Natomiast Królowa niedawno prawie sama kopnęła w kalendarz a już się za mordowanie bierze. Morgan b, dobrze zrobiła, że wykorzystała nieświadomego niczego Ridżunia. Może nareszcie św. Taylor i "chodząca pantera" Ridżunio będą mieli jakieś problemy. W ogóle w tej całej sytuacji to najbardziej mi szkoda Morgan. Miała ciężkie życie i teraz tylko los (któremu musiała dopomóc...) się do niej uśmiechnął. Tylko dlaczego nie wyjechała jak najdalej od tej rodzinki, skoro chcę mieć ponoć tylko dziecko? Widać chce mieć i Ridżunia... cóż... idealnych bohaterów nie ma... a i mam nadzieje, że Królowa sama weźmie ta tabletkę i zdechnie, przynajmniej już nikogo nie zabije... Ech... a następna Moda dopiero za 3 dni... ale nie śpieszy mi się do tych odcinków, bo znam ich treść i moi ulubieńcy dostaną porządnie po d**ie...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja nie wiem co będzie za kilka dni (na szczęście), więc ze zniecierpliwością czekam na następne odcinki. Tak jest fajniej :)
Zachwyciłam się Billem, ale tak jak mucha, miałam chwilę smutku, bo Caroline i Ridge...
Chyba szczęśliwsza byłaby z Thornem... Ale Bill dobrze podsumował naszego lowelasa: "Tak, na pewni jakaś kobieta Cię uwiodła, zgwałciła, wykorzystała". Tylko kurcze, to rzeczywiście tylko trochę odbiega od prawdy :?
Mimo, że Morgan postąpiła podle, w tej chwili martwię się o nią. To, co planuje Stephanie... nikt na to nie zasłużył. Może Ridge ją powstrzyma?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie moge się już doczekać kolejnych odcinków.Ciekawe jak sie zakończy wizyta Stefy.Musze przyznać,ze szokuje mnie to w jaki sposób bohaterowie mody traktują ciąze.Np.Stefa dla niej to takie proste,poda pigułkę poronną i po wszyskim.Czy ona nie ma sumienia?Nie pomyśli,że przecież zabija własnego wnuka.Ridz z kolei bez ogródek proponuje aborcje.Dla mnie to jest niepojęte.
Team Hunter:)A jak!
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Czysty machiawelizm, cel uświęca środki. A cel to "dobro rodziny Foresterów". Tylko co to jest to "dobro"? :roll:
All good things to those who wait
Abec

Post autor: Abec »

Dobro = wizja Stefy.

Powyższa konstatacja jest jedną z podstaw całej MnS, obok prawd takich jak "Bell nie znosi Brooke", "Taylor zawsze powraca" czy też "Sally i tak jest najlepsza".
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Abec pisze:Dobro = wizja Stefy.

Powyższa konstatacja jest jedną z podstaw całej MnS, obok prawd takich jak "Bell nie znosi Brooke", "Taylor zawsze powraca" czy też "Sally i tak jest najlepsza".
:: bow ::
Brawo, to jest właśnie to!
Dodam jeszcze, że wszystko co robi Stephanie jest czystym dobrem (w jej mniemaniu). :roll:
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Taylor miała kostium super, ale figure już, pozwolę sobie użyc określenia, które używa B@R "nie teges".
Przyjemna, bardzo miła i przekonywujaca para to Amber i CJ. Ładne sceny z nimi, dobrzy aktorzy.
Najfajniejsze teraz postacie to chyba Amber, Kim i zaraz potem CJ.
Jakbym była Amber, miałabym dylemat, jeśliby Rick chciałby do mnie wrócić
i zostałabym postawiona przed wyborem CJ czy Rick.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
karolcia

Post autor: karolcia »

ale ja nie wierzę że rick tak nagle zapałał wielka miłoscią do Amber, więc ja na jej miejscu wogóle bym się nie zastanaiwła nad wyborem, bo to chyba jasne z kim byłaby szczęśliwsza... :)
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Może masz rację, w końcu, gdy Amber była w znim w ciąży, Rick randkował z inną kobietą.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Kurcze, a juz myslalam, ze Morgan napila sie tej herbaty i poroni ::jezyk:: Ciekawe ile odcinkow ::kwasny:: Stefa bedzie probowala dalej doprowadzic do smierci tego dziecka ::jezyk::

Rick mnie totalnie zaskoczyl ::plask wczolo: Raczej w ten negatywny sposob ::plask wczolo: Nie to, zebym nadal byla za Kim i Rickiem, ale Amber mi jakos do niego nie pasuje ::kwasny:: ::jezyk:: Choc ostatecznie w sumie wole, zeby Amber byla z Rickiem niz z CJem, bo on mnie wkurza ::ok:: ::plask wczolo: :wink:
Zablokowany