Bridget Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Agnes Bruckner rlz. Mogłaby zostać w serialu na zawsze i normalnie dorosnąć w MNS. Aktualnie ma 21 lat i piękna z niej dziewczyna. Finnigan to nie tylko beztalencie aktorskie, ale i brzydula.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Należy oczywiście oddzielić postać Bridget od aktorki, scenarzyści piszą rożne role...
Ja nie trawię samego wyglądu J.F., przygarbionej sylwetki, plam na twarzy, fryzury...
Mam nadzieję, że scenarzyści będą dla niej łaskawści, a reżyser zatrudni kogoś innego.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Alexander pisze:Ja już sam nie wiem jak ocenić tą całą sytuację, z jednej strony skoro Brooke kocha Thorna i między nimi jest gorące uczucie wystawione na próbę przetrwało to może warto pozwolić im na miłość ale z drugiej strony to żałosne...
Jednak Bridget coraz bardziej martwi się bardziej tym co powiedzą ludzie niż uczuciami swojej matki.
Zgadzam się z Tobą, Alexander. Sam też nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Poczekajmy na ciąg dalszy.

[ Dodano: 2007-01-06, 21:53 ]
Szogunka pisze:Należy oczywiście oddzielić postać Bridget od aktorki, scenarzyści piszą rożne role....

Zgadzam się całkowicie. Niektórzy widać łączą aktora z postacią. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Awatar użytkownika
LoLex

Dawidek pisze: Niektórzy widać łączą aktora z postacią. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Ja nie widzę nikogo kto by tak przenosił niechęć do Finnigan na postać Bridget. Np. w mojej opinii Finnigan to beznadziejna aktorka, a postać Bridget tak jak wcześniej opisywałem oceniam bardzo negatywnie.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Finnigan to porażka. Jej maniera aktorska jest niesamowicie irytująca. Ubierają ją w okropne stroje. Ma strasznie pretensjonalny ton głosu i jest, co tu owijać w bawełnę, brzydka. :x Chociaż z drugiej strony to może być małym plusem - w realu nie żyją sami piękni ludzie - w Modzie do tej pory tak. :wink: Bridget wprowadza nowe trendy - Moda na brzydotę (lub, eufemistycznie, pospolitość). ::chytry::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Abec

Post autor: Abec »

Szogunka pisze:(...)
Ja nie trawię samego wyglądu J.F., przygarbionej sylwetki, plam na twarzy, fryzury...
Mam nadzieję, że scenarzyści będą dla niej łaskawści, a reżyser zatrudni kogoś innego.
::ke::

To w końcu dobrze życzysz p. Finnigan (by scenarzyści byli dlań łaskawi, czyli chyba pisali jej ciekawą i dużą rolę), czy źle (by wyleciała). Bo w to, że aż tak zmieszały ci się światy nasz i ten w którym rozgrywa się akcja MnS ciężko mi uwierzyć.

FanieStefci, to chyba nie ona decyduje w co jest ubrana na planie. Skoro więc producenci ubiuerają ją w pretensjonalne stroje, to chyba oczekują różnież pretensjonalnego aktorstwa. I takie mają, chyba więc gra dobrze...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Bridget

Post autor: Bridget »

Jennifer urodą przypomina modelki z wybiegów moim zdaniem, jak ktos oglada czasem pokazy coco chanelle, versace, diora itd. to wie o czym mowie :)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dzięki za troskę Abec, rzeczywiście, jeszcze te dwa światy mi się nie zmieszały ::kwasny::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Jakby ułożyli jej jakąś normalną fryzurę i odziali w normalne ciuchy a nie w takie ścierwa to by jakoś wyglądała... ::kwasny::
Primok

Post autor: Primok »

Miałem nadzieję, że na TVP1 chociaż trochę polubię Bridget i docenię w jakiś sposób jej grę aktorską bez dubbingowania tej postaci, ale niestety aktorka w swojej grze jest denerwująca i irytująca ::kwasny:: . Obecnie nawet przy Kimberly wygląda blado. Nie daj Boże, że Bridget miałaby odgrywać sceny miłosne z którymś z bohaterów w przyszłości - to będzie prawdziwa katorga ::bojesie:: .
Za to aktorka dużo ciekawiej prezentuje się w serialu "Krok od domu" :wink: .
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Ta aktorka wygląda jak kupa. Czy to Bell wpadł na taki durny pomysł, żeby Bridget miała facjatę kwazimodo?
All good things to those who wait
Awatar użytkownika
LoLex

Primok pisze: Za to aktorka dużo ciekawiej prezentuje się w serialu "Krok od domu" :wink: .
Faktycznie wygląda lepiej choć nadal brzydka, a jej gra aktorska i tam jest wg mnie na bardzo niskim poziomie. Natomiast ma zdecydowanie lepsze ciuchy, fryzurę i makijaż niż w MNS.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Hannibal pisze:Ta aktorka wygląda jak kupa.
::loll:: ::loll:: ::jezyk:: ::jezyk::
Niestety, ale muszę się z Tobą zgodzić. :mrgreen: ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Damians pisze:
No i do tego ma w tej chwili bardzo wredną rolę - totalna, wredna, egoistyczna szantażystka.
Niech tylko Stephanie dowie się o jej akcjach w stosunku do Brooke to napewno doda jej napędu. ::bojesie::
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Damians pisze:
Mocne słowa ::loll:: Chociaż zgadzam się oczywiście ::jezyk:: Naprawdę tyle dziewczyn i kobiet chodzi po świecie a oni musieli wybrać akurat ją ::plask wczolo:
:serce: Brooke Logan :serce:
ODPOWIEDZ