Oj zgadzam sie widac to bardzo wyraźnie...Szogunka pisze:Tylko urażony dumą i złością na Forresterów młody Garrison udowadnia, że prywatne animozje są ważniejsze niż zadbanie o bezpieczeństwo Erica.
Bieżące odcinki cz. 1
-
Hunter
Nie wiem, gdzie to mam napisać... jest mi strasznie smutno 
Sally Spectra nie żyje...
...W wieku 72 lat zmarła na raka żołądka hollywoodzka aktorka Darlene Conley znana głównie z roli w serialu "Moda na sukces"...
więcej na:Onecie
...W wieku 72 lat zmarła na raka żołądka hollywoodzka aktorka Darlene Conley znana głównie z roli w serialu "Moda na sukces"...
Hunter pisze:Nie wiem, gdzie to mam napisać... jest mi strasznie smutno
Hunter w spoilerowych jest temat
P.S.: Masz zaszczyt mój 100 post
Ostatnio zmieniony 2007-01-17, 14:02 przez Ambercia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Hunter
Dzięki Ambercia, własnie nie wiedziałam, gdzie się z tym udać...
zaraz tam idę poczytać i złożyć kondolencje...
[ Dodano: 2007-01-17, 14:39 ]
Teraz zobaczyłam, jaka Ty młoda jesteś
Apropo odcinków, to ja uważałam już dawno że CJ się troszkę zagalopował w tej chorej nienawiści i ambicji...
Teraz czekamy na konsekwencje...
zaraz tam idę poczytać i złożyć kondolencje...
[ Dodano: 2007-01-17, 14:39 ]
Ambercia to mnie zaszczyt kopnąłAmbercia pisze:P.S.: Masz zaszczyt mój 100 post
Teraz zobaczyłam, jaka Ty młoda jesteś
Apropo odcinków, to ja uważałam już dawno że CJ się troszkę zagalopował w tej chorej nienawiści i ambicji...
Teraz czekamy na konsekwencje...
Pamiętacie klasyczne filmy o Bonnie i Clyde'ie? 
Nazywam się CJ Garrison a moja koleżanka to pani Amber Moore. Zajmujemy się napadaniem na banki. Serdecznie proszę państwa o opróżnienie kas i kieszeni.
----------------------------------------------
Jakby ktoś nie zrozumiał: tak mi się skojarzyło po tym, jak CJ dziś zaproponował uczieczkę Amber
Nazywam się CJ Garrison a moja koleżanka to pani Amber Moore. Zajmujemy się napadaniem na banki. Serdecznie proszę państwa o opróżnienie kas i kieszeni.
----------------------------------------------
Jakby ktoś nie zrozumiał: tak mi się skojarzyło po tym, jak CJ dziś zaproponował uczieczkę Amber
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
pchelka2406
-
Ryan Lavery
Dzisiejszy odcinek ukazał całą prawdę:
- Stephanie to stara jędza!
Na miejscu CJ'a i Amber bym ją udusił... Stefa nie ma serca i dzisiaj udowodniła to w stu procentach
Jeszcze bezczlenie mówi Amber, że chce jej pomóc ;/ Trzeba mieć tupet...
- Rick wcale nie protestował, gdy Eric chciał dzwonić po policję - taka jest jego miłość do Amber ;/ Żałosny i dwulicowy dupek ;/
- oczywiście najwspanialsza jest Amber
, która dzisiaj niestety nieco niekorzystnie wyglądała
Stwierdzeniem, że CJ też musi się wprowadzić zatkała paszcze Stefy, Eric'a i Rick'a. Brawo!
Wątek z Kim, Thorne'm, Brooke i Bridget staje się nużący
- Stephanie to stara jędza!
- Rick wcale nie protestował, gdy Eric chciał dzwonić po policję - taka jest jego miłość do Amber ;/ Żałosny i dwulicowy dupek ;/
- oczywiście najwspanialsza jest Amber
Wątek z Kim, Thorne'm, Brooke i Bridget staje się nużący
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Ja nie rozumiem w ogole Forresterow,przeciez zamiast robic ten caly cyrk z nakazem sądowym nie mogą po prostu kupić mieszkania Amber??No ja nie widzę problemu w tym skoro non stop powtarzają,że chcą zapewnić dziecku bezpieczeństwo i nie rozdzielać Amber z CJ'em
a CJ'owi też nie wiem co odwala?Ma bogatą mamuśkę i musi żyć w slamsach?Ten wątek jest maxymalnie naciągany,a przecież gdyby to dobrze rozegrać nie byłoby żadnego problemu!
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
gwiazda69 pisze:Ja nie rozumiem w ogole Forresterow,przeciez zamiast robic ten caly cyrk z nakazem sądowym nie mogą po prostu kupić mieszkania Amber??No ja nie widzę problemu w tym skoro non stop powtarzają,że chcą zapewnić dziecku bezpieczeństwo i nie rozdzielać Amber z CJ'ema CJ'owi też nie wiem co odwala?Ma bogatą mamuśkę i musi żyć w slamsach?Ten wątek jest maxymalnie naciągany,a przecież gdyby to dobrze rozegrać nie byłoby żadnego problemu!
P.S. Nie moge uzywac typowo polskich znakow.
-
Dawidek
- Administrator
A ja się zastanawiam, czemu Thorne po prostu nie zignorował Kimberly, mógł zamknąc okna i opuścić zasłony. Dałby w ten sposób czytelny sygnał, że Kim go nie interesuje. A tutaj leci do domu Kim (jakieś nowe drzwi sobie Kimberly sprawiła i nowy układ pomieszczeń, czy mi się tylko wydaje???
) i w ten sposób daje jej znowu pretekst do podlizywania mu się. Nie dziwię się jego wściekłości.
Stephanie dzisiaj po prostu zasantażowała Amber i CJ'a. Tak moim zdaniem trzeba to ująć. Nie dziwię się wściekłości dziewczyny. A na pomysł, by CJ się wprowadził, to Forresterowie powinni się zgodzić by nie zaogniać sytuacji. Sam CJ zachowuje sie okropnie.
Bridget nadal spiskuje z Kim. Bez komentarza.
Stephanie dzisiaj po prostu zasantażowała Amber i CJ'a. Tak moim zdaniem trzeba to ująć. Nie dziwię się wściekłości dziewczyny. A na pomysł, by CJ się wprowadził, to Forresterowie powinni się zgodzić by nie zaogniać sytuacji. Sam CJ zachowuje sie okropnie.
Bridget nadal spiskuje z Kim. Bez komentarza.