Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Szogunka pisze:Tylko urażony dumą i złością na Forresterów młody Garrison udowadnia, że prywatne animozje są ważniejsze niż zadbanie o bezpieczeństwo Erica.
Oj zgadzam sie widac to bardzo wyraźnie...
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Hunter

Post autor: Hunter »

Nie wiem, gdzie to mam napisać... jest mi strasznie smutno :-(
Sally Spectra nie żyje...
...W wieku 72 lat zmarła na raka żołądka hollywoodzka aktorka Darlene Conley znana głównie z roli w serialu "Moda na sukces"...
więcej na:Onecie
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Hunter pisze:Nie wiem, gdzie to mam napisać... jest mi strasznie smutno :-(
Sally Spectra nie żyje...
...W wieku 72 lat zmarła na raka żołądka hollywoodzka aktorka Darlene Conley znana głównie z roli w serialu "Moda na sukces"...
więcej na:Onecie

Hunter w spoilerowych jest temat ;)

P.S.: Masz zaszczyt mój 100 post ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2007-01-17, 14:02 przez Ambercia, łącznie zmieniany 1 raz.
Hunter

Post autor: Hunter »

Dzięki Ambercia, własnie nie wiedziałam, gdzie się z tym udać...
zaraz tam idę poczytać i złożyć kondolencje...

[ Dodano: 2007-01-17, 14:39 ]
Ambercia pisze:P.S.: Masz zaszczyt mój 100 post
Ambercia to mnie zaszczyt kopnął ::loll::
Teraz zobaczyłam, jaka Ty młoda jesteś :D

Apropo odcinków, to ja uważałam już dawno że CJ się troszkę zagalopował w tej chorej nienawiści i ambicji...
Teraz czekamy na konsekwencje...
Abec

Post autor: Abec »

Pamiętacie klasyczne filmy o Bonnie i Clyde'ie? :)

Nazywam się CJ Garrison a moja koleżanka to pani Amber Moore. Zajmujemy się napadaniem na banki. Serdecznie proszę państwa o opróżnienie kas i kieszeni.

:mrgreen:

----------------------------------------------

Jakby ktoś nie zrozumiał: tak mi się skojarzyło po tym, jak CJ dziś zaproponował uczieczkę Amber ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
pchelka2406

Post autor: pchelka2406 »

To jest dziwne ale przeciez CJ tez ma swoj dom i to nie byle jaki i mieszka w takim malym mieszkanku i zasyfialym.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Po śmierci Darlene, strasznie smutno ogląda się odcinki z Sally, ale z drugiej strony cieszmy się, że mamy jeszcze szansę podziwiać tę wspaniałą aktorkę..
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dzisiejszy odcinek ukazał całą prawdę:
- Stephanie to stara jędza! :twisted: Na miejscu CJ'a i Amber bym ją udusił... Stefa nie ma serca i dzisiaj udowodniła to w stu procentach ::kwasny:: Jeszcze bezczlenie mówi Amber, że chce jej pomóc ;/ Trzeba mieć tupet...
- Rick wcale nie protestował, gdy Eric chciał dzwonić po policję - taka jest jego miłość do Amber ;/ Żałosny i dwulicowy dupek ;/
- oczywiście najwspanialsza jest Amber :serce: , która dzisiaj niestety nieco niekorzystnie wyglądała ::jezyk:: Stwierdzeniem, że CJ też musi się wprowadzić zatkała paszcze Stefy, Eric'a i Rick'a. Brawo!

Wątek z Kim, Thorne'm, Brooke i Bridget staje się nużący :ziewam:
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Ja nie rozumiem w ogole Forresterow,przeciez zamiast robic ten caly cyrk z nakazem sądowym nie mogą po prostu kupić mieszkania Amber??No ja nie widzę problemu w tym skoro non stop powtarzają,że chcą zapewnić dziecku bezpieczeństwo i nie rozdzielać Amber z CJ'em ::krzyw:: a CJ'owi też nie wiem co odwala?Ma bogatą mamuśkę i musi żyć w slamsach?Ten wątek jest maxymalnie naciągany,a przecież gdyby to dobrze rozegrać nie byłoby żadnego problemu!
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

gwiazda69 pisze:Ja nie rozumiem w ogole Forresterow,przeciez zamiast robic ten caly cyrk z nakazem sądowym nie mogą po prostu kupić mieszkania Amber??No ja nie widzę problemu w tym skoro non stop powtarzają,że chcą zapewnić dziecku bezpieczeństwo i nie rozdzielać Amber z CJ'em ::krzyw:: a CJ'owi też nie wiem co odwala?Ma bogatą mamuśkę i musi żyć w slamsach?Ten wątek jest maxymalnie naciągany,a przecież gdyby to dobrze rozegrać nie byłoby żadnego problemu!
:shock: Kupic mieszkanie Amber?! Domek goscinny toi pusty. Po co wyrzucac pieniadze w bloto? Poza tym co by to zmienilo?

P.S. Nie moge uzywac typowo polskich znakow.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Zmieniłoby to,że mógłby mieszkać tam CJ i wtedy dziecko miałoby bezpieczeństwo i rodzinę ::krzyw:: no chyba,że zgodzą się na domek gościnny,żeby CJ zamieszkał to wtedy nie widzę problemu ::krzyw::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

gwiazda69 pisze:Zmieniłoby to,że mógłby mieszkać tam CJ i wtedy dziecko miałoby bezpieczeństwo i rodzinę ::krzyw:: no chyba,że zgodzą się na domek gościnny,żeby CJ zamieszkał to wtedy nie widzę problemu ::krzyw::
Wtedy tez wszystko zalezaloby od Forresterow. Zreszta C.J. woli mieszkac w syfie.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Amber, C.J., Stephanie, Eric, Rick, Kim, Thorne, Brooke i Bridget - pozwólcie że ujmę to w ten sposób: jedna wielka mieszanka ludzkiej głupoty, idiotyzmu w sosie z wymiocin senarzystów i reżyserów. To komentarz do ostatnich odcinków.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A ja się zastanawiam, czemu Thorne po prostu nie zignorował Kimberly, mógł zamknąc okna i opuścić zasłony. Dałby w ten sposób czytelny sygnał, że Kim go nie interesuje. A tutaj leci do domu Kim (jakieś nowe drzwi sobie Kimberly sprawiła i nowy układ pomieszczeń, czy mi się tylko wydaje??? :roll: :roll: :roll: ) i w ten sposób daje jej znowu pretekst do podlizywania mu się. Nie dziwię się jego wściekłości.
Stephanie dzisiaj po prostu zasantażowała Amber i CJ'a. Tak moim zdaniem trzeba to ująć. Nie dziwię się wściekłości dziewczyny. A na pomysł, by CJ się wprowadził, to Forresterowie powinni się zgodzić by nie zaogniać sytuacji. Sam CJ zachowuje sie okropnie.
Bridget nadal spiskuje z Kim. Bez komentarza.
Cathin

Post autor: Cathin »

brecham z Kim. Zachowuje się jak bicz, moim zdaniem. Sfeta też zgina za bardzo.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Zablokowany