Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

Boldfanka pisze:A ja jestem bardzo zadowolona z tej sceny pocałunkowej :mrgreen:
Może wreszcie Brooke przejrzy na oczy i zobaczy jaki z Thorna durny, debilowaty palant i do tego napalony skunks myślący nie głową, ale niestety tylko podbrzuszem - to jego cała inteligencja. ::jezyk::
A ta jego niby dobroć, to po prostu jełopstwo i brak orientacji w każdej niemal sytuacji. No , zwykły niedorozwój umysłowy. ::plask wczolo: ::cojest::
Tak bym chciała żeby Brooke pogoniła go na cztery wiatry i całą tę koszmarną rodzinę na czele z podłą, wredną córką, która wrodziła się całkowicie w Stephanie. Chociaż to dziwne, bo nie jest jej krewną. Widocznie wychowanie i "zapatrzenie się" wystarczy. :roll:
O Kimberly szkoda pisać, bo sobie pobrudzę klawiaturę ::chytry::
Natomiast szkoda pracy Morgan i prestiżu firmy, no, ale co tam - zadowolenie starej wiedźmowatej psychopatki jest ważniejsze.
Brooke powinna im odebrać wszystkie premie, pensje itp. za narażenie Firmy na straty :!:
Mam nadzieję, że Brooke tak szybko się nie złamie. Szkoda tylko jej cierpienia, ale ma już biedna wprawę gdy Ridge ją ciągle rzucał, mimo że niektórzy tutaj ciągle plotą, że to ona skrzywdziła Ridżunia i całą bandę Forresterów. ::plask wczolo:
A wię Brooke, hajda na koń i na pohybel Forresterom :!: :twisted: .
Och, gdybym ja mogła wpaść tam na plan i pomóc Brooke rozpędzić tę nikczemną hołotę :twisted: :evil: , a właściwie dokopać tym durnym, sadystycznym scenarzystom ::cojest::
Można zgodzić się z Boldfanką co do Thorna - jego zachowanie ostatnio wobec wszystkich jest skandaliczne, ale naprawdę każdy wie w kogo wrodziła się Bridget... w swoją matkę przecież :wink: . Biedna Brooke... jaką ma córkę... zapomniał wół jak cielątkiem był... :wink:

Szkoda Morgan rzeczywiście, no ale zdarzyła się ważniejsza i ciekawsza rzecz na tym pokazie.

Tak, wszyscy skrzywdzili biedną Brooke ::plask wczolo: Ciągle te same teksty. Bardzo dobrze się stało, wiesz dlaczego? Po raz kolejny Brooke dostało się za jej prymitywizm i chamstwo. Pamiętacie jak przed pokazem poszła do Stephanie i w podły sposób chciała ją zdenerwować uwagami na temat jej ślubu z Thornem? Tak samo kiedyś przed faktem chciała wyśmiać Taylor, ale za równo teraz jak i kiedyś dostała za to nauczkę :wink: Już była w ogródku, już witała się z gąską, a tutaj ślubu nie będzie ::loll::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Thorne ostatnimi czasy stracił w moich oczach. W mojej świadomości (obecnie) tkwi znacznie mniejsza jego moralność. Jest egoistyczny,myśli tylko o sobie,Brooke,wielkiej z nią miłości,która opiera się głównie na seksie,nie zastanawia się nad losem biednej Bridget,która przeżywa katusze z powodu poczynań sexualnych swej kochanej i ułożonej matki,ironizując wielkim łukiem. Gdy Brooke spędzała beztroskie chwile ze swą córką na Hawajach,Thorne niczym jakiś samiec nie radzący sobie z emocjami i podnieceniem,zatopiony w wyobrażeniach wspólnej nocy Brooke stale do niej wydzwaniał! Ta nie lepsza,tak jak napisał Forrester,nie mogła się już doczekać,nawet puściła tekst w stylu :"Góra,dół,wiesz o co mi chodzi?"-bez komentarza,naprawdę.

Inna kwestia...gdyby Kim miała lepszy charakter,mniej paskudny,mniej nasycony intryganctwem,to bym się ucieszył z jej prób zniwelowania związku Thorne'a i Brooke,ale jak pomyślę z czyich sideł w czyje miałby wpaść Thorne to bierze mnie na wymioty...
If you can't beat them, join them...
KMGKW

Post autor: KMGKW »

O tak Bridget gra niedorozwinięte i rozpieszczone dziecko które ma swoje grymasy jakby nie dostało lizaka,ale cóż może zmądrzeje nasze dziecko. Kibicuje Brooke i Thorneowi i mam gdzieś sprzeciw Stephanie,która sie nie chce na to zgodzić wraz z Ridgem,Taylor i Eickiem :evil:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Coś wielu z forumowiczów ma (lub będzie miało) mało ciekawe życie seksualne. Słowne droczenie się, podszyte erotyzmem dialogi ich gorszą. Najlepiej zgasić światło, na misjonarza i potem o tym nie rozmawiać.
Przypominam, że dziewicą się jest do pierwszego razu. Po rozprawiczeniu, jak mniemam, należy szukać innej, bo ta już "zeszmacona"? W końcu należy szukać dziewicy, dobrze zrozumiałam :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
KMGKW

Post autor: KMGKW »

Prosze oto filmik (własnej produkcji) http://www.youtube.com/watch?v=5ydMlLiJ9RU
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

KMGKW, filmiki wklejamy w dziele Galeria. Tam znajdziesz temat na temat obecnych odcinków, zdjęć itp. 8)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
agavill

Post autor: agavill »

Najlepsza byla stephani :D :D i ta radosc w jej oczach jak mowila :" to jest dar niebios" :D :D dawno sie tak nie usmialam
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Lala

Post autor: Lala »

Szogunka pisze:Coś wielu z forumowiczów ma (lub będzie miało) mało ciekawe życie seksualne. Słowne droczenie się, podszyte erotyzmem dialogi ich gorszą. Najlepiej zgasić światło, na misjonarza i potem o tym nie rozmawiać.
Przypominam, że dziewicą się jest do pierwszego razu. Po rozprawiczeniu, jak mniemam, należy szukać innej, bo ta już "zeszmacona"? W końcu należy szukać dziewicy, dobrze zrozumiałam :wink:
Właśie zgadzam się z Tobą Szogunko w całej rozciągłości i z innymi osobami o podobnych poglądach!śmiac mi sie chce jak czytam posty tych wszystkich 'zgorszonych"i dzieciuchów jak juz jeden użytkownik napisał -to jest serial dla dorosłych i dzieci nie powinny go oglądać a już tym bardziej dzieci nie powinny wypowiadać się na tematy o których nie mają pojęcia!!!!!!!dzieci dobranocka i do łóżek a nie tu bzdury wypisywać o dziewicach i tym podobnych...

[ Dodano: 2007-01-20, 20:50 ]
Thorne pisze:Thorne ostatnimi czasy stracił w moich oczach. W mojej świadomości (obecnie) tkwi znacznie mniejsza jego moralność. Jest egoistyczny,myśli tylko o sobie,Brooke,wielkiej z nią miłości,która opiera się głównie na seksie,nie zastanawia się nad losem biednej Bridget,która przeżywa katusze z powodu poczynań sexualnych swej kochanej i ułożonej matki,ironizując wielkim łukiem. Gdy Brooke spędzała beztroskie chwile ze swą córką na Hawajach,Thorne niczym jakiś samiec nie radzący sobie z emocjami i podnieceniem,zatopiony w wyobrażeniach wspólnej nocy Brooke stale do niej wydzwaniał! Ta nie lepsza,tak jak napisał Forrester,nie mogła się już doczekać,nawet puściła tekst w stylu :"Góra,dół,wiesz o co mi chodzi?"-bez komentarza,naprawdę.

Inna kwestia...gdyby Kim miała lepszy charakter,mniej paskudny,mniej nasycony intryganctwem,to bym się ucieszył z jej prób zniwelowania związku Thorne'a i Brooke,ale jak pomyślę z czyich sideł w czyje miałby wpaść Thorne to bierze mnie na wymioty...
Thorne naprawdę mi Cię żal!!!Nie chcę nawet sobie wyobrażać jak mizerne jest twoje życie seksualne o ile je w ogóle masz!!żałosne jest to twoje gorszenie się!!!Naturalną rzeczą jest,że między dwojgiem ludzi,którzy się kochają istnieje POŻĄDANIE a już w szczególności,kiedy są daleko od siebie...Naprawdę jesteś tak pruderyjny???Facet ty masz 18ście lat!!!Co z Ciebie za mężczyzna?wieje nudą....pruderią
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Boldfanko, jesteś wielka :: bow :: . Gdybym był redaktorem naczelnym jakiejś gazety, to bym Cię zatrudnił, masz taką zdolność pisania, że hej, po prostu lekkie słowo. No i oczywiście zgadzam się z Twoim postem najzupełniej.
Bridget raczej wdała się w stephanie, a nie Brooke. Beidget i Stephanie mają podobny charakter, chcą wszystkim po swojemu sterować.
Co do Thorne'a, to macie rację, on jest taki, że nie potrafi mocniej uderzyć, by wyrazić swoje zdanie. Chwilami zachowuje się, inaczej niż ma zamiar. Taki mało stanowczy człowiek. Mimo, to go rozumiem nieco, bo sam taki czasem jestem, po prostu działam, ale tak by nikogo nie urazić. Po prostu delikatnie i dyplomatycznie.
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Thorne pisze:(...) :"Góra,dół,wiesz o co mi chodzi?"-bez komentarza,naprawdę. (...)
Powiedziała prawdę. Nie wiem, dlaczego to ciebie gorszy. Wolisz jakąś dulszczyznę, czy co?
To była ich prywatna rozmowa i takie teksty są całkowicie normalne.
All good things to those who wait
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Hannibal pisze:
Thorne pisze:(...) :"Góra,dół,wiesz o co mi chodzi?"-bez komentarza,naprawdę. (...)
Powiedziała prawdę. Nie wiem, dlaczego to ciebie gorszy. Wolisz jakąś dulszczyznę, czy co?
To była ich prywatna rozmowa i takie teksty są całkowicie normalne.
Ja także nie wiem co tu jest takiego gorszącego . Ja osobiście chciałbym aby tak moja dziewczyna do mnie mówiła i co ze mną zrobi ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Cały czas chodziły te same dwie modelki. Ciuchy źle wyglądały, bo wisiały na nich. Ta modelka, blondynka, którą dotykał Ridge, jest bardzo ładna. Niech stanie się ważniejszą postacią.
Bridget miała wyrzuty sumienia, ale Kim ją doceniłą, więc o nich zapomniała.
Sally nie podoba się sytuacja C.J.a, a nie pomaga jemu i Amber. Firma znowu się sypie?
Czekam na jakieś wydarzenia z Morgan.
Hannibal

Od dawien dawna usłyszałem, że Rick musi iść na uczelnię. Bo ostatnimi czasy był chyba na jakimś urlopie dziekańskim Obrazek
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Dziękuję bardzo Klaudusi i Dawidkowi za miłe recenzje moich postów :: bow ::
Ale przyznam się Wam w zaufaniu, że nie mogę całkowicie " rozwinąć lotów", bo boję się ostrzeżeń Olega (jest bardzo czujny), a poza tym oszczędzam z litości tych pruderyjnych
Pań i Panów Dulskich, żeby nie mieli dalszych zgorszeń i niepokojów moralnych :roll:
Nie dość, że muszą oglądać tę rozwiązłość i niemoralność Brooke, mieć potem złe sny :zmiesz:: to jeszcze ja dorzucam coś denerwującego. ::bojesie::
A więc ważę słowa i pękam ze śmiechu nie przenosząc tego na klawiaturę.
Ale w dalszym ciągu radzę wszystkim zgorszonym oglądać filmy dla dzieci lub może jakieś pogadanki o rozmnażaniu motylków, mrówek itp żeby oswoić się z tym tematem ::chytry::

Ad rem, czyli nasza ukochana Moda.
Bardzo jestem ciekawa jaka będzie dalsza reakcja CJ'a i Sally na napalenie i "miłość" Kimberly do Thorne'a - ich największego wroga po śmierci Macy.
Zastanawiam się też co porabia ojczulek Adam i czy widzi poczynania swojej niewinnej córeczki :shock:
Powinien się ujawnić, zabić Brooke i Thorne'a, Kim zamknąć w klasztorze i pójść spokojnie do więzienia gdzie ukryje się bezpiecznie przed gangsterami.
Trzeba przyznać, że ta sprawa z gangsterami to czysta farsa. ::plask wczolo:
A więc do poniedziałku - czekam co znowu wymyślą, żeby obciążyć tym Brooke i uwypuklić jej "podłość" i kto kolejny raz jej dokopie ::bojesie::
Ja mam propozycję - zabrać jej prawa do tych dzieciątek, bo je tak okropnie gorszy i jest niedobrą matką :zmiesz::
Rickuś i Bridget potrzebują fachowej opieki cudownej Stephanie i do niej powinni się wprowadzić. Wszystkich należy zapisać do szkółki przykościelnej na czele z małym Erickem, bo jego też trzeba ochroniić przed seksualnością Brooke, bo inaczej zaszkodzą mu kaszki ::jezyk::
Należy też zwrócić uwagę Taylor i Ridge'owi żeby sie tak ciągle nie migdalili, szczególnie przy dzieciach, bo bliźniaczki nabawią się nimfomanii, a Thomas zacznie się onanizować beee ::jezyk::
A w ogóle to ten serial powinien być od 21 lat. Teraz mówię poważnie, bo te zachowania bohaterów są tak psychopatyczne, że nawet mną czasem wstrząsają mimo, że już jestem dostatecznie zgorszona zeby mogło mi coś jeszcze zaszkodzić :shock:
Hannibal

Boldfanka pisze:(...) Zastanawiam się też co porabia ojczulek Adam i czy widzi poczynania swojej niewinnej córeczki :shock: (...)
To jeszcze nie jest takie dziwne. Zastanawia mnie bardziej, dlaczego go nie było na pogrzebie Macy. Może nie mógł przyjechać z obawy przed grasującymi gangsterami. :?:
Boldfanka pisze:Powinien się ujawnić, zabić Brooke i Thorne'a, Kim zamknąć w klasztorze i pójść spokojnie do więzienia gdzie ukryje się bezpiecznie przed gangsterami.
Trzeba przyznać, że ta sprawa z gangsterami to czysta farsa. ::plask wczolo: (...)
Cała ta postać to jest czysta farsa. Wcześniej go nie było, później się pojawił, żeby za jakiś czas znów zniknąć. Po prostu komedia. ::loll::
Zablokowany