Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Cathin

Post autor: Cathin »

Kurde, co za odcinki :D

TORN - to zwykły oszust matrymonialny. Zdradził Bruk i teraz bezczelnie się niemalże wypiera. Kompletnie bagatelizuje problem. Myśli, że teraz ot tak pstryknie palcami i Bruk jakby nic sie nie stało weźmie z nim ślub. Torn okazał się strasznym draniem. Mimo to, chce żeby był z Bruk, bo chcę, żeby utarli Foresterom nosa.

FORESTEROWIE - znowu drużyna, może nie cała, ale większość, zjawiła się u Torna. Nie mogą nigdy załatwić spraw sami tylko zawsze kogoś mają za sobą. To takie trzęsidupki.

KIM - manipulantka. W dzisiejszych odcinkach pokazała swoją prawdziwą, podłą naturę. Bo tak na dobrą sprawę, to co? Co ona ma do zaoferowania oprócz młodego ciałka i dziewictwa? Myśli, że Torn, dojrzały facet poleci na jej dziewictwo? Śmiech na sali! I te miny Kim! Niczym Sali Spektra. Ta to dopiero ma mimikę! Kim to bicz i tyle. Intrygantka, egoistka i kłamczucha. LOLITKA :D:D:D ale się uśmiałam :D I ten jej tynk na ryju. Pod spodem pewnie ma dziury po pryszczach. Modelka....

BRIDŻET - egoistka i tyle. Chce by szanować wyłącznie jej uczucia. Ale uczucia jej własnej matki są dla niej niczym. Niby ma wyrzuty sumienia, ale przyznać się nie przyzna. To też bicz. I w dodatku zamiast zakończyć tę intrygę dalej ją ciągnie. Poza tym nie radzę jej kłamać, bo idzie jej to kiepsko, co JAKO JEDYNA zauważyła AMBER i tu należą jej się brawa. Jedyna bystra osoba w tym serialu. Inni wierzą we wszystko, co im się powie.

RIK - to dopiero bokser :D:D:D Ach ten jego wkurzony wyraz twarzy :serce: bueheheh! Pośmaiłam się :P

BRUK - dobrze, że twardo obstaje przy swoim, bo ja się z nią zgadzam. Zdrada była ewidentna. Poza tym ten symblol latarni :D Latarnia to symbol Torna. Hmmm... nie żeby mi się to z czymś skojarzyło... A i nie podobają mi się te obcisłe spodenki Brug. Wyglądała... eee... dziwnie?

Na razie to tyle komentarza, jak mi sie cos przypomni, to powiem.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Forrester

Post autor: Forrester »

Thorne dostał dzisiaj od Ricka za całowanie się z Kim, może i zasłużenie, ale mniejsza o to. Ważniejszą sprawą jest teraz to, że Rick zmienił front przeciwko Thornowi i nie będzie popierał tego chorego związku. Teraz wszystkie dzieci Brooke będą przeciwko, nawet gdyby ta chciała ponownie wrócić do Thorna. Czyli lista osób przeciwnych tej parze się jeszcze bardziej zwiększyła :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Forrester pisze:Thorne dostał dzisiaj od Ricka za całowanie się z Kim, może i zasłużenie, ale mniejsza o to. Ważniejszą sprawą jest teraz to, że Rick zmienił front przeciwko Thornowi i nie będzie popierał tego chorego związku. Teraz wszystkie dzieci Brooke będą przeciwko, nawet gdyby ta chciała ponownie wrócić do Thorna. Czyli lista osób przeciwnych tej parze się jeszcze bardziej zwiększyła :wink:
Spoilerujesz? ::kwasny::
Przecież Rick na razie nie jest przeciwko Brooke!! Gdy dowiedział się o incydencie jaki miał miejsce na pokazie, wybiegł z domu mówić coś w stylu: "O nie. Kolejny męzczyzna krzywdzi mamę. Jej nalezy się szczęście". ::krzyw::
Rick broni własnej matki niczym lew. Podoba mi się jego lojalność wobec Brooke. Matka to matka.... Jaka by nie była.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ralphie

Post autor: Ralphie »

Mówicie jakie to zabawne było że Rick taki chłoptać przywalił koksowi Thorne'owi. To was bawi?

To teraz przypomnijcie sobie jak C.J. walnął z piąchy w twarz Adama, który był dużo większy od Thorna :zeby:

To bylo dopiero zabawne?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Forrester, w tym przypadku się z Tobą zgodzę. Rick będzie przeciwny Thorne'owi za to co on zrobił. Mimo, że on mówił prawdę, że Kim go pocałowała i że nic do niej nie czuje, to jednak nie wyszedł zbyt wiarygodnie. Brooke ma niestety pecha. Do wszystkich facetów.
Abec, Ty też masz rację odnośnie Thorne'a. On jest zdołowany, dlatego tak szybko padł po ciosie Rick'a.
Amber zaczyna myśleć i kojarzyć fakty, ma u mnie plusa. Ciekawe, czy wsypie Bridget.
Rodzinka Forresterów cieszy się z cudzego nieszczęścia. Ciekawe, czy Thorne w jakiejś trudnej sytuacji w rzyszłości będzie współczuł bratu na przykład?? O ile do takich dramatycznych sytuacji dojdzie.
Boldfanko, proszę bardzo. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ech, no ale nawet jesli, to C.J. miał powód nieporównanie bardziej uzasadniony niż Rick II Znerwicowany.
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Abec pisze:Pamiętajcie, że Rick również bardzo intensywnie ćwiczył, ponadto wiadomo, że Thorne nie ma teraz odruchu walki, jest skołowany.
Ćwiczył? Ciekawie gdzie? Pewnie w sypialni z Amber. :lol:
All good things to those who wait
Abec

Post autor: Abec »

Powielokroć to widzieliśmy. Oczywiście gdy grał go Jacob.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Abec pisze:Powielokroć to widzieliśmy. Oczywiście gdy grał go Jacob.
Ma się rozumieć. 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Hannibal

Abec pisze:Powielokroć to widzieliśmy. Oczywiście gdy grał go Jacob.
Jacob to zupełnie inna para kaloszy. Ale wydaje mi się, że Jacobowi też dużo brakowało do Thorna. :wink:
Abec

W jakim sensie "zupełnie inna para kaloszy"????? Grał inną postać?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Hannibal

Ralphie pisze:Mówicie jakie to zabawne było że Rick taki chłoptać przywalił koksowi Thorne'owi. To was bawi?
To teraz przypomnijcie sobie jak C.J. walnął z piąchy w twarz Adama, który był dużo większy od Thorna :zeby:
(...)
Adam większy od Thorna? Adam to pucuś, a Thorn to Pudzian MNS-u :wink:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Mikiks pisze:Ech, no ale nawet jesli, to C.J. miał powód nieporównanie bardziej uzasadniony niż Rick II Znerwicowany.
Nie sądzę. W obu przypadkach chodziło o matkę atakującego. A poza tym, gdy C.J. dowiedział się, że Myles to Adam, Sally i Macy powiedziały mu wszystko i żadna nie okazywała żalu. Chciał się dowartościować. "Patrzcie, jaki jestem męski!" myślał. Widocznie Kim umie czytać w myślach, bo chwaliła go za to. A Rick? Uderzył Thorne'a, który jest jego bratem, a całował się z jego była dziewczyną, będąc związanym z jego matką. Podobne sytuacje, ale Rick zachował się dobrze, a C.J. źle, jak zwykle.
Hannibal

Abec pisze:W jakim sensie "zupełnie inna para kaloszy"????? Grał inną postać?
Nie. Chodziło mi o aktora Jacoba. Że był lepiej zbudowany aniżeli Justin. Ale Thorn to zupełnie inny wymiar. Thorn wymiata. :D
Abec

Po pierwsze nie wiemy jak jest zbudowany aktor który teraz gra Ricka (sceny erotyczne odgrywa w szlafroku). Po drugie widzieliśmy jak Rick ćwiczył. A temu stwierdzeniu się - z jakiegoś powodu - zdziwiłeś.
Zablokowany