Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

[. Taylor zrobiła sobie loczki i pewnie nie będzie była głowy przez następne 384 odcinków, żeby się jej nie rozprostowały. Ale przynajmniej ładnie jej w nich :) O odstających żebrach Ridga już nie wspomnę... .[/quote]

Właśnie!
I jeszcze teksty do Taylor w stylu ,,Gdybyś miała wybierać wybrałabyś mnie, czy dzieci'' były po prosyu śmieszne. ::loll::
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Kamil pisze:
Dotychczas myślałem, że Brooke mieszka z Birdget w domu, ale teraz widzę, że one mieszkają na jakimś ... targowisku (?). Nie dość, że ze wszystkich stron są otwarte drzwi (jeden wchodzi frontowymi, drugi od tyłu - rozumiem, że Brooke ma zapasowe schody skoro Kimberly weszła od tyłu i znalazła się od razu na piętrze, bo przy schodach w salonie byli jeszcze Brooke i Thorne), to Rick się gdzieś zawieruszył (pewnie w swoim pokoju), a Bridget, przy rozmowie z Kim, musiała łazić i zaprezentować swoje 354653 drzwi, oczywiście wychodzące z jej pokoju.
Pomyślałam o tym samym ::loll:: Komedia po prostu ::cojest::

Niedołężne mizianie się Taylor i Ridża jest obrzydliwe.Zero romantyzmu i chemii ::plask wczolo:
CJ zachowuje się jakby z klatki go wypuścili.Rzuca się na wszystkich i o wszystko.Jakaś terapia pilnie potrzebna.
Stefa i Kim już się pewnie zaprzyjaźniły.W tych scenach brakowało mi tylko Bridget.Za darmo moglibyśmy oglądać fantastyczne trio.Aż dziw bierze,że żadną z nich od tego kombinowania i myślenia głowa nie boli ::plask wczolo:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Czyżby to był koniec Throoke? Brooke pamięta o dzieciach, wie, że Thorne upokorzył nie tylko ją. Że dzieci też czują się zdradzone i oszukane. Ale jednak szkoda mi tej miłości, żeby to się tak skończyło.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie dziwię się temu, że Rick stracił zaufanie do Thorne'a. Ale nie powinien wraz z Bridget wywierać nacisk na Brooke, stawiając ultimatum: albo Thorne, albo dzieci. Brooke sama, autonomicznie powinna podjąć decyzję, czy po tym wszystkim, co sie stało powinna zostać z Thorne'em, czy nie. Ale coś mi się wydaje, że ona nie da sie przekonać.
Stephanie i Kimberly będą nowymi szojuszniczkami.
Roześmiałem się, jak Sally w ciągu kilku chwil zmieniła front, wcześniej nie podobał jej się związek Thorne'a z Brooke, teraz dla dobra Kim, gotowa się poświęcić, by ten związek trwał. :D
Ridge i Taylor nie mieli ciekawszych tematów, na szczęście potem zeszli na sprawy erotyczne.
I jeszcze jedno, jakoś nikt nie wierzy w tę miłość Kimberly do Thorne'a. Dziewczyna jest po prostu mało wiarygodna. i się ośmiesza.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Oj, Taylor dzisiaj wyglądała przepysznie! :serce: :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Cathin

Post autor: Cathin »

Ludzie maja ciekawsze rozmowy podczas upojnych chwil w łóżku niż rozmowa o kłopotach sercowych rodziny :|

Brcham z Bridż!
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Brooklyn pisze: Długo się nie trzeba zastanawiać. Każdy odcinek pisze inny scenarzysta? :lol:
Wyjąłeś mi to z ust :idea: Też tak myślę, bo nie dość, że nie potrafią nawiązać do poprzednich wątków , to jeszcze nie wiedzą co się kiedyś działo i piszą kretyńskie dialogi, w których bohaterowie plotą bzdury niezgodne z rzeczywistością.
Naciagają fakty z przeszłości do obecnej koncepcji wydarzeń i różnych łamańców scenariusza, aby tylko stworzyć jakiś nowy hit.
Bleeee głupoty ::plask wczolo:
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Klaudusia pisze:(...)Jakaś terapia pilnie potrzebna. (...)
Dr Taylor służy pomocą. Zrobi mu dobrze i będzie zadowolony, jak nigdy wcześniej. ::jezyk::
All good things to those who wait
Abec

Post autor: Abec »

Dawidku, wydaje mi się, że każdy na tym forum wierzy w miłość Kim do Thorne'a. To znaczy - sprecyzuje szybko - że wszyscy tu przyznają, że dziewczyna jest w tej chwili przekonana, że Thorne jest wspaniałym, a do tego wprost stworzonym dla niej facetem i że na pewno będzie mu z nią lepiej niż z Brooke. Oczywiście inną kwiestią jest ocena postępowania dziewczyny ostatnimi czasy, no i odpowiedź na pytanie ile w Kim zwykłego szczeniackiego zauroczenia.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Hannibal

Post autor: Hannibal »

A poza tym jak to możliwe, że Kim po raz pierwszy tak bardzo kocha mężczyznę (o Thorna oczywiście chodzi)? Przecież identycznie zachowywała się w stosunku do Ricka. Można by nawet powiedzieć, że cierpiała z powodu tej nieszczęśliwej miłości straszne katusze. I co, Rick jest już dla niej zupełnie obojętny?
All good things to those who wait
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Rick to jest beznadziejny!
Ani Amber ani Kim nie pownni byc znim.
Chial by miec wszystko, jedna i drugą(bo przy uderzeniu Thorna widać bylo zazdrośc), a powinien zostać z niczym.
Tak jak to "On chce miec małego Eryka"

Rozkapryszony bachor wyrosł w rozkapryszonego młodzieńca...

A CJ chodzi jak by cos brał taki pobudzony... i zadziorny...

PS:Ridge w neglizu jest obleśny....
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Szogunka

Zgadzam się z opinią forumowiczów, że ogólnioe Rick jest bardziej zrównoważony od C.J., ale wczoraj miałam wrażenie, że w portki narobi :lol: Taki jakiś podniecony był i mocno skakał i rzucał się. A Bridget wykorzystała sytuację. Tylko jak znów dostała się tam Kim, że nikt jej nie zauważył???? Że bezdomni lub złodzieje nie nawiedzają tej posiadłości ::kwasny::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Szogunka pisze:Tylko jak znów dostała się tam Kim, że nikt jej nie zauważył???? Że bezdomni lub złodzieje nie nawiedzają tej posiadłości ::kwasny::
No własnie...... ::ysz:: Też nad tym myslałam??? No ale to "Moda" ::jezyk::

Poza tym z tego co było widać, to wszystko dzieje się jeszcze tego samego wieczoru po pokazie,a Sally juz ma gazetę opisujacą Thorne'a i Kim.... ::ysz:: Chyba, że ma wtyczki gdzies w redakcji i ma to co będzie rano..... :zeby:
Awatar użytkownika
Szogunka

Teraz ja napiszę "no właśnie". Kim nawet bluzeczki nie zmieniła - ta sama fioletowa, a tu gazety ::ysz::
Ralphie

Post autor: Ralphie »

Hannibal pisze:A poza tym jak to możliwe, że Kim po raz pierwszy tak bardzo kocha mężczyznę (o Thorna oczywiście chodzi)? Przecież identycznie zachowywała się w stosunku do Ricka. Można by nawet powiedzieć, że cierpiała z powodu tej nieszczęśliwej miłości straszne katusze. I co, Rick jest już dla niej zupełnie obojętny?
Dokładnie nad tym samym się zastanawiałem :)
Zapewne kochała wcześniejszego Ricka, a po zmianie aktora Rick już jej się nie widzi :D

A tak na poważnie- faktycznie to jest niedopracowane i bez sensu. A może scenarzysta ostatnich odcinków nie widział tych wcześniejszych? :)
Zablokowany