Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Stefa na prezydenta :!: :!: :!:
I ten tekst Deacona o tym, że Stefa była przewodnicząca klasy... ::loll:: ::loll::
Dawno nie było takich fajnych tekstów, jak w dzisiejszych odcinkach.. ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Teksty Deacon'a były świetne :: bow :: ::jezyk:: Nieźle pojechał Stefie :twisted: ::loll::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Deacon to potrafi zgasić człowieka :zeby: Fajnie przygadał Stephanie ::chytry:: Hehe :D
Morgan ładnie wyglądała, ale Clarke juz nie :P Fajna była jego riposta do Ridge'a :D Aż go zgasiło ::cojest::
Ale najlepszy był wąż :mrgreen: Co za ogromiaste stworzenie :shock: I Sally sięgo nie boi ::krzyw:: Darla była fajna w tym odc :)) Bardzo ją lubię ostatnio :)
Ciekawa była w I odc wizyta Taylor Forrester w domu mody konkurencji Spectra ::krzyw:: Heh, gdyby Sally wiedziała, że jest jakiś Forrester w jej domu mody, dałaby mu popalić :zeby:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Clarke, Morgan i Ridge sa tak debilni że szkoda słów. ::plask wczolo:

Zauważcie ile komplementów padło z ust Amber na temat Ricka, o C.J.u powiedziała tylko to że jest dobry i lojalny. ::chytry:: To jasne że kocha Forrestera bardziej od C.J.a o ile mówi prawdę że kocha obydwu i to z nim powinna być.

Ale Deacon jest durny. I traktuje Carmen jak szmatę. Palant, nie lubię go. :zmiesz::

Najlepszy tekst dnia to to jak Sally powiedziała że Patsy jest jak Stephanie. ::loll::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

"Mogę ci coś dać. Coś czego Rick i CJ nie mogą" - a dlaczego nie ::loll:: ::cojest::
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Boże! Nie moge oglądać tej Amber!! Nie wiem czy ten Eric III ją naprawde tak bardzo interesuje czy Deacon sie jej podoba... ::kwasny:: A może chce sie z nim tylko przespać?! A Rick to po porostu szkoda gadać ::ke:: Hehehe chyba polubie Clarka. Dobrze że chce zniszczyć Ridza.
Goku

Post autor: Goku »

GL forever pisze:"Mogę ci coś dać. Coś czego Rick i CJ nie mogą" - a dlaczego nie ::loll:: ::cojest::
"Matczyna Miłość" mnie powaliła :lol: Amber robi się coraz głupsza :lol:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Deacon jest naprawdę głupi. A Amber chyba nie chce z nim leciec do łóżka! ::ke:: Nie rób tego. ::ysz:: A wielki C.J. wkracza do domu Ricka jak cesarz, jeszcze kupił ciuch za duży o rozmiar no i zapomniał o pralce i szamponie do włosów. ::plask wczolo:

Morgan dobrze powiedziała: "pokój pełen węży". ::loll::

No Ridguś będzie musiał powiedzieć Taylorce. ::jezyk:: W końcu każde kłamstwo musi wyjśc na jaw. ::jezyk::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ridge jaki fighter sie zrobil ::loll::
Morgan wygladala dzis paskudnie ::plask wczolo:
Amber byla wyjatkowo ladna, ale za to jej gadki kretynskie ::plask wczolo: ::jezyk::
Deacon moglby sie ogolic ::jezyk:: A jaki napalony na Amber ::ysz::
Taylor ladna sesje miala :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ridge ma naprawdę mocne nerwy. Z jednej strony wie, że Clarck może opowiadać o dziecku Taylor, z drugiej nawet jej nie szuka. I na dodatek sam pewnie też jej nie powie :roll: :!: :!: :!: Choć co 2 min deklaruje na ekranie że musi to zrobić przed Garrisonem. ::plask wczolo:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja niestety nie oglądałam:( nie mogłam dzisiaj...Jakby ktoś mógł mi napisać co było to byłabym wdzięczna...bo czytam wasze posty i chyba fajne odcinki były... Z góry dziękuję
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Ogólnie były dziś same nudy :ziewam: no ale...
Kiedy Amber powiedziała Deaconowi,że ma jakąś propozycję itp. i zaczęła robić wokół niej taką dziwną słowną "otoczkę" pomyślałam o tym samym co Sharpe.A ta wyleciała z "matczyną miłością" ::cojest:: ::plask wczolo: ::ke:: O mało z fotela nie spadłam ::loll::
Sally nadal dziś śpiewała o tym swoim cudownym olśnieniu ::krzyw:: ::cojest::
Morgan i Taylor (najgorsze są te jej sztuczne uśmieszki :roll:) wyglądały dziś wyjątkowo okropnie.Brrr.... ::bojesie:: Obie strasznie mnie irytowały...
Stefa jak zwykle na straży szczęścia swojego syneczka ::jezyk:: Ona tylko chodzi po firmie lub jakiś obcych domach (albo kościołach :wink: ) i wynajduje sobie problemy no i oczywiście zawsze zgrywa miłosierną samarytankę,która każdemu pomaga,eliminując przy tym wrogów ::plask wczolo:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dziękuję Klaudusia... No to widzę, że nic takiego nie przegapiłam... Ojj ja jestem ciekawa jak to będzie z Amber i małym Erickiem...
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

paulincia pisze:Dziękuję Klaudusia... No to widzę, że nic takiego nie przegapiłam... Ojj ja jestem ciekawa jak to będzie z Amber i małym Erickiem...
Zdecydowanie nic takiego nie przegapiłaś :mrgreen: Nic mądrego nie było ::loll::
:serce: Brooke Logan :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja myślałem podobnie, że Amber będzie chciała przekupić Deacon'a seksem i swoim ciałem, byle zrobił coś w sprawie dziecka. A tutaj wyszła z matczyną miłością. Deacon ma rację, ona wcale go nie zna. Ale na całusy i obściskiwania tego nieogolonego faceta wyraźnie nie miała ochoty. Aż się dziwie, że ta dziewczyna ma odwagę wejść do klatki lwa.
Morgan jest wściekła na Clarke'a. Nie dziwię się jej, w końcu to on pozbywa ją złudzeń. Ale ona się doigrała. Ridge zresztą też. I teraz ciekawe, czy on powie małzonce o wpadce.
Clarke ma delikatnie mówiąc fobię na pytona. Oj, chyba nie zaśnie tej nocy. :D
Pojawił się dawno nie widziany Giovanni. :D
CJ chce mieć Amber tylko dla siebie.
Zablokowany