Rick vs CJ

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Amber powinna być z C.J-em! Forresterowie za dużo sobie pozwalają! :evil:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Kaska pisze:Amber powinna być z C.J-em! Forresterowie za dużo sobie pozwalają! :evil:
A ja się nie zgadzam.... Ma być z Nim tylko ze względu na dziecko? Bo tak by było. Widać, że ona kocha Ricka a on ją..
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dziwne że C.J. jeszcze niczego się nie domyśla. Amber lepi się do Ricka, tuli go, nie mówi o nim złych rzeczy a on dalej myśli że ta go kocha. ::plask wczolo: Eee... ::plask wczolo:

::loll:: ::loll::

[ Dodano: 2007-03-04, 17:40 ]
Co do Ricka to wolę tego nowego. Jacob Young był taki dziwny... :nie: Nie pamietam go za dobrze bo widziałem go kilka razy (zacząłem oglądac MNS niedawno) i według mnie wyglądał jakby miał jeden wyraz twarzy... nie umiał się uśmiechać. No i raczej nie pasowałby jako miły i wesoły ojciec dla małego Erica teraz i jakoś nie mogę go sobie wyobrazić w konfrontacji z Deaconem. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Cj jest według mnie egoistyczny, niemiły i niesympatyczny. Ciągle powtarza jak to kocha Amber i małego Erica, a tak naprawdę chcę tylko Amber. Wcześniej na dziecku mau niezależało. Więc na tych podstawach stwierdzam Cj jest zerem ::ok:: ::ok:: ::ok::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Rick strasznie ostatnio nudzi, zrobił się taki rozmemłany.
Tęsknię za męskim Jacobem. Justin nie ma jaj. ::kwasny::
Początek Justina był ok, ale teraz jest tragedia. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
amerika

Post autor: amerika »

Rick rzeczywiście zrobił się dupowaty :mrgreen: ja bym go usuneła już z planu :mrgreen:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Nie mogę już patrzeć na Rick'a i na jego wielką miłość do Amber.
Sceny z nim wleką się jak flaki z olejem. Mógłby się CJ pokazać. Tak mu zależało na Amber i był z niego taki wielki rywal Rick'a a teraz przepadł bez wieści.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Abec

Post autor: Abec »

CJ wrócił! :) A już się bałem, że wyjechał... ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

amerika pisze:Rick rzeczywiście zrobił się dupowaty :mrgreen: ja bym go usuneła już z planu :mrgreen:
A ja bym przywrócił Jacoba.
Od razu wszystko by inaczej wyglądało. ::krzyw::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
amerika

Post autor: amerika »

B@r pisze:
amerika pisze:Rick rzeczywiście zrobił się dupowaty :mrgreen: ja bym go usuneła już z planu :mrgreen:
A ja bym przywrócił Jacoba.
Od razu wszystko by inaczej wyglądało. ::krzyw::
hehe To tak to jabym chciała :mrgreen:
Awatar użytkownika
Cosmo

Mnię też ostatnio zaczyna wkurzać Rick. Zrobił się zarozumiały. No i mógłby coś z włosami zrobić bo normalnie... ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Mnie zastanawia jedno...Dlaczego C.J nie próbuje widywać się z synem? Skoro go kocha, to przecież powinien chociaz próbować :roll:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

paulincia pisze:Mnie zastanawia jedno...Dlaczego C.J nie próbuje widywać się z synem? Skoro go kocha, to przecież powinien chociaz próbować :roll:
Przecież CJ nie kochał tego dziecka. :roll: Chciał tylko być z Amber. A teraz znowu będzie jęczał ,, Becky, Becky''. Może kiedyś się nad nim zlityje i weźmie go do siebie. ::ok:: Przynajmniej nie będę musiała sie na niego gapić.
Awatar użytkownika
Cosmo

To że C.J. nawet nie poczuł różnicy ze nie ma przy nim małego Erica stawia pod znakiem zapytania to czy go kochał... :roll: ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

CJ być może uznał, że Amber nie pozwoli widywać się z dzieckiem, więc się poddał. I nie chce też widzieć Amber, która wybrała Rick'a. Ale jeśli rzeczywiście kochał tego chłopca, to powinien unieść się honorem i przynajmniej zadzwonić do Amber i zapytać się, czy pozwoli mu zobaczyc się z Eric'em.
ODPOWIEDZ