Dziwne że C.J. jeszcze niczego się nie domyśla. Amber lepi się do Ricka, tuli go, nie mówi o nim złych rzeczy a on dalej myśli że ta go kocha. Eee...
[ Dodano: 2007-03-04, 17:40 ]
Co do Ricka to wolę tego nowego. Jacob Young był taki dziwny... Nie pamietam go za dobrze bo widziałem go kilka razy (zacząłem oglądac MNS niedawno) i według mnie wyglądał jakby miał jeden wyraz twarzy... nie umiał się uśmiechać. No i raczej nie pasowałby jako miły i wesoły ojciec dla małego Erica teraz i jakoś nie mogę go sobie wyobrazić w konfrontacji z Deaconem.
Cj jest według mnie egoistyczny, niemiły i niesympatyczny. Ciągle powtarza jak to kocha Amber i małego Erica, a tak naprawdę chcę tylko Amber. Wcześniej na dziecku mau niezależało. Więc na tych podstawach stwierdzam Cj jest zerem
Rick strasznie ostatnio nudzi, zrobił się taki rozmemłany.
Tęsknię za męskim Jacobem. Justin nie ma jaj.
Początek Justina był ok, ale teraz jest tragedia.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie mogę już patrzeć na Rick'a i na jego wielką miłość do Amber.
Sceny z nim wleką się jak flaki z olejem. Mógłby się CJ pokazać. Tak mu zależało na Amber i był z niego taki wielki rywal Rick'a a teraz przepadł bez wieści.
amerika pisze:Rick rzeczywiście zrobił się dupowaty ja bym go usuneła już z planu
A ja bym przywrócił Jacoba.
Od razu wszystko by inaczej wyglądało.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
paulincia pisze:Mnie zastanawia jedno...Dlaczego C.J nie próbuje widywać się z synem? Skoro go kocha, to przecież powinien chociaz próbować
Przecież CJ nie kochał tego dziecka. Chciał tylko być z Amber. A teraz znowu będzie jęczał ,, Becky, Becky''. Może kiedyś się nad nim zlityje i weźmie go do siebie. Przynajmniej nie będę musiała sie na niego gapić.
CJ być może uznał, że Amber nie pozwoli widywać się z dzieckiem, więc się poddał. I nie chce też widzieć Amber, która wybrała Rick'a. Ale jeśli rzeczywiście kochał tego chłopca, to powinien unieść się honorem i przynajmniej zadzwonić do Amber i zapytać się, czy pozwoli mu zobaczyc się z Eric'em.