Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

tomala pisze:Wiecie może gdzie można obejrzeć lub ściągnąć wczorajsze odcinki?
A do dzisiejszych też ktoś ma wtyki?

Błagam, niech mi ktoś streści dzisiejsze odcinki ze szczegółami :: bow ::
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Cieszy mnie, ze Rick i Amber sa razem :wink: Wole Amber z Rickiem niz z CJem ::jezyk::

Morna naprawde jest oblakana ::ysz:: Jeny, wie, ze narobila balaganu w malzenstwie Ridge'a i Taylor i jeszcze gada do nich, ze to dziecko polaczy nia i Ridge'a itp. ::plask wczolo: ::kwasny:: Aż żal ::kwasny::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

justyna18 pisze:Ale mi szkoda C.J'a!! :cry: jak Amber mogła go tak skrzywdzina! :evil:
Tak, jak ona mogła tak go skrzywdzić ::ke:: :cry: ! I jeszcze powiedziała mu to od tak :cry: !
To miała z nim być i udawać, że go kocha? Myślę, że dobrze zrobiła... Tak będzie lepiej, skoro kocha Ricka a on ją to może będę szczęśliwi... Może niepowinna CJowi w taki sposób tego mówić, ale naprawdę myślę, że dobrze, że mu powiedziała...
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 23:10 przez paulincia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Rozczarowałam się dzisiaj - ogólnie nuda. Na tyle, że strasznie mi przeszkadza dura grzywka Ricka. Nie, no jedna rzecz mi się podobała - figura Darli. Miała bardzo ładnie wyeksponowany biust. Albo przeszła operację jego powiększenia.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

justyna18 pisze:Ale mi szkoda C.J'a!! :cry: jak Amber mogła go tak skrzywdzina! :evil:
Tak, jak ona mogła tak go skrzywdzić ::ke:: :cry: ! I jeszcze powiedziała mu to od tak :cry: !
Szczerze mówiąc to nie zdziwiłabym się, gdyby CJ przeczytał o tym w gazecie. ::loll::
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 23:11 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
Goku

Post autor: Goku »

Biedny C.J. ::loll:: ::loll:: ::loll:: Dławiłem się ze śmiechu jak to oglądałem ::loll::...A ta scena z Amber i Rick'iem :serce: :serce: :serce:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

CJ to najbiedniejsza postać w serialu ( zawsze, gdy na niego patrzę chce mi się żygać :P ).
Żałuję, że nie połknął tego pierścionka. ::krzyw::
Pewnie jeszcze jutro cała delegacja Spectra przyjdzie do Forrester'ów. ::ysz::
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Jestem za tym, żeby Amber była z Rickiem skoro rzeczywiście się kochają, ale to jak Rickpotraktował Darlę przechodzi ludzkie pojęcie. :/
Darla ma fajny śmiech. xD
Ja tam do CJ'a nic nie mam, jest sobie taki chłopaczek, który sobie tak żyje... :p
Trochę mi go szkoda było.
Teraz to powiem jak Stefa: Przejrzałam Morgan. :mrgreen:
Ona sprawdza cierpliwość Tay i czeka aż ta straci panowanie nad sobą żeby Ridge zobaczył, że jego żona nie jest doskonała i nagle pokonał Fatamorganę! :P
Ona chcę po prostu zmniejszyć autorytet Taylor w oczach Kwadratowego. ;)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Szogunka pisze:Na tyle, że strasznie mi przeszkadza dura grzywka Ricka
Pomału rzucają sie mu zakola wiec zaczesuje :lol:
Zachowanie Rikego wobec Darli skandaliczne. To prostak podobnie jak jego partnerka. Jeszcze chwile temu chciala brać ślub z CJ, a nagle już zmienia front. Jest dorosła (chyba) wiec wie, że pewne deklaracje trzeba dokladnie przemyśleć i być tego pewnym. Ile razy zapewniała CJ, że jest ok, a potem Rikus sie do niej uśmiechnął i już mu bardzo chętnie usteczka (narazie ::krzyw:: )nadstawiała :lol: Coż Rick głupi ona głupia wiec ciągną do siebie :lol:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Najfajniejszym momentem dzisiejszych odcinków było jak Amber powiedziała do Ricka: "rozwaliłam jego drzwi siekierą". ::loll:: Ciekawe co sobie wtedy pomyślał.

C.J. by się ostrzygł bo za niedługo nie zobaczymy jego twarzy. Przynajmniej Amber już z nim zerwała i będzie spokój. Tak na marginesie, znając MNS myślałem że ta kolacja będzie ciągnąć się jeszcze przez jakieś 3 odcinki. ::loll::

Przez trzy odcinki ciagnie się do nieczego nie prowadząca gadka Ridge'a, Taylor i Morgan w szpitalu. ::loll:: Ciekawe jak to się oglądało w USA, tam jest jeden odcinek dziennie. ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzisijejsze odcinki były średnie. Darla niepotrzebnie przyszła do rick'a. Rozumiem, że sprzyja CJ'owi, ale troszkę umiaru by się przydało. Za to ładnie wyglądała.
Amber powieddziała CJ'owi, aż się dziwię, że nie wybuchnął większą złością.
Rozmowy w szpitalu już nudziły, to fakt.
Może jutro będzie ciekawiej.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Fryz Ricka był dziś komicznie żałosny ::plask wczolo: ::ysz::
Śmiech Darli bajecznie niepowtarzalny..wręcz boski :serce: :P
Żal było mi CJ-a.....naprawdę....
Morgan....bezczelna...dziwię się Taylor, że w ogóle z nią tak długo siedziała i wszystkich tych bzdur wysłuchiwała.... ::ysz::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Mi też bardzo szkoda CJ'a... :(

A co do wczorajszych odcinków: Amber z siekierą wymiata ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cosmo pisze: Przez trzy odcinki ciagnie się do nieczego nie prowadząca gadka Ridge'a, Taylor i Morgan w szpitalu. ::loll:: Ciekawe jak to się oglądało w USA, tam jest jeden odcinek dziennie. ::loll::
Faktycznie, my mamy dwa odcinki dziennie i jak dla mnie to się ciągnie i ciągnie....
A jakbyśmy mieli tylko jeden odcinek, to byśmy to oglądali przez cały tydzień ::ke:: ( bo przecież ta rozmowa jeszcze się nie skończyła...)
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

mucha331 pisze:Mi też bardzo szkoda CJ'a... :(
A mi nie, jak pchał się do Amber i naciskał ją by tylko się z nim ożeniła i mieszał Ricka z błotem to teraz ma. Dobrze mu tak.
Zablokowany