A do dzisiejszych też ktoś ma wtyki?tomala pisze:Wiecie może gdzie można obejrzeć lub ściągnąć wczorajsze odcinki?
Błagam, niech mi ktoś streści dzisiejsze odcinki ze szczegółami
To miała z nim być i udawać, że go kocha? Myślę, że dobrze zrobiła... Tak będzie lepiej, skoro kocha Ricka a on ją to może będę szczęśliwi... Może niepowinna CJowi w taki sposób tego mówić, ale naprawdę myślę, że dobrze, że mu powiedziała...Tak, jak ona mogła tak go skrzywdzićjustyna18 pisze:Ale mi szkoda C.J'a!!jak Amber mogła go tak skrzywdzina!
![]()
![]()
! I jeszcze powiedziała mu to od tak
!
Szczerze mówiąc to nie zdziwiłabym się, gdyby CJ przeczytał o tym w gazecie.Tak, jak ona mogła tak go skrzywdzićjustyna18 pisze:Ale mi szkoda C.J'a!!jak Amber mogła go tak skrzywdzina!
![]()
![]()
! I jeszcze powiedziała mu to od tak
!
Pomału rzucają sie mu zakola wiec zaczesujeSzogunka pisze:Na tyle, że strasznie mi przeszkadza dura grzywka Ricka
Faktycznie, my mamy dwa odcinki dziennie i jak dla mnie to się ciągnie i ciągnie....Cosmo pisze: Przez trzy odcinki ciagnie się do nieczego nie prowadząca gadka Ridge'a, Taylor i Morgan w szpitalu.Ciekawe jak to się oglądało w USA, tam jest jeden odcinek dziennie.