Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Coś Taylor szybko i łatwo przyszło wybaczenie Ridgowi. I znowu mu się upiekło ::kwasny:: , a już myślałam że dłużej pocierpi za swoja głupotę. ::kwasny:: Wystarczyło, że przyszedł powiedział jak bardzo ją kocha, a ona rzuciła mu się w ramiona, skandal!!!!! ::ke::
Taylor to swoją drogą, ale kompletnie nie rozumiem Carmen, facet pluje jej w oczy każe jej się ciagle wynosić i siedziec cicho, a ona jeszcze w ogień za nim by skoczyła ::plask wczolo: Już się nie dziwie, dlaczego Deacon tak ją traktuje, skoro ona nie ma szcunku do siebie to on tym bardziej dla niej. Przykre to :|
A na koniec chciałam dodać parę słow o Amber ::rad:: Szykuje się pewnie ciekawy wątek Amber-Deacon, bo wątpie że Deacon tak łatwo z niej zrezygnuje :lol: Biedny Rick :zeby: :zeby: :zeby: :zeby:
A jeśli chodzi o Brooke to już widze jak Stephanie rzuca się jej w ramiona ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jestem naprawdę ciekawa jak zareaguje Stephanie. Nikt poza nią nie ma ochoty ciągnąć tych bzdurnych kłótni i bezsensownej nienawiści. Ale czy potrafi się złamać. Ona naprawdę szczerze nienawidzi Brooke. Co ciekawe, rzeczywiście odbija się to na całej rodzinie.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Szybciuteńko zakończyła sie separacja Taylor z Nietoperem, myslałam, że realizatorzy wykorzystają taką szansę na nakręcenie 100 odcinków dodatkowych w których biegaliby oni jak to oni od okna do okna i tłumaczyli sobie wszystko po raz dziesiąty i przepraszali nawzajem. A tu taka niespodzianka! ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Taylor powinna przeklnąć Ridge'a i spoliczkować go a nie całować się z nim dzień po tym jak się dowiedziała o zdradzie. Głupi Ridge powinien dostać nauczkę. Najlepiej jakby Taylor go rzuciła a on w rozpaczy wyjechałby na zawsze nigdy już więcej się nie pokazując.

Fajnie że przyjedzie Katie, Donna, Storm, Beth, Steven i 'babcia' (jak ona się nazywa? Helen? ::cojest:: ). Fajnie znów zobaczyć te twarze w MNS. ::ok::

Za mało Amber dziś było! Odcinek bez Amber jest odcinkiem straconym! :zmiesz::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Co do Ridge'a i Taylor to wlasciwie wszystko mi jedno ::jezyk:: Czy sa razem czy nie nie robi mi wielkiej roznicy ::jezyk:: Ale gdybym byla Taylor to wywalilabym Ridge'a na zbity pysk i nie dala sie zwiesc jakimis bajkami o wyjezdzie na wyspe czy odnowieniem przysiegi ::kwasny::

Stefa moglaby dac sie na spokoj ::kwasny:: i zaakceptowac zwiazek Brooke :serce: i Thorne'a ::ok::

Ogolnie dzisiejsze odcinki byly z deka nudne ::jezyk:: ::ok:: :ziewam:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Ale dziś były nudy w MnS. :ziewam: nic ciekawego. Ja tylko nie rozumien Taylor czemu ona mu wybaczyła tem idiocie! ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bo Taylor nie jest taka głupia ::chytry:: Wie że wolnego Ridge'a może zgarnąc masa kobiet: Brooke,Morgan i inne kóre mają sentyment do niego ::kwasny:: Aczkolwiek przesadziła trochę że daje się tak traktować, można ją trochę przyrównac do Carmen.
To co mówiła Brooke było szczere i w zasadzie mądre, to Stephanie jest żałosna z tymi swoimi uprzedzeniami. W ogóle aktorka dziś miała jakoś brzydko nałożoną tę jej perukę. A kto zauważył w napisach końcowych rodzine Loganów, którą Brooke zapowiedziała że ma przybyć? ::chytry:: Nawet babcia! :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Czyli wszystko w normie, Ridge zawsze zachodzi babie za skórę (czy to taylor czy to Brooke) a później pare minut w łożku i wszystko jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wraca do normy :P Myślałam, że przynajmniej go Taylor trochę przetrzyma, ale widzę, że się przeliczyłam :lol: Następnego dnia wszystko wróciło do normy - nudnawa sielanka... ale nie! nie było tak nudno, bo przyszły gołąbki - Brooke i Thorne - a Stefa oczywiście musiała popsuć iddyliczny obrazek ;) a mogło być tak pięknie... :serce: Brooke i Sfefa padające sobie w ramiona.. ::plask wczolo: rozmarzyłam się... ::cojest::
Awatar użytkownika
Tiril

Jak Taylor może wybaczać temu głupkowi Ridgowi :evil: :?: Wątki z Amber i Deaconem nudzą mnie już :ziewam: ! Sceny z Brooke i Thornem też :ziewam: ! Clarke jest odważny 8) ! Morgan chciała go zabić, a on jeszcze do niej przychodzi i ,,dobrze'' radzi ::loll:: !
Nie tyle odważny co sprytny. Doskonale zdaje sobie sprawę jak bardzo Morgan jest niebezpieczna przez swoją chorobę, i udaje jej przyjaciela przychodząc z dobrymi radami, które tak naprawdę więcej korzyści mają przynieść (i być może przyniosą jak Clarke dobrze to rozegra) wszystkim dookoła niż samej zainteresowanej.
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 23:26 przez Tiril, łącznie zmieniany 1 raz.
Sad but true
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Brooke znowu wyciąga rękę do Cesarzowej. Jestem ciekawy czy Stephanie wreszcie zmięknie. W tej sytuacji chyba nie zrobi awantury przy Taylor i Ridge'u, którzy cieszą się jak małe dzieci. Nie wiem czemu, ale jak patrzyłem dziś na Taylor i Ridge'a to cały czas się śmiałem - szczególnie na scenie gdzie leżą razem w łóżku. Zupełnie inaczej odbieram Brooke i Thorne'a - oni są taką normalną parą, nie robią problemów z niczego. Ridge był dziś chamski, bo nie chciał wpuścić Brooke i Thorne'a do swojego domu. :? Stephanie strasznie się roztyła i źle wygląda na twarzy. :roll: Amber wyglądała strasznie na łóżku Deacona. Ten cały wątek Amber-Deacon zaczyna być nawet nudniejszy od scen z Taylor. :roll:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

LoLex pisze:W tej sytuacji chyba nie zrobi awantury przy Taylor i Ridge'u, którzy cieszą się jak małe dzieci. Nie wiem czemu, ale jak patrzyłem dziś na Taylor i Ridge'a to cały czas się śmiałem - szczególnie na scenie gdzie leżą razem w łóżku.

Też się z tego śmiałam. ::loll::
Brooke i Thorne to rzeczywiście b. fajna para. :: bow :: W moim rankingu na najlepszą parę zajmują 2 miejsce. :serce:
Ostatnio zmieniony 2007-03-12, 19:05 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Moim zdaniem Brooke już zbyt wiele razy wyciąga rękę na pojednianie ze Stephani , oczywiście Logan chcę jak najlepiej , ale ciągłe próbowanie zjednać się ze Stephani jest nie poważne ( to tak jakby pogodzić MW z Paradą Równości ) . Moim zdaniem to Stephani powinna wyciągnąc pierwsza ręke . Kto wie co się w następnym odcinku zdarzy . Jak Amber i Brooke usiciskały się , to może Brooke i Stephani także to zrobią .
Deacon dzisiaj zdradził swoje zamiary dotyczące Amber ,poza tym nuda . :ziewam:
To samo dotyczy pojednania Taylor i Ridge :ziewam:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Może teraz to Amber będziemy nazywać manekinem? ::chytry:: Za jej piękne, białe jak ściana ciało. 8)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Dzisiejsze dwa odcinki były strasznie nudne :ziewam: Ridge i Taylor -> :ziewam: , Morgan i Clarke -> :ziewam: , Steph, Eric, Brooke i Thorne -> :ziewam: , nawet Deacon był :ziewam: . Nienawidzę takich odcinków, jak dzisiaj :twisted:
Awatar użytkownika
Tiril

Brooklyn pisze:Może teraz to Amber będziemy nazywać manekinem? ::chytry:: Za jej piękne, białe jak ściana ciało. 8)
Zgadzam się ::rad:: Całe fundusze serialowe przeznaczone na solarium dla aktorów wykorzystała Kimberla, i Amber wygląda teraz jak córka młynarza:P
Sad but true
Zablokowany