Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

[shadow=black]Karolina zajdzie w ciąże z Jackiem :mrgreen: [/shadow]
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

[shadow=black]Zgadza się :mrgreen: A i podobno Jacek zdecyduje się być z nią a nie Beatą... [/shadow]
Nobody does it better
Cathin

Post autor: Cathin »

Abec, dziękujęęęę :) :: bow ::

Ej, w ciążę? Co to się wyrabia :D
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Alexander pisze:[shadow=black]Zgadza się :mrgreen: A i podobno Jacek zdecyduje się być z nią a nie Beatą... [/shadow]
A skąd ten nius?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ten news posiadam z innego forum o serialach tyle ,że to oczywiście plotka.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No wielka szkoda pana Zygmunta [*] :( "Piątek z Pankracym" to nawet jeszcze ja trochę pamiętam że było coś takiego.
W "Klanie" ta czołówka jest teraz całiem bez sensu -rozumiem że chcieli uczcić pamięc po Marysi, ale to można łatwo załatwić, moga byc w czołówce ich zdjęcia a reszta aktorów powinna być uaktualniona i poszerzona. No ciekawe jak teraz uśmierca Władza to co to będzie, Elka może się wykończyć ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Ale mi też wydaje się to bardzo prawdopodobne. Już o tym kiedyś pisałem, wtenczas zrobiłoby sie bardzo ciekawie...
Cathin

Ja rozumiem, że dzieci się bawią w domu, ale Władzio i Antek mają chyba adhd jakieś. Biegają i się drą... :/
Primok

Post autor: Primok »

Właśnie dzisiaj jakbym widział dzieciaki Lynette z GnW :) .
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Primok pisze:Właśnie dzisiaj jakbym widział dzieciaki Lynette z GnW :) .
A te to normalnie diabełki. :twisted: Antoś i Władek przy nich to aniołki :P Z resztą chciałabym zauważyć, że Elżbieta nigdy na nich nie krzyczała, zawsze cierpliwie tłumaczyła, a chłopakom pozwalali na wiele... Dlatego byli tacy zszokowani, że Babunia nakrzyczała. ::rad:: Pierwszy raz? (Nie jestem pewna, bo nie widziałam wszystkich odcinków.)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Też to mnie trochę zdziwiło. Zawsze były dosyć grzeczne i spokojne, a dzisiaj jakby robiły to na złość, jeszcze ta walka porami( na co Cioci Stasi tyle porów ::plask wczolo: ) a póżniej marchewkami ::cojest:: A te bieganie dookoła stołu było już zupełnie głupie...

I jeszcze jedno. Tam, jak tylko ktoś podniesie leciutko głos, to już niewiadomo co się stało. Przecież Ela tylko podniesionym głosem powiedziała, żeby były troszeczkę ciszej. Co innego, jakby wzięła pasa i by im przylała, wtedy mogliby się jej bać.

P.S. A tak mi się przypomniało. Zauważyliście, gdzie Rysio trzyma swoją portmonetkę, tak wysoko, chyba żeby dzieci nie dosięgnęły ::plask wczolo: ::jezyk::
Cathin

Jeny, od razy wielki bulwers, że babcia nakrzyczała. Dziwne, żeby mówiła, tak kochane dzieciaczki, wydzierajcie się, kiedy ja prawie zdycham. Nie wiem, o co tu chodziło. A teraz pewnie Kinga bedzie chciała zabrać dzieci, a Michałek się nie zgodzi.
Abec

Post autor: Abec »

Z bliźniakami chyba tak jest, że nakręcają się nawzajem ;) Zresztą z tego co pamiętam, to z bratem zachowywaliśmy się bardzo podobnie w ich wieku ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Damians, nie narzekaj. W M jak miłość, gdy ktoś komuś powie, że nie ma ochoty napić się z nim kawy, puszczają taką muzykę, jakby kogoś ćwiartowano. :roll:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

[shadow=black]To,że Karolina będzie w ciązy to nie plotka-czytałam w opisie odcinków na stronie telemagazynu.Ale czy Jacek zostawi dla niej Beate to nie wiadomo.[/shadow]
ODPOWIEDZ