Ridżunio jakoś ładniej wyglądał, jak wszedł do Thorne'a niż zwykleCosmo pisze:Tak na marginesie: ale z Ridge'a przystojniak w garniaku.![]()
Bieżące odcinki cz. 1
- PetroPython
Zgadzam się . Brooke od samego początku była ofiarom Stephani, tyle co ona przez nią nacierpiała to chyba nikt tyle w tym filmie nie wycierpiał . Logan tak naprawdę cierpi za grzechy Bethy , a raczej za Eric'a który zakochał się w matce Brooke . Nasza Królowa pozbyła się Loganów ,ale dla nie to było mało więc musiała dalej zaspokoić swoje rządze zniszczenia , a Brooke była świętną kandydatką ( córka kochanki własnego męża ) .Jasmine pisze:Jestem tymi dwoma odcinkami po prostu zachwycona!
Po pierwsze, bardzo wzruszające...Brooke piękna i smutna na początku. Czy przeciwnikom Brooke nie wydaje się dziwne, że ta podła baba jak ją nazywają, przed najszczęśliwszym momentem w jej życiu nadal liczyła na przyjście kobiety, która tyle lat ją upokarzała i dręczyła? To chyba o czymś świadczy, prawda?![]()
Poza tym, podoba mi się, że Taylor w końcu się postawiła i nie schowała głowy w piasek, jak ma to w zwyczaju, tylko powiedziała Ridgeowi co mysli o jego zachowaniu! Mam nadzieję, że po sprawie z Morgan Taylor stanie się w końcu bardziej niezależna i samodzielna w myśleniu!
Ogólnie jestem zachwycona, super wystrój, Erick też bardzo ładnie powiedział, że on młodą parę wspiera, ciekawe jak długo Brooke będzie szczęśliwa...pewnie, aż scenarzystom znowu nie skończom się pomysły...
To co zrobiła Brooke jest dowodem na to ,że zawsze jej zależało na pogodzeniu i akcetacji Stephani . Jej rozpacz jedynie mnie utwierdziła ,że warto być fanem Brooke , kobiety która ma uczucia , kobiety ,która poprostu jest człowiekiem .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Gabra-Sheila
Wczorajsze odcinki były jak dla mnie jednymi z najlepszych jakie wogółe oglądałam!!!
Super, że Stephanie i Ridge jednak przyszli
I bardzo fajnie, że zjechała sie cała rodzinka Brooke i wkońcu zobaczyłam jej rodziców
Pięknie Brooke, Taylor i Bridget wyglądały
Ale mieli wszyscy miny, jak Królowa zaprowadziła pannę młoda do ołtarza
Czekam z utęsknieniem na dzisiejsze odcinki 
To chyba najpiękniejszy ślub MnS.
Jestem zaskoczona postawą Sally. Przecież Stephanie dla dobra rodziny zaakceptowała, a potem szczerze pokochała Macy - córkę kobiety, odwiecznego wroga Forresterów. I Sally nie może uwierzyć, że znów robi to samo? Czyżby nie pamiętała, że nie tylko Loganowie (a właściwie dwie kobiety z tej) rodziny to niejedyni śmiertelni wrogowie Stephanie?
Ciekawostka - na ślubie obecność Stephanie była zaskoczeniem, ale w firmie doskonale wiedzieli, gdzie ona jest
Jestem zaskoczona postawą Sally. Przecież Stephanie dla dobra rodziny zaakceptowała, a potem szczerze pokochała Macy - córkę kobiety, odwiecznego wroga Forresterów. I Sally nie może uwierzyć, że znów robi to samo? Czyżby nie pamiętała, że nie tylko Loganowie (a właściwie dwie kobiety z tej) rodziny to niejedyni śmiertelni wrogowie Stephanie?
Ciekawostka - na ślubie obecność Stephanie była zaskoczeniem, ale w firmie doskonale wiedzieli, gdzie ona jest
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dzisiejsze odcinki całkiem niezłe, nie powiem:)
Wczorajsze były historyczne - nieczęsto się zdarza żeby Stefa z Brooke się przytulały.
Postawa Taylor - super, nie zważając na nic postanowiła że pójdzie na ślub. Sama ceremonia była piękna, można było odnieść wrażenie że to pierwsza w życiu Brooke:P
Co z tym potajemnym spotkanie Ricka i Kimberly? Naumawiali się i nic.
Amber wcale takiej wspaniałej sukienki nie miała, powiedzieli jej to tylko z grzeczności.
Bridget wyglądała okropnie w tej niebieskiej sukience, za bardzo uwydatniała ona jej szerokie biodra co czyniło ją prawie okragłą po bokach.
Thomas słodziutki
Sally chyba lunch zaszkodził, przyjaciółka się znalazla! Od razu będzie dzwonić i pocieszać Stephanie
Darla ma ładny uśmiech:)
Stefa i Thorne zrobili bardzo zaskoczone miny kiedy Ridge powiedział im, że nie chce słyszec wiecej imienia Morgan, to rzeczywiście bardzo dziwne ze Nietoper ma za zle Morgan to co zrobiła, nie ma co
Wczorajsze były historyczne - nieczęsto się zdarza żeby Stefa z Brooke się przytulały.
Postawa Taylor - super, nie zważając na nic postanowiła że pójdzie na ślub. Sama ceremonia była piękna, można było odnieść wrażenie że to pierwsza w życiu Brooke:P
Co z tym potajemnym spotkanie Ricka i Kimberly? Naumawiali się i nic.
Amber wcale takiej wspaniałej sukienki nie miała, powiedzieli jej to tylko z grzeczności.
Bridget wyglądała okropnie w tej niebieskiej sukience, za bardzo uwydatniała ona jej szerokie biodra co czyniło ją prawie okragłą po bokach.
Thomas słodziutki
Sally chyba lunch zaszkodził, przyjaciółka się znalazla! Od razu będzie dzwonić i pocieszać Stephanie
Stefa i Thorne zrobili bardzo zaskoczone miny kiedy Ridge powiedział im, że nie chce słyszec wiecej imienia Morgan, to rzeczywiście bardzo dziwne ze Nietoper ma za zle Morgan to co zrobiła, nie ma co
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Adex-fan Brooke
Tak! Dawno mówiłem że to jak ostatni odcinek i główna ikona komentuje pojednanie Loganów z ForresteramiKamil pisze:Miło się oglądało dzisiejsze odcinki. Radość bijąca z ekranu nawet od Stefy xD Morgan trochę zepsuła klimat, ale i tak love forrester family silniejsza ;D
Pierwszy odcinek zakończył się tak jakby miał to być ostatni odcinek MNSWszyscy pogodzeni, Brooke sie cieszy i i koniec
Nie wiem po co Thorne tak bardzo chciał Ridge'a na ślubie, wolałbym sprowadzić na jego miejscu swoje siostry niż kogoś kto rzucał kłody pod nogi, no ale widać Brooke i Thorne są na tyle inteligentni że uznali iż pojednanie rodziny jest wazne. Brawa dla Darli i Clarke'a że powiedzieli swoje zdanie Sally. Co do drugiego dzisiejszego odcinka -to już powrót do szarej lecz zarazem kolorowej rzeczywistości
Ostatnio zmieniony 2007-03-16, 18:23 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
A jeszcze zapomniałem dopisać: widzieliście jak ta kobieta śmiesznie grała na ślubie? Jakby miała odpaść raz tak ją zarzuciło
Kto z Loganów najbardziej wam się podobał?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city