Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Zgadzam się z tym, co napisał Adex. Dla mnie ten odcinek mógłby być ostatnim MNS. Beth wyglądała bardzo dobrze na ślubie. Nie ma nawet jak porównywać ją ze Stephanie. Poza tym uważam, że Brooke zachowała się bardzo dobrze w stosunku do Morgan. Taylor była trochę bezczelna prosząc ją o zwolnienie Morgan tylko dlatego, że miała z nią problem. Taylor niech już jedzie na te wyspy. Może będziemy mieć odpoczynek od niej i od Ridge'a przez jakiś czas. :roll:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Ja oglądałam MnS u koleżanki więc nie wiele z tego wiem. Może by mi opowiedział końcówke drugiego odcinka i początek pierwszego. Z góry dzięks. :: bow ::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Sally była dzisiaj jakaś dziwna... Sama powiedziała że chce jechać do Stephanie żeby ją wesprzeć. :roll: Jeszcze kilka odcinków temu dogryzały sobie jak nie wiem i walczyły o dziecko. :roll:
Fajna była scena w gabinecie Brooke. Myślałem że Taylor widząc Morgan powie "O Morgan! Eee... to ja już sobie pójdę..." a tu wyskakuje z takimi tekstami. Tak wogóle to co ją obchodzi czy Morgan pracuje w Forrester Creactions, przecież ona jest psycholożką więc nie tam jej miejsce. No chyba że chodzi o Ridge'a.
Ogólnie to odcinki były nudnawe. ::kwasny:: Najgorsze że nie było Amber. Każdy odcinek bez Amber jest odcinkiem straconym! :zmiesz::
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

To prawda co napisali Adex i LoLex. Ten odcinek mógłby być ostatnim.
Najbardziej z Loganów podobała mi się oczywiście Brooke, A po niej Donna ... i Babcia. :mrgreen:
Nie podobało mi się jak Taylor tak obgadywała Morgan. Zrobiła co zrobiła a ona musi to trąbić na cały ( no może prawie ::jezyk:: ) świat. Dobrze, że Brooke jej w pewnym sensie broniła.
Ciekawe, czy scenarzyści pokażą przysięgę małżeńską Tay i Ridge'a i podróż poślubną Brooke i Thorne'a. Fajnie by było.
A tak na marginesie to szkoda, że nie pokazali wesela. :(
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Ambrossia Moore pisze: A tak na marginesie to szkoda, że nie pokazali wesela. :(
Ani nocy poślubnej ::jezyk::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja niestety dzisiaj nie mogłam oglądać:( Ale zrobie wszystko, żeby zobaczyć powtórkę... Z tego co widzę, to było bardzo ciekawie...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wydarzenia z Clarckiem i pytonem (imienia nie pamiętam) spowodowały, że boję się o Taylor. Gdyby tylko Morgan chciała przywrócić Taylor do pionu, ale wydaje mi się, że skoro tak postąpiła z Clarckiem, a to było jeszcze przed stratą dziecka... Do tego obwinia panią doktor o śmierć maleństwa...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Szogunka pisze:Wydarzenia z Clarckiem i pytonem (imienia nie pamiętam) spowodowały, że boję się o Taylor. Gdyby tylko Morgan chciała przywrócić Taylor do pionu, ale wydaje mi się, że skoro tak postąpiła z Clarckiem, a to było jeszcze przed stratą dziecka... Do tego obwinia panią doktor o śmierć maleństwa...
Myślę, że o to nie musisz się martwić. Taylor zawsze ma w zanadrzu kilka dodatkowych żyć. :roll:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ślub był zrobiony cudnie. :serce: Stefcia swoim wejściem przyćmiła wszystkich, łącznie z panną młodą. ::cojest:: Ciekawe jak długo potrwa ten rozejm na linii Królowa - nowa synowa, bo chyba nikt się nie łudzi, że będzie permanentny? :wink:

Beth wyglądała moim zdaniem bardzo niekorzystnie. Ta fryzura jej nie służy - za bardzo wyszczupla i postarza jej twarz, a dodatkowo eksponuje pomarszczoną szyję. ::chytry:: Już babcia Logan wydawała się gładsza. :mrgreen:

Co do dzisiejszego odcinka, uważam, że Brooke postąpiła lekkomyślnie pozwalając Morgan zostać. Ostatnie akcje, a zwłaszcza próba zabójstwa Clarke'a przy pomocy Patsy unaoczniają, że Morgan jest zdolna do największych podłości. Brooke się przekona dopiero jak coś się komuś stanie przez tę psychopatkę. ::bojesie:: Tak samo zresztą było z Sheilą, z którą też się na początku przyjaźniła. ::chytry:: Wtedy też ją wszyscy ostrzegali, ale widać nic jej to nie nauczyło. :roll:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Szogunko wąż ma na imie Patsy :mrgreen: Mnie dziwi fakt ,że nie zostały na ślub zaproszone siostry Thorna.Przynajmniej mogli coś o nich wspomnieć czy powiedzieć ,ze nie mogły :roll: przyjechać.A tu jak zwykle nic ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Również muszę napisać, że dzisiejszy odcinek był piękny. Tylko ten pastor co wszystkich pożenił nie był dla mnie zbyt wiarygodny ::jezyk:: Brooke i Thorne wyglądali cudnie :serce: , jeszcze te zwolnione tempo, muzyka i komentarz Brooke o wielkim pojednaniu dwóch rodzin....
Zgadzam się, z poprzednikami, że właśnie tak mógłby wyglądać ostatni odcinek w MNS :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Ja niestety zawalona obowiązkami nie oglądałam. :( Nagrałam sobie co prawda, tylko szukam chwili, żeby obejrzeć. ;) Inna sprawa, że tyle mam tych kaset, że nie wiem gdzie jest "ta właściwa". :lol: A z każdym kolejnym przeczytanym postem kusi mnie coraz bardziej. :lol:
Co złego, to nie ja ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Popieram Wasze wypowiedzi odnośnie tego ślubu, więc nie będę sie powtarzać. Wzruszające to było. Też miałem wrażenie, że to koniec MnS.
Też zauważyłem to, skąd Spectrowie wiedzieli, że Stephanie będzie na ślubie. Może Kimberly informowała ich na bieżąco, dzwoniąc z komórki?
Brooke ma ciężki orzech do zgryzienia. Zostawić Morgan z firmie, czy zwolnić ją ze względów bezpieczeństwa. Sa mnie wiem co w tej sytuacji zrobiłbym. Z jednej strony nie chciałbym narażać firmy i łączyć spraw osobistych i zawodowych, a z drugiej strony świadomość, że pracownik zagraża innym osobom. Sam nie wiem. Więc tutaj aż dziwię się, że Brooke podjęła tak szybko tę decyzję.
Marisa

Post autor: Marisa »

Ale mnie dzisiaj Brooke wkurzyła! Jeszcze 2 odcinki temu trąbiła, że rodzina jest najważniejsza, że chce, żeby była szczęśliwa, a dzisiaj pokazała, że ważniejsze są interesy ::plask wczolo: ::kwasny:: Mam nadzieje, że Taylor pokaże Morgan gdzie jej miejsce ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Rozumiem że Ty byś nie miała nic przeciwko gdyby zwolniono Cię z pracy za to że poza nią wrobiłaś kogoś w dziecko i jeszcze Ci umarło a żona tego kogoś kazałaby Cie dobić pozbawieniem pracy. Ciekawe co na to prawo pracy :roll:
Brooke nie wie nic o wężu itp, uznała obecnie że więcej szkody może wyniknąc z tego jak zwolni Morgan.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany