Remek pisze:Mnie najbardziej podobaly sie zamiany w Pokoleniach-Jessicy ,Henry'ego i Chantal.
Chantal zmienili w momencie kiedy postanowili rozwinąć tę postać jako prawniczkę. Wtedy zaczął się jej wątek z Erickiem Royalem. Aktorka była bardzo ładna, a "starej " Chantal nie pamietam o była ciągle na 2 planie........
Z tego co zauważyłem, to NBC robi strasznie dużo zastępstw w swoich soap operach. Spójrzcie nie tylko na "Pokolenia" ale i na "Sunset Beach"..... W innych serialach również...
Bardzo możliwe. Po prostu wysnułem takie wnioski na podstawie soap oper z NBC które oglądałem/oglądam. Remek, a wiadomo już coś o odejściu Hunter Tylo? Czy może podano jakąś bliższą datę jej zniknięcia? Dzięks za odpowiedź.
Martin pisze:Bardzo możliwe. Po prostu wysnułem takie wnioski na podstawie soap oper z NBC które oglądałem/oglądam. Remek, a wiadomo już coś o odejściu Hunter Tylo? Czy może podano jakąś bliższą datę jej zniknięcia? Dzięks za odpowiedź.
Martin,jakie zniknęcie Hunter Przecież ona dopiero wróciła
Nie czytałaś Ireth? Podobno w SOD napisano, że Hunter kończy współpracę z B&B w tym roku.. Nie rób takich oczu, Ireth - Z Bradem Bellem wszystko jest możliwe...
Martin pisze:Nie czytałaś Ireth? Podobno w SOD napisano, że Hunter kończy współpracę z B&B w tym roku.. Nie rób takich oczu, Ireth - Z Bradem Bellem wszystko jest możliwe...
Że się tak wyraże:ZNOWU ???Nie no,chyba już przesadzają .Mam nadzieję,że chociaż jej nie uśmiercą tylko gdzies wyjedzie bo na serio kolejnej "śmierci"Taylor nie przeżyje z prostych względów-będę się cały czas bała,że jednak żyje i wróci mącić szczęście Brooke .No chyba,że inna aktorka ją zastąpi...Wole już to niż kolejna dziwna śmierć...
Martin pisze:Nie czytałaś Ireth? Podobno w SOD napisano, że Hunter kończy współpracę z B&B w tym roku.. Nie rób takich oczu, Ireth - Z Bradem Bellem wszystko jest możliwe...
Że się tak wyraże:ZNOWU ???Nie no,chyba już przesadzają .Mam nadzieję,że chociaż jej nie uśmiercą tylko gdzies wyjedzie bo na serio kolejnej "śmierci"Taylor nie przeżyje z prostych względów-będę się cały czas bała,że jednak żyje i wróci mącić szczęście Brooke .No chyba,że inna aktorka ją zastąpi...Wole już to niż kolejna dziwna śmierć...
O NIEEE!!!!! Żadnej innej aktorki w roli Herbatki!!! Tylko Hunter...
Ireth, a wiesz, że do tej pory rolę Brooke grały aż.......trzy aktorki? Pierwsze zastępstwo to Catherine Hickland (jeszcze w latach 80-tych) a potem Sandra Ferguson w 1997.
Wiem Ale to były krótkie zastępstwa,było z góry wiadomo że to tylko chwilowe,ogólnie,że to tylko zastępstwo a nie zmiana aktorki.Wtedy to jeszcze to zaakceptowania,ale na stałe bym nie darowała...
Ireth pisze:Wiem Ale to były krótkie zastępstwa,było z góry wiadomo że to tylko chwilowe,ogólnie,że to tylko zastępstwo a nie zmiana aktorki.Wtedy to jeszcze to zaakceptowania,ale na stałe bym nie darowała...
Ja tak samo nie!! A wiesz, że w "Sunset Beach" pod sam koniec serialu, po około 700 odcinkach zmieniono aktorkę, grającą główną rolę - Meg???? Co prawda, było to tymczasowe zastępstwo, dawna aktorka wróciła na kilka ostatnich odcinków, ale fani, którzy nie wiedzieli o jej powrocie byli zrozpaczeni!