Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dialog Kamilki z Elą był zabawny :mrgreen: "Ciocia Stasia będzie się chajtać", "co robić?", "nie udawaj, że nie wiesz... ::jezyk:: ". I jeszcze to: "wyjść to można na dwór ::jezyk:: "
Sceny z Jeremiaszkiem i Stasienką jak zwykle super :serce: ::jezyk::

Czyli kolejny odcinek w poniedziałek i już będzie po ślubie... ::kwasny:: Szkoda, scenarzyści mogliby się bardziej postarać, i pokazać ślub... :P
I będzie Monika w czymś niebieskim :serce: ::jezyk::

I jeszcze muszę napisać jedno. Podoba mi się( nie zauważyłem tego w żadnym innym filmie), że Ela ma jeden wyjściowy kostium, który zakłada prawie na każde święta. Kupiła go w butiku u Moniki, chyba na czyjś ślub( ktoś pamięta dokładniej?) i od tej pory nosi go na każde święta. I bardzo dobrze, przecież w życiu jest podobnie, jak się kupi coś wyjściowego, to póżniej zakłada się to na wszystkie święta przez kilka lat... ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Damians pisze:I jeszcze muszę napisać jedno. Podoba mi się( nie zauważyłem tego w żadnym innym filmie), że Ela ma jeden wyjściowy kostium, który zakłada prawie na każde święta. Kupiła go w butiku u Moniki, chyba na czyjś ślub( ktoś pamięta dokładniej?) i od tej pory nosi go na każde święta. I bardzo dobrze, przecież w życiu jest podobnie, jak się kupi coś wyjściowego, to póżniej zakłada się to na wszystkie święta przez kilka lat... ::jezyk:: ::jezyk::
Tak,tak też to zauważyłam ::ok:: Ladny ten kostium jest a Ela to już go od kilku lat zakłada na wszystkie święta ::krzyw:: Ale z jakiej okazji go kupila niestety nie pamiętam :nie:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Monika jest wszechstronną bizneswomen. Nie ma takiej gałęzi przemysłu, której by nie poprowadziła :wink:
Dobrze, że z Elą lepiej, tylko i tak straszny z niej sztywniak i smutas. Dziś się starała, ale nie zdziwię się jak Kamilka na stałe zamieszka z Jerzym.
Dziś zamiast powtórki MnS obejrzałam sobie przegapiony Klan. Gdzie Moda? Gdzie Tim?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Zaczynam mieć coraz bardziej dość tej Paschalskiej! Ta jej "gra" jest tragiczna, głowa w pozycji jakby cały czas oglądała coś na suficie, te półprzymknięte oczy i usmiech...A co do tego Adama to wydaje mi się, że coś z nim będzie więcej, typu dziecko albo slub:P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Szogunka pisze:Monika jest wszechstronną bizneswomen. Nie ma takiej gałęzi przemysłu, której by nie poprowadziła :wink:
Racja :mrgreen: Teraz tylko czekam aż wejdzie na drzewo, aby nie zbudowali drogi koło jej domu ::jezyk::

Misia fajnie, że też to zauważyłaś :wink: A kostiumik jest bardzo ładny, zwłaszcza, że ma już swoje lata. I jeszcze wspomnę, że zawsze na jakieś wyjścia Ela ma tak ładnie włosy wymodelowane, tak do tyłu :D
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ela to ładna kobieta ::ok:: ostatnio wiadomo co przechodziła więc nie wyglądała rewelacyjnie ale jak ma zrobione wlosy tak jak to opisujesz Damians to naprawde wygląda super :D

PS.Musze przyznać Damians,że mnie mile zaskoczyłeś.Mówi się,że faceci nie zwracają uwagę na fryzure czy ubranie a tu prosze Damans świetnie się orientuje co i jak :mrgreen: I bardzo dobrze!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Misia pisze: PS.Musze przyznać Damians,że mnie mile zaskoczyłeś.Mówi się,że faceci nie zwracają uwagę na fryzure czy ubranie a tu prosze Damans świetnie się orientuje co i jak :mrgreen: I bardzo dobrze!
Jak się ogląda za dużo seriali, to później już na wszystko zwraca się uwagę :wink: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Już któryś raz widziałem jak reklamują świąteczny "Klan" Jeremiaszek znowu robi psikusy Stasi ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A ja nie oglądam TVP więc nie wiem co tam będzie w zapowiedzi ale Jeremiasz najadł się szaleju, testosteron mu znacznie podskoczył...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tiril

A co się dzieje z Dorotą? Zniknęła gdzieś, ona dalej siedzi w tym Głoskowie czy czymś takim?
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może nie ma bo aktorka w ciąży. :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Aaaaa to by wyjaśniało sprawę:)A wiesz ktoś może co się dzieje z Maciusiem? czemu go nie pokazują? (ależ ja ciekawska jestem:P)
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ależ Maciuś dziś malował pisanki. I rozbijał je :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Motyla noga, Maciejos dziś był na wizji, a ja przegapiłam!!
Sad but true
Cathin

Post autor: Cathin »

Eeeeej :( Ma ktoś może wideo ze scen: "zbereźne igraszki Stasi i Jeremiaszka" oraz "Maciuś contra pisanki"? Bardzo mi zależy żeby to zobaczyć :(
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
ODPOWIEDZ