Morgan vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

O czym Ty piszesz? Ktoś odbiera kobiecie dziecko, a Ty mówisz, że to nie tragedia?! :shock: Taylor nie porzuciła swojego dziecka, Morgan je jej "ukradła"!

Morgan by miała przyjaciół gdyby nie zachowywała się tak jak się zachowuje!
Taylor uważała ją za przyjaciółkę, doradzała, pocieszała...
A ta jej wycieła taki numer!
Kto by chciał taką przyjaciółkę?
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Nie sama Taylor jest na świecie. Ja, w osobie Steffy, czułabym się lepiej u Morgan, niż u Taylor. Taylor nawet się nie zajmowała dziećmi, tylko wynajęła niańkę, żeby się nimi opiekowała. Nie widziałam jeszcze takich scen u Taylor, jakie były pokazane w domu Morgan, kiedy ta się opiekowała Steffy. Taylor myśli tylko o Ridge`u, baraszkowaniu itp. ::loll:: A teraz, jak starciła dziecko to wielka rozpacz! Mogła się nią lepiej zająć!
Dziwię się, że dzieci jeszcze nie uważają Katherine za swoją matkę... ::kwasny::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kaska pisze:Nie sama Taylor jest na świecie. Ja, w osobie Steffy, czułabym się lepiej u Morgan, niż u Taylor. Taylor nawet się nie zajmowała dziećmi, tylko wynajęła niańkę, żeby się nimi opiekowała. Nie widziałam jeszcze takich scen u Taylor, jakie były pokazane w domu Morgan, kiedy ta się opiekowała Steffy. Taylor myśli tylko o Ridge`u, baraszkowaniu itp. ::loll:: A teraz, jak starciła dziecko to wielka rozpacz! Mogła się nią lepiej zająć!
Dziwię się, że dzieci jeszcze nie uważają Katherine za swoją matkę... ::kwasny::
Jeszcze nie było na forum takiej fajnej fanki Taylor :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kaska

Ale o co chodzi? :zeby:
Teraz jestem również fanką Morgan. ::jezyk::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Kaska pisze:Nie sama Taylor jest na świecie. Ja, w osobie Steffy, czułabym się lepiej u Morgan, niż u Taylor. Taylor nawet się nie zajmowała dziećmi, tylko wynajęła niańkę, żeby się nimi opiekowała. Nie widziałam jeszcze takich scen u Taylor, jakie były pokazane w domu Morgan, kiedy ta się opiekowała Steffy. Taylor myśli tylko o Ridge`u, baraszkowaniu itp. ::loll:: A teraz, jak starciła dziecko to wielka rozpacz! Mogła się nią lepiej zająć!
Kaska, a może zmień podpis i avatar, ponieważ czytając Twoje posty ja
jako fanka Taylor zaczynam wpadać w niedowierzanie i jestem na skraju
rozchwiania emocjonalnego ::jezyk::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

I tu się zgadzam w 100% :: bow ::
Dopóki Talyor nie spotka coś złego (czyt. nie straci dziecka) zbytnio nie przejmuje się ich losem.. owszem mają gdzie mieszkać i co jeść ale co z tego skoro cały czas siedzą z niańka zamista z mamą czy tatą.. ::ke::
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
nutelka

Czyli wygląda na to, że w Modzie nikt oprócz Amber
nie przejmuje sie losem swoich dzieci?
Bo tylko Amber sama opiekuje się synkiem, pozostali
rodzice mają opiekunki do swoich pociech.
Również Morgan zatrudniła opiekunkę, więc cóż to za
dziwne argumenty?
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Eee tam... taka opiekunka, pff..:P
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
Kaska

nutelka pisze:Również Morgan zatrudniła opiekunkę, więc cóż to za
dziwne argumenty?
Morgan zatrudniła niańkę tylko na czas swojej pracy. Przecież nie pośle dziecka do przedszkola! Kiedy wraca do domu, niania też wraca do domu, a przy Taylorowych dzieciach niańka siedzi non stop.
nutelka pisze:Kaska, a może zmień podpis i avatar, ponieważ czytając Twoje posty ja
jako fanka Taylor zaczynam wpadać w niedowierzanie i jestem na skraju
rozchwiania emocjonalnego. ::jezyk::
Nie mogę zmienić, bo Hunter jest taka piękna... :serce: Poza tym mówiłam, że jestem fanką Morgan i(!) Taylor, a przecież nie dam dwóch naraz! :mrgreen: Nad zmianą podpisu jeszcze się zastanowię. :P
Kotqa pisze:I tu się zgadzam w 100%
Dopóki Taylor nie spotka coś złego (czyt. nie straci dziecka) zbytnio nie przejmuje się ich losem.. owszem mają gdzie mieszkać i co jeść ale co z tego skoro cały czas siedzą z niańka zamiast z mamą czy tatą...
Wreszcie ktoś wypowiedział się po mojej stronie... ::rad::
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

No a co w tym dziwnego,że jak się jest fanem np Taylor to dostrzega się jej błędy,a nie ślepo wierzy ,że jest święta i wogóle powinni ją za jej doskonałość kanonizować. ::jezyk::

Może to co zrobiła Morgan jest drastyczne,ale to akt rozpaczy po tym co przeszła w życiu i napewno zasługiwała na to żeby mieć własne dziecko ,które dwa razy odebrali jej Forresterowie(w tym stara jędza Stephanie - najgorsza matka w dziejach).

JA lubię obydwie panie,ale jakoś mi Morgan bardziej żal niż Taylor która ma jakiś dramat raz na 3 lata,a tak to z Ridem cały czas się całuje przy basenach ,a dzieci są tylko jak rekwizyt :D .
Awatar użytkownika
nutelka

Nikt nie kwestionuje tego, że Morgan zasługuje na własne dziecko.
Choć przy jej problemach psychicznych to czasem mam wątpliwości, czy
jest to dobry pomysł. Ale własne a nie kradzione innej matce, której w
dodatku wpierała przyjaźń. Moim zdaniem nic nie usprawiedliwia tego, co zrobiła.
Jeśli chciała odegrać się na Stephanie, to czemu nie bezpośrednio na niej?
To nie Taylor ją oszukiwała i spała z jej mężem. A filozofia Morgan "jak ja
nie mam dziecka i cierpię, to ty też będziesz" jest okrutna po prostu.
Wcale nie jest mi żal Morgan, sama spowodowała śmierć swojego drugiego
dziecka, jednak obwinia o to innych.
I kończąc, dlaczego uważacie, że dzieci są dla Taylor rekwizytami, zabawkami
i że ona sama zasługuje na nieszczęście? Czy jej w miarę spokojne życie
z mężem i pocałunki przy basenie tak bardzo Cię drażnią Dragon_Scale?
No faktycznie, głupio jak ktoś jest szczęśliwy, nie lata od jednego łóżka do
drugiego, a jego życie uczuciowe jest ustabilizowane.
Cóż to za nuda.
Forrester

Post autor: Forrester »

nutelka pisze:No faktycznie, głupio jak ktoś jest szczęśliwy, nie lata od jednego łóżka do
drugiego, a jego życie uczuciowe jest ustabilizowane. Cóż to za nuda.
Wiesz nutelko niektórych to nudzi. Niektórzy wolą patrzeć jak Brooke romansuje z całą rodzinką po kolei nie zważając na nic ::loll:: Ale szczęście w małżeństwie Ridga i Taylor jest dla nich ... dziwne :wink: A co do opiekowania się dziećmi, to Taylor i tak najlepiej się nimi opiekuje(opiekowała) spośród wszystkich matek w serialu. Zwalanie na niej winy jest śmieszne, bo nie zostawiła dzieci samych, gdyż były one pod opieką sprawdzonej niani (nieco inaczej było np. podczas wypadku małego Ricka chyba w 1993r).
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Debora

Post autor: Debora »

Morgan wiele przeszła w życiu o wiele więcek niż Taylor,nic nie usprawiedliwia tego co zrobiła ale wole taką wariatkę,od lafiryndy Brooke ::ok::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz są super odcinki, Morgan dziś jak kukłe rzuciła Taylor o ściane :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Debora

Post autor: Debora »

no Taylor się dotało....Morgan nie pauje nad sobą,ale dziwię się,że w psychiatryku jeszcze nie wylądowała po takich przeżyciach....że też chce jej się obleśnego Ridzunia pocieszać ::plask wczolo:
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
ODPOWIEDZ