Bieżące odcinki cz. 1
A ktoś jeszcze odniósł wrażenie, że widząc kilka zdjęć Stephani jakby się czegoś wystraszyła? Ten tekst "Brooke, co ty zrobiłaś?" - jakoś nie było w nm początkowo radości i wdzięczności. Może ukrywa jakąś tajemnicę rodzinną? Albo już chcę rozkręcać dodatkowy wątek 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
To zdanie chyba było źle przetłumaczone. Ja bym w tym miejscu przetłumaczyła tak: "Brooke, co ty zrobiłaś", a nie "coś ty zrobiła?". Poza tym akcent lektora był mylący, z głosu Stephanie wynikało raczej że jest zdumiona tym ile pracy Brooke to kosztowało.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
-
GL Forever
Najpierw było coś w stylu "Przecież nie muszą brać ślubu, mogą mieszkać razem" a pod koniec: "Amber zniknie z życia mojego syna" - Brooke może już się spokojnie zająć życiem swojego syna, bo póki co teściowa obłaskawiła. Brooke postanawia działać - metodami Stefy, oczywiście, bo przecież za to ją szanuje?
Kurde, ciekawie się dzieje...
A już ją zaczynałam lubić
Morgan i Tim
Ależ minę miała nasza Morganka jak Tim na niej leżał
Można by powiedzieć, że była wniebowzięta 
"Musiałam to zrobić" - ależ Morgan się poświęca dla sprawy
"W twoich ramionach czuję się taka bezpieczna" - no tak Tim jest taki męski
Z każda minutą jestem coraz bardziej zaskoczona
Morgan przyniosła Taylor jedzenie
A ta bójka? Mistrzostwo świata
Morgan dosiadła Taylor
Szkoda, że to Taylor nie zamknęła Morgan w schronie...
Ciekawe ile odcinków to się będzie ciągnąć... 
A już ją zaczynałam lubić
Morgan i Tim
"Musiałam to zrobić" - ależ Morgan się poświęca dla sprawy
"W twoich ramionach czuję się taka bezpieczna" - no tak Tim jest taki męski
Z każda minutą jestem coraz bardziej zaskoczona
Co złego, to nie ja 
-
GL Forever
Fajne dziś były odcinki... Ta przebiegła minka Morgan...
Z tego Tima to fajny gość jest. I tatuś!
Znowu nas będą trzymać w niepewności.
Czemu tam się tak wszystko wlecze?!
Morgan dziś miała fajny makijaż i ładną fryzurkę...
Chyba się zakochałam! 
Morgan dziś miała fajny makijaż i ładną fryzurkę...
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
-
Zająć
Amber Morgan była hitem C-:
Bójka Taylor z tą prawdziwą już Morgan też była rewelacyjna. Piękny widok. Taylor porusza się w dziwny sposób, wręcz rozbrajający i to było śmieszne.
A też zwróciliście uwagę na to co powiedział Tim o swojej byłej dziewczynie? "She lives in Genua City... She was so.. young and hmm... restless" Dobre C:
Bójka Taylor z tą prawdziwą już Morgan też była rewelacyjna. Piękny widok. Taylor porusza się w dziwny sposób, wręcz rozbrajający i to było śmieszne.
A też zwróciliście uwagę na to co powiedział Tim o swojej byłej dziewczynie? "She lives in Genua City... She was so.. young and hmm... restless" Dobre C:
Taylor <3
-
Ambrossia Moore