Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kaśka stwierdzam,że rozpieszczone po ich zachowaniu kilka dni temu w domu Ricka.Uważali się,za bardzo mądrych i lepszych od Amber.I te pukania w czoło ::kwasny:: Sweterek Amber nie był jakiś zły,po prostu Amber ubierała się przedtem inaczej.Nie podobała mi się natomiast fryzura Amber.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A ktoś jeszcze odniósł wrażenie, że widząc kilka zdjęć Stephani jakby się czegoś wystraszyła? Ten tekst "Brooke, co ty zrobiłaś?" - jakoś nie było w nm początkowo radości i wdzięczności. Może ukrywa jakąś tajemnicę rodzinną? Albo już chcę rozkręcać dodatkowy wątek ::rad::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Tak, to zdanie było dziwnie wypowiedziane... "Brooke, coś ty zrobiła?" - to było dokładnie tak. :)
Na początku też nie wiedziałam, czy się cieszy, czy co... :shock:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

To zdanie chyba było źle przetłumaczone. Ja bym w tym miejscu przetłumaczyła tak: "Brooke, co ty zrobiłaś", a nie "coś ty zrobiła?". Poza tym akcent lektora był mylący, z głosu Stephanie wynikało raczej że jest zdumiona tym ile pracy Brooke to kosztowało.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Kaska pisze:Tak, to zdanie było dziwnie wypowiedziane... "Brooke, coś ty zrobiła?" - to było dokładnie tak. :)
Na początku też nie wiedziałam, czy się cieszy, czy co... :shock:
Ja myślałam że te zdjęcia przywołały dla Stephanie jakieś złe wspomnienia czy coś...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

OMG ja się za przeproszeniem poszczałem na pierwszym odcinku. ::loll:: I jeszcze Olejniczak takim głosem czytał te sceny, że jeszcze bardziej mnie dobił w podłogę. ::loll:: "Jesteś moim rycerzem w lśniącej zbroi... nie zapominaj o tym" ::loll:: ::loll::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Tim ma fajny tupecik :lol: a Brooke coraz bardziej mnie wkurza. Chyba znowu obniżę jej ocenę na filmwebie :lol:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Najpierw było coś w stylu "Przecież nie muszą brać ślubu, mogą mieszkać razem" a pod koniec: "Amber zniknie z życia mojego syna" - Brooke może już się spokojnie zająć życiem swojego syna, bo póki co teściowa obłaskawiła. Brooke postanawia działać - metodami Stefy, oczywiście, bo przecież za to ją szanuje? ::ke:: Kurde, ciekawie się dzieje...

A już ją zaczynałam lubić :lol: 8)

Morgan i Tim :P Ależ minę miała nasza Morganka jak Tim na niej leżał ::cojest:: Można by powiedzieć, że była wniebowzięta ::loll::

"Musiałam to zrobić" - ależ Morgan się poświęca dla sprawy :P
"W twoich ramionach czuję się taka bezpieczna" - no tak Tim jest taki męski ::loll::

Z każda minutą jestem coraz bardziej zaskoczona 8) Morgan przyniosła Taylor jedzenie ::rad:: A ta bójka? Mistrzostwo świata :P Morgan dosiadła Taylor :P Szkoda, że to Taylor nie zamknęła Morgan w schronie... :roll: Ciekawe ile odcinków to się będzie ciągnąć... ::bojesie::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

A teraz to już kompletnie leżę. Czy ja dobrze słyszałem, że Brooke przetłumaczono "Amber Morgan nie wyjdzie za mojego syna"? ::loll:: ::loll:: ::loll::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ale się przy tym uśmiałem ::loll:: od kiedy Amber ma na nazwisko Morgan ::loll::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

LoLex pisze:A teraz to już kompletnie leżę. Czy ja dobrze słyszałem, że Brooke przetłumaczono "Amber Morgan nie wyjdzie za mojego syna"? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Dobrze słyszałeś ::loll::

A myślałam, że mi się wydawało :P
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Fajne dziś były odcinki... Ta przebiegła minka Morgan... :zeby: :serce: Z tego Tima to fajny gość jest. I tatuś! :mrgreen: Znowu nas będą trzymać w niepewności. ::kwasny:: Czemu tam się tak wszystko wlecze?! :zmiesz::

Morgan dziś miała fajny makijaż i ładną fryzurkę... :serce: Chyba się zakochałam! ::jezyk::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Zająć

Post autor: Zająć »

Co z tymi mężczynzmai w "Modzie"?
1. Ridge zgwałcony.
2. Rick powalony.
3.Tim owłosiony.
4.Torn jeszcze zakochany.
5. Erick stęskniony za Stephani.
Gdzie Ci mężczyźni, prawdziwi tacy Arrrrrr?
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Amber Morgan była hitem C-:

Bójka Taylor z tą prawdziwą już Morgan też była rewelacyjna. Piękny widok. Taylor porusza się w dziwny sposób, wręcz rozbrajający i to było śmieszne.

A też zwróciliście uwagę na to co powiedział Tim o swojej byłej dziewczynie? "She lives in Genua City... She was so.. young and hmm... restless" Dobre C:
Taylor <3
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Taylor znowu nie udało się wykiwać Morgan. :P Tim to taka fujara. Nie umie rozróżnić krzyku Taylor od radia. ::loll::
Zablokowany